keskiviikkona, huhtikuuta 11

Mä olen niin kurkkuani myöten täynnä tota Ylen Jungneria. Se on niin kuvottava noinen sössötyksineen. (Vähän meinasi telkkari lentää kun se tässä yksi kerta oli jossain Ylen keskusteluohjelmassa mussuttamassa miten digi on kiva ja miten se on jo kaikilla.) Ensin pidetään niin tiukasti kiinni digiaikaan siirtymisen kanssa ja sitten viime tingassa aletaan mössöttää jotain. Koko digi on niin punainen vaate nykyään. Eikö asiaa olisi alusta asti voitu markkinoida ja järjestää kansalaisille helpoksi ja mukavaksi. Tälläinen pakkosyöttö ja pakkopakkopakko kiukuttaa pahemmin kun jäätynyt käpy. Olisi taas pitänyt ottaa Ruotsista mallia jossa kaapelitalouksiin on alusta asti markkinoitu keskusboksit. Kaapelitaloudethan ne nihkeimpiä on olleet ja syystä. Ei minulla ole mitään intoa mihinkään digiin, koska se vain ja ainoastaan syö rahojani enkä saa oikestaan mitään. Minun telkkarini näkyy ihan kivasti ja kanavia on tarpeeksi. Ainoa mikä hyöty mikä boksista voisi olla on tallennus, mutta yhtä hyvinhän voisin ostaa tallentavan dvd:n, tosin minulla on jo dvd, mutta eihän tuo koko tallennus ole digistä riippuvainen juttu. Vielä vähemmän kiinnostaa pistää rahaa boksiin mikä tod.näk. lakkaa toimimasta parissa vuodessa. Suoraan sanoen siis Jungner voisi syödä diginsä ja maksaa boksit kaikille tai edes köyhille. Kattokaa nyt tota sen naamaakin! "Moi, mä oon tämmönen kiva kaveri, mulla on sikana rahaa."

sea   22:06   


10 Kommentti(a):

Anonymous Anonyymi...
Juu, samat on tunteet minullakin. Mikä ihmeen TYYPPI se oikein on, nyt yhtäkkiä koko media tuntuu olevan TÄYNNÄ tuota miestä.. ei siitä ennen mitään missään ollut!

Ei tuo J. kyllä pysty digiään syömään, kuten kehotat, kas kun on niin "hoikka poika", hintelä ja varmaan huono syöjä muutenkin. Varmasti siksi on niin paljon energiaakin tyypillä, kun on aina nälissään.

Ärsyttää digivouhkaus. On meillä sellainen, mutta turha siitä nyt on REVETÄ, kuten tuo risto reipas tuntuu tekevän..! Ottaisi iisisti vaan.
Blogger sea...
Jaa-a. Kai se sen joku naissotku sai sen pinnalle ja si media tajusi, että hei tää sama heppuhan on digin takana. :D

Ihan adhd:ltä vaikuttaa... ;P
Anonymous Nyymiö...
Ei se Jungner sitä päätöstä ole tehnyt, eli turha sitä siitä on syyttää. LVM nämä päätökset on tehnyt, vaikkakin varmasti Ylen myötävaikutuksella. Eikä se Jungner ole ollut ylessä kuin vasta vuodesta 2005 jolloin digitvn pyörät pyörivät jo vinhasti. Minustakin koko päätös on hätiköity ja kiirehditty, mutta neidit haukkuu nyt väärää puuta. (Sitäpaitsi, Jungner on söpö!)
Blogger sea...
Ei minua alkanut digi nyppiäkkään kun vasta nyt viime vuosina. Juuri se, että alettiin mussutella vasta nyt noista keskusbokseista ja siirtoajasta. Jungneriin viha kulminoituu, koska hän asiasta on aina sössöttömässä. Etenkin sen Ylen digiohjelman jälkeen jossa Jungner kyllä osoitti oman typeryytensä ja kunnolla.
Ei ees oo! :D
Anonymous Kafkakoski...
Täällä Espanjassa minusta tuossa digiasiassa on kivaa se, että ihmisille on annettu pitkä siirtymäaika. Digilähetyksiä on ollut parin vuoden ajan, mutta varsinainen analogisten lähetysten lopettaminen tapahtuu vasta v. 2012, eli hitaimmatkin ehtivät mukaan. Suomessa on minun mielestäni yritetty ehkä edetä vähän liian nopeasti.
Blogger sea...
No niinpä! Suomalaisilla politikoilla ja päättäjillä on aina joku ihme kiire ettei vain näytettäisi huonolle eurooppalaisten silmissä. Ja samaan aikaan muuta Eurooppaa ei vähempää voisi kiinnostaa. :D
Anonymous Maria...
Hei leidit, Jungnerilla oli taannoin ilmeisesti aika paha syöpä. Joten ei ihme jos on hoikkaa poikaa. Ja siinä samassa meni avioliittokin, joten ei se nyt ehkä IHAN ole syntynyt kultalusikka suussa. Ja kuten joku toinen jo kommentoikin, ei Jungner ole digiasioita päättänyt. Mutta sen duuniin Yleisradiossa kuuluu ajaa asiaa. Joten se tekee vaan työtään.
Blogger sea...
Kyllä tuo mies on aina ollut laiha, näkee päältä. Ja vähemmästäkin menee avioliitto jos vilkuilee juontajia. ;)

Mjoo, minä nyt en vain pidä Jungnerista. En vaikka mitä sanoisitte. Ja asioita voi ajaa monella tapaa.
Anonymous Maria...
Olin siinä käsityksessä, että avioliitto meni ennen juontajan ilmaantumista kuvioihin. Ja oli miten oli, eihän se kuulu meille. Olis vaan hyvä erottaa ihmisten työ+ ja yksityisasiat, eikä repiä siihen mukaan ainakaan mitään ulkonäköjuttuja. Olis kaikki naiset barrikadeilla jos, joku mies olisi kirjoittanut jostain naisesta vastaavalla tavalla.
Blogger sea...
Jopas nyt heilauttaa tunteita. Eihän tässä ole edes pahemmin ulkonäköön puututtu ja yksityiselämäänkin vasta kommenteissa. Ja kyllä se Jungnerin persoona kuitenkin on se mikä ärsyttää eniten, muut on vain lisä siihen päälle.

Enkä muuten edes välttämättä olisi barrikaadeilla, riippuu kenestä naisesta puhuttaisiin. Mutta Viivi Avellanin ärsyttävyydestä voisin vaikka itsekin kirjoittaa. ;Pteacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger