sunnuntaina, huhtikuuta 1


Pieni kysely. Kuinka montaa kiinnostaa kissajutut vai alkaako ne nyppiä? Olen tässä pohtinut pitäisikö Annille tehdä ihan oma blogi, toisaalta en ole varma riittääkö juttua kaikkiin blogeihin? Toisaalta olisi mukava jos kissablogeissa voisi linkittää kissablogiin eikä tänne. Mut kertokaas mielipiteenne kommenttilootaan (nyt saa jättää anonyyminakin jos ei millään keksi nimeä). :)

Tunnisteet:

sea   23:44   


23 Kommentti(a):

Anonymous Anonyymi...
Minua ei ainakaan nypi, kyllästytä tai tympäise. ;) Olen nimittäin die hard eläin/kissafani.. Mukavaa lukea kisun kuulumisia, vaikkei sellaista itselläni olekaan. Anni on kiva virtuaalikorvike omalle kissalle. :) Eli laita minun puolestani vaan niin paljon kuvaa ja tekstiä kuin haluat. No, ehkä itse arvostaisin enemmän sitä, jos kissasta myös KERROTTAISIIN.. siis sanoin, ei vain kuvin..

Voisit vaikka kertoa miten se käyttäytyy ärtyneenä, onko se ailahteleva, sellaista. Tai millaisia tunteita tunnet, kun se tekee juttuja. Mikä ärsyttää ja mikä ihastuttaa. Miten ihmiset on siihen Lemmikkiin suhtautuneet? Jotkut naapurit eivät pidä kissoista. Vaikka ovathan ne hiljaisempia kuin koirat.
Blogger sea...
Mä arvasin ettei sinä vastusta. :D

Hmm...hitsi kun pyydät vaikeita. Emmä osaa kertoa Annista. Se vaan on. :D Siis onhan se aktiivinen kissa, mutta emmä osaa sanoa mitään. Ärtyneenä se viskoo häntäänsä, katsoo närkästyt ilme naamalla ja jos vaikka silittelet niin saattaa purra. Mutjoo, pitää yrittää ottaa huomioon tuommoisia.

Anniin on suhtauduttu aika hyvin. Pihalla ihmiset ihastelevat ja ovat hieman hämmentyneitä miten kissa ei ole moksiskaan valjaista ja flexistä. Koiraihmiset ovat hieman varuillaan, mutta tulevat kyllä nuuhkimaan kun sanon, että sopii tulla. Pari tapausta on selvästi ollut ärtyneitä kun minä kissoineni tungen heidän alueelleen (eivät pidä välttämättä koiraa kiinni tossa pienessä rinnemetsässä). Naapurit tuskin edes tietävät, että minulla on kissa. Ainenkaan nyt kun Annilla ei ole enää kiimaa eikä mourua. Paitsi, että ovessa on se palolaitoksen "asunnossa on lemmikkieläimiä"-tarra. :)
Anonymous Tiina...
Ei minuakaan nypi kissajutut. Ihan kiva lukea sekaisin kissa- ja muita juttuja.
Blogger sea...
Pohdituttaa vaan ettei mene liian kissapainotteiseksi. :)
Anonymous lelli...
Lisää Annijuttuja, kissattoman kissanystävän lohtu :)
Blogger muoriska...
Höh, et kyllä muuta Annia minnekään!!! Anni pysyy täällä .
Ugh..
Muorisiili on puhunut
Anonymous Elenita...
Kissajutut eivät todellakaan häiritse, ihanaa lukea niitä. Ja kuvat on kivoja myös! Ja liittyyhän lemmikit aika vahvasti koko elämään?!
Blogger Alceste...
Eipä häiritse kissajutut, kissaihmistä. Jätä tähän blogiin vaan.
Blogger sea...
No jopas nyt teidän kanssanne. Mä niin olin valmis tekemään oman blogin ja edelleenkin kyllä ihan vähän pohdin sitä. Ärsyttää vaan noihin kissablogeihin (joita paljon luen) linkata tänne. :)
Kissajutut on kivoja ja mieluummin luen niitä (tai katselen kuvia) täältä muiden juttujen seasta kuin erillisestä kissablogista.
Blogger sea...
No voihan jumpero. Kaippa mä si pidän Annin täällä kun kerta niin toivotaan. Vai onko joku erimieltä?
Blogger akka...
Eiiiiiiiiii omaa blogia kissalle, tämä on juuri näin hyvä :)
Blogger sea...
Eiiiiii sitten. :D
Blogger ainailona...
Anni rules! Ei meil oo aikaa kaikkee kelailla. Mukava, kun löytyy emännänkin kuulumiset samaan syssyyn!

t. Misse, Nysse ja Ainailona
Blogger sea...
Heh. Ja Anninhan saa nyt luettua valkkaamalla Anni-labelin (merkinnät), kiitos bloggerin joka vihdoin sääti ne. :)
Aaa! Voisin pistää sen urlin kissablogeihin! Vähän mä oon välkky. :D

Annilta kurpur Misselle ja Nysselle. Uusin postaus on niiiin teille!
Anonymous Anonyymi...
Ööh, taidan yrittää uskaltaa sanoa mielipiteeni minäkin... Anni on huippusöpö ja -kiva eikä mulla todellakaan ole mitään sitä vastaan että hän esiintyy blogissasi, välillä viime aikoina on vaan tuntunut siltä että olet kirjoittanut paljon vähemmän omista kuulumisistasi ja fiiliksistäsi kuin Annista. Voi toki johtua puhtaasti siitäkin ettei sulla ole ollut niin paljon sanottavaa :D. Mutta sinun omien pähkäilyjen ja kuulumisien vuoksi kuitenkin blogiasi luen... Olipa harvinaisen epäselvästi sanottu, noh, ehkä kuitenkin tajusit mitä tarkoitan :). -zoe-
Blogger sea...
Tuota olen juuri itsekin huomannut. Annista on helppo kirjottaa, joten postaan Annista. Omista tunteista taas vaikeampaa ja jotenkin niistä kirjoittaminen jää (kun voi postata ihan kevyesti Annista). Jos Annilla olisi oma blogi tänne olisi pakko kirjoittaa jotain oikeasti Gloomy Sundayta.
Anonymous orchid...
Kissajutut eivät tympäise, mutta niiden tyyli välillä kylläkin: "Äippä" ja Annin "omat kirjoitukset" nostavat minulta karvat pystyyn ja hännän pörhölleen...
Blogger sea...
Heh, mulla nostaa kissablogeissa "mami" niskakarvat pystyy, mutta semmosta se on... Annin omia kirjoituksia teen sillon tällön ihan vaihtelun vuoksi, ettei aina olisi sitä samaa kerrontaa minun äänellä.
Olen siis pahoillani, molempia näkyy jatkossakin. :)
Anonymous Outi...
No henkilökohtaisesti ei nypi. :) Tein kyllä itse äsken eräänlaisen ratkaisun ja jakauduin lopullisesti kahtia. Pojat rakkaat blogihan on ollut olemassa, mutta kun sen idea taas tuli tempaistua liian pieneksi, niin tein sitten Ideametsä blogin.

Mikä blogiviidakko. :D Mutta nyt tuntuu jotenkin vapautuneelta. Jimin poppoo on Jimin poppoo ja itse saan höpistä ideametsa.vuodatus.net blogissa
Blogger sea...
Enpä ihmettele, että teit tuollaisen ratkaisun! Ja selkeämpihän se on. Täytyy tätä edelleen itsekin miettiä kun toisaalta niin tahtoisin tehdä Annille oman blogin missä olisi selvästi ne kissajutut ja tänne nimensä mukaisesti ne Gloomy jutut.
Anonymous Outi...
Se on puolensa molemmilla ratkaisuilla. No Jimin poppoo nyt on niin perusteellisesti poppoon blogi, että sinne ei kertakaikkiaan voi enää muuta mennä tunkemaan.
Blogger sea...
Ei siellä kai paljoa muuta ole ollutkaan? Minä olen tykännyt kun se on puhdas kissablogi, yksi suosikki semmoisia. :)teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger