keskiviikkona, huhtikuuta 4

Käytiin Annin kanssa pihalla. Anni on tainnut unohtaa talven aikana miten kivaa pihalla voi olla jos vaan kävelee reippaasti ja nuuhkuttaa kaikkea kivaa. Sen sijaan nyt mökötetään fleksin päässä ja kiljutaan tasasin väliajoin, kotiin päin kyllä kipitetään rivakasti. :D Ehkä se tästä taas kesään mennessä. Pitää vaan olla sinnikäs, sillä kyllähän Anni oikeasti valjastelusta tykkää, se huomattiin viime syksynä.
Toinen kuva on luvattoman huono, otettu kännykällä. Anni vähän loistaa. :D Mutta tuossa näkee taas millainen "pitkätassu" kisuni on. Anni onkin saanut jo toisen (tai kolmannen) nimen "Pitkätassu". Keskimmäinen nimi on vielä pohdinnan alla.

Ai niin, sain lopullisen lausunnon siitä psykologisista testeistä. Eipä mitään uutta. Sanamuodot on sellaisia, että rakas lääkärini pääsee taas liiottelemaan minun dramaattisuuttani ja äkkipikaisuuttani (ja sitten ne syyttää minua liioittelusta). Olisi ehkä pitänyt vetää tahallaan huonosti noissa testeissä niin ei tarvisi tapella. Ainoa mikä paperissa ärsytti oli ensimmäisessä lauseessa kolme virhettä! Etunimenä oli ensimmäinen nimeni, käytän toista, sukunimestä puuttui kaksi kirjainta (!!), yleensä se mokataan korkeintaa yhdellä, vaikka onkin ihan tavallinen suomalainen nimi. Ja lopuksi, ikää olin saanut vuoden lisää. Typeriä virheitä, koska heidän koneellahan on tiedot ihan oikein! Itseasiassa tuossa lausunto-paperissakin ylemmällä rivillä tiedot on oikein!

Laitanpa Gloomy K:n vielä kuvia.

Tunnisteet:

sea   17:34   


4 Kommentti(a):

Blogger muoriska...
*reps*
No nyt sitten viilaat vastineen ja toteat että jos tutkija ei osaa niin alkeellisia asioita kuin potilaan henkilötietojen oikeinkirjoitus ja tarkistaminen sanelua varten ( fiksu tekee niin) niin miten voi odottaa sitten että myös tutkimus on oikein suoritettu, jos perusasiat on jo päin honkia.

Miten niin mulla v-käyrä korkealla ?? voisin alkaa ammattivalittajaksi.
Pitää elää 22e/vrk, ja elättää itsensä lisäksi 3 lasta... se siitä hyvinvointiyhteiskunnasta.
Blogger sea...
:D Valittaminen on taiteenlaji! Ei kaikki sitä hallitse. :D

Kieltämättä vähän ihmettelin miten ihmeessä onnistui perustiedoissa noin sössimään. Vaikka onhan nuo lausunnot aina täynnä kirjoitusvirheitä...mutta silti.
Anonymous Kafkakoski...
Minusta tuo Muoriskan idea on aika hieno, sillä jollei edes nimi mene oikein...

Lohduksesi (?) voin kuitenkin sanoa, että minunkin nimeni kirjoitetaan melkein aina väärin: Suomessa sekä etu- että sukunimeni kirjoitetaan hyvin usein väärin, mitä erilaisimpina variaatioina. Espanjassa nimiäni ei taas (ymmärrettävistä syistä) osata kirjoittaa lainkaan ilman tavaamista.

Yksi kysymys, ihan uteliaisuudesta: Pitääkö Suomessa nykyisin pitää kissatkin ulkona kytkettyinä, vai pidätkö Annin kytkettynä vain siksi, että itse haluat (ettei Anni lähde kipittelemään liian hyvien tuoksujen perään tms.)?
Blogger sea...
Suomessa sukunimeni yleensä kirjoitetaan aikas oikein, joskus puuttuu kolmen vokaalin sarjasta yksi, mutta luulisi tosiaan osaavan kun kopioi kerta tietojani/taustojani heidän tiedoistaan. Ja tosiaan paperin, jolle koko lausunto on tulostettu, yläreunassa on sekä nimeni, että syntymäaikani, ihan oikein. Ulkomailla sukunimeni on vokaalimääränsä takia aina hankala.

Kissoja koskee samat lait kun koiraa, järjestyslaki, luku 4 eläimistä.
Anni on siis aina kiinni kun ulkona on. Maallakin kuljetin flexissä kun en oikein tiedä miten Anni reagoisi jos vapaana olisi, kun ei tuota kissan taustaa tiedä. Varmaan kesällä kuitenkin kokeilen maalla vapaana ulkoiluakin, katsellaan.teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger