lauantaina, helmikuuta 10

Vaikka aiemmin häpesin miten en ole Tammerin luona käynyt, niin aika hyvin olen tamperelaistunut! Sain tasan 30 tai oikeastaan 31, tiesin yhden vastauksen, mutta sodin vielä sitä vastaan. :D
Muutama vinkki uusille tamperelaisille. Itse piru kyttään tuota Tempon kelloa monesti...noh, on se enemmän oikeassa kun rannekelloni. :o Muutenkin tuolta löytyy aika hauskoja oivalluksia meistä (kyllä minäkin!) hieman omituisista ihmisistä. Ei ihme, että Tampere on aina tuntunut kodille. Ja vielä vähemän ihme on se etten ikinä suostu muuttamaan täältä pois, ellei nyt sit Englantia lasketa. Eikä muuten lasketa, se on ulkomailla ja se on itseasiassa hyvin tamperelainen. :)

sea   03:24   


17 Kommentti(a):

Anonymous Tiina...
Sitten kun joku vielä kertois mikä on Tempon kello? :D
Blogger sea...
Se on se kello mikä on siinä Hämeenkadun talossa mikä on kosken reunassa. Mitähän siinä on, Sampo? Jotain vaatekauppoja?
Anonymous Tiina...
Ai se. :D Kiitos kun sivistät kaltaistani paljasjalkaista tamperelaista.
Blogger sea...
Noh, emmääkään sen nimeä tiennyt/muistanut ennen kuin luin tuon jutun. Tai olen tosiaan sen varmasti kuullut kun osasin heti yhdistää oikeaan, mutta eipä tuo kovin tuttu juttu mullekaan ole. :)
Pitäisi kyllä tutustua noihin rakennuksiin tarkemmin, monella on mielenkiintoinen historia!
Anonymous Tiina...
Siis nyt mä tajuun minkä takia sen ravintolan nimi siinä koskenrannassa on Tempo... :D
Blogger sea...
Ai mikä missä? Mulla taas on hirveä aukko näissä baareissa. :D
Anonymous Tiina...
Siellä kellon alla, kun mennään ikään kuin rappuset alas siitä sillalta. :) Ihan siellä veden ääressä melkein.
Blogger sea...
Mä tiedän sen yhden joka on siellä sillan reunassa, mutta se ei varmaan ole sama? Sinne tosin musta mennään toista kautta. Laukontorille ja sieltä sitten eksytään sinne mitähän Kehräsaaren umpikujia onkaan. :D
Anonymous Kafkakoski...
Olen ex-tamperelainen, enkä minäkään tiennyt tuota nimeä. Sen verran lisään tähän kommentiksi kuitenkin, että koska "tempo" tarkoittaa aikaa, se ei ole lainkaan huono nimi kellolle!
:-D
Blogger sea...
Heh, kellolle joka on aina väärässä. :D
Nuo kaupungin tuollaisen epävirallisen tyyliset nimet on vähän sellaisia, että jos niitä ei joskus joltain opi niin ei niitä sitten tiedä. Mielenkiintoisia ne kyllä on. :)
Anonymous Tiina...
Joo, ei. Se on Fall's. Katsopa ensi kerralla, kun kävelet Hämeensiltaa, niin sinne Esprit-kaupan alapuolelle. Siis sillä seinällä missä se kello on. :)

Jonka muuten olen huomannut edistävän vähän, mutta se on vain hyvä asia, jos luulee olevan kiire bussiin ja sitten vielä ehtiikin ihan hyvin. :D
Blogger sea...
Okey...mä kyllä harvemmin kävelen Hämeensiltaa. Yleensä menen lähinnä Keskustorilta Koskikeskukseen ja sillon meen Ratinan sillan kautta. Tai mä en itseasiassa tiedä onko se Ratinan silta, ei varmaan, Vuolteen silta kai. En vaan tiiä muuta nimeä sille. :D
Blogger Kati...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Blogger Kati...
Liika lipevä hiiri-/entersormi minulla... :/ Katosi sitten se kommentti.

Tempo-terracen yhteydessä on semmoinen ruokapaikka kuin Havana Bar & Grill. Siellä on kerrassaan loistavaa suklaapiirasta! Lähtee vähäksi aikaa makeanhimo vaikka kaksisteenkin sen söisi. Kannattaa poiketa vaikka vain piirasta maistamassa! ;)
Blogger sea...
Pitääpä tosiaan tutkailla missä tuo paikka on. Siinähän olisi muuten Sampo..tarttisi käydä pankissa kun urputtavat jotain korkojen maksusta.
Blogger Daddalie...
Tempon talon nimi tulee siitä kun siinä oli joskus ennenvanhaan Tempon tavaratalo, jonka kahviossa minun vanhemmat pruukasivat treffata :)
Blogger sea...
Juu, tuon tavaratalon olenkin kuullut/luin tuolta sivuilta. Vitsi, sun vanhemmat on osa jännää historiaa! ;)teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger