perjantaina, huhtikuuta 6

Pakkohan se on sanoa mielipiteensä Idolin lopputuloksesta. :D
Minusta voitosta olisi hyötynyt enemmän Anna. Annalla ei ole vielä niin vankkaa kokemusta ja taustatukea joten voiton myötä hän olisi saanut paremman kannattelun. Arilla taas on selvä fanijoukko ja jos Ari haluaa heviä laulaa niin voittamalla Idolin hän ei ehkä pääse ihan tekemään sellaista musiikkia kun haluaa. (Näkeehän sen jo voittobiisistä joka ekalle levylle tulee.) Luulen, että Arille saattaa olla voitosta jopa enemmän haittaa! Aikanaan olin Jani fani vaikka Hannastakin pidin. Toivoin kuitenkin ettei Jani voita, koska voittajana hän tuskin olisi saanut olla niin paljoa päättämässä millainen levy tulee. Hannalle voitosta oli myös selvästi enemmän hyötyä kun oli kokematon musiikkialalla. Ja näinhän siinä kävi. Hanna ja Jani on molemmat menestyneet, Hanna on saanut paljon tukea levy-yhtiöltä ja Jani on päässyt tekemään kaiken itse kuten halusi.

Vaan miten käy nyt Arin joka haluaa laulaa rankkaa heviä? Vaikka levy-yhtiö varmasti antaakin Arin laulaa hevyä, tunkee se varmasti levylle myös paljon popahtavaa etenkin balladi puolella. Toisaalta tämä varmaan saa vähemmän hevifanit tykkäämään Arista (mikä on levy-yhtön tavoite, sillä hevihevi myy vähemmän kun popahtava hevi), mutta onko se sitä musiikkia mitä Aria haluaa tehdä? Minä luulen, että vasta Arin toisella tai kolmanne levyllä kuullaan sitä oikeaa Aria. Vaikken Arista pidä, niin toivon, että se toinen ja kolmaskin levy tulee...vaikka epäilenkin miten tuossa nyt sitten käy.

Annan toivon jatkavan tuolla portugalilaisella linjalla, se oli aivan ihana! Ei hän huono ole R&B:ssäkään, mutta tuollainen lattarimainen (tuota väitettiin jazziksi, mutta minusta se oli kyllä lähempänä lattaria) sopii hänen äänelle kun nenä päähän.

sea   22:50   


4 Kommentti(a):

Anonymous Lux...
Minäkin olisin suonut Annalle voiton. Anna oli monipuolisempi ja kehittyi kilpailun aikana enemmän.
Toivon Annalle hienoa uraa, tyttö tuntuu olevan tosissaan laulamisen suhteen. Toivottavasti saamme jatkossa kuulla lattarimeininkiä enemmänkin!
Blogger sea...
Totta tuokin! Ari on ollut tasaisesti sitä mitä alusta asti oli. Minua myös harmittaa hurjasti ettei Ari koskaan käyttänyt mahdollisuuttaan laulaa eri tyyleillä. Idols kisan aikana olisi ollut hieno mahdollisuus kokeilla vähän kaikkea, ainahan sinne heviin voi palata, mutta ei. Anna taasen kokeili hyvinkin laajalti eri tyylejä vaikka selvästi osa ei sopinut ollenkaan hänen äänelleen.

Oli muuten ihanan nähdä Anna niin rentoutuneena tuossa finaalissa. Vitsi, kuten tuomaritkin sanoi, Anna aukesi viimein. :)

Toivotaan todellakin, että Annalle aukeisi hieno ura.
Anonymous Outi...
Tuli tuosta mieleeni Hanna Pakarisen eka levy, jonka (tunnustuksia) kävin ihan ostamassa itselleni, koska tykkäsin kovasti Hannan äänestä ja rokista otteesta. Se levy oli aika pettymys, koska oli ihan liian pop. Jotenkin minusta tuntuu, ettei levy-yhtiökään enää mene sellaista virheliikettä tekemään, että yrittää voittajalle liian vääräntyyppisiä kappaleita työntää. Ehkä vähän suuntaa, mutta ei liikaa. Mutta saapa nähdä...
Blogger sea...
Tuskin joo Arista poppia tekevän, mutta uskallan väittää, että vähän kevyen hevin suuntaan. Totuus kun on ettei hevihevi myy yhtä hyvin kun kevythevi. Ja Arin fanit levyn ostaa jok.tap. niin lopuille ihmisille on saatava jotain myytyä.teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger