torstaina, helmikuuta 22

Niin, näihin puikonpäihin on olemassa jotain nalleja. Toimisi varmasti paremmin kun kuminauhat joita on ärsyttävä kieputella. Vaan mistäpä tommoisia nalleja saisi (Tampereelta)? Koskarin käsityökeskuksessa taisi olla jotain muita vastaavia jollain törkeällä ryöstöhinnalla. Anyone?

Kuva oli muuten alunperin beetä varten, kun yritin selittää miten saada silmukat pysymään puikolla, tosin hänellä taisi ollakin puikoissa päät jo valmiina. :)

Tunnisteet:

sea   04:26   


9 Kommentti(a):

Blogger Pilvi...
Mullakaan ei ole nalleja, mutta mä käytän sinitarrasta tehtyjä palloja puikkojen päissä...toimii ihan yhtä hyvin. :)
Anonymous Hestia...
Ne nallet on enempi tarkoitettu kokoamaan puikot, eli esim. sukkapuikoilla kun on työ kesken (lepäämässä), yhteen nalleen tungetaan kaikkien puikkojen päät ja toiseen toiset päät (silmukat ei karkaa jos työtä kuljettaa laukussa). Kaksi ohuttakin pysyy pienimmissä nalleissa, mutta yhden puikon päinä ne ei oikein pysy.

Puikon päihinkin on kyllä olemassa stoppareita, olen nähnyt ainakin sellaisia pieniä kartion mallisia jutskia, kannattaa kysellä lankakaupoista. Nettikaupoista ainakin Käsityötalo Priimasta löytyy (https://priima.net/), sieltä valkkaat Käsityötarvikkeet ja sitten Neulat, sakset jne. - siellä näet kuvan millaisia ne ovat.
Blogger sea...
Pilvi: Mä testasin ensin tota sinitarraa, mutta arvaa vaan tarttuko ne pallot sitten toisiinsa. Sitten vaihdoin kuminauhaan. :D

hestia: No voihan pee. Noita kartioita ne taisi siellä Käsityökeskuksessakin olla! Tosin paljon kalliimpia musta. Täytynee katsella jos jostain muualta siis. :)
Blogger Peggy G....
Minä muistan aikoinani (kouluaikoina, käsityöpakotettuna) käyttäneeni pyyhekumin palasia puikkojen päissä stoppareina. Eli siis ihan tavallista kumia, jolla pyyhki lyijykynän jälkeä. Kumi palasiksi vaan ja puikkojen päihin, niin ei karanneet silmut. ;) Mutta nallet olisi kyllä SÖPÖJÄ.. ihania!

Onko sinulla muuten viime aikoina ollut syömishommeleihin liittyviä ongelmia, KOHTAUKSIA, tms? Toivottavasti en ole röyhkeä kysyessäni. Kiinnostaa vaan.. noin kohtalotoveruus-mielessä.
Blogger sea...
Pyyhekumi kävi minullakin mielessä silloin kun tuota pulmaa ratkoin! Liekö minäkin kuullut sen jostain käsityöopettajalta joskus. En vaan kehtaa tärvellä söpöjä pinkkejä kumejani. :D

Syöminen on ollut ihmeen hyvällä tolalla jonkun aikaan. Lääkkeet loppui useita viikkoja sitten, mutta nytpä näkee ettei niistäkään ole ollut mitään hyötyä. Tahdonvoimalla on siis menty. Tokihan ajottaisia syömiskohtauksia on tullut, mutta yllättävän vähän. Siitä olen ylpeä, että perusruokaa olen onnistunut kontrolloimaan (ei enää santsikierroksia!). Vaa'assahan tämä ei tietenkään näy. Hah.
Blogger Peggy G....
Tosi hienoa, että ei ole ollut KOHTAUKSIA! Eikä se vaaka tosiaankaan ole tärkein mittari näissä asioissa, vaan hyvä olo ja se, ettei pahoinpitele itseään ruoalla.

Minulle "perusruoka" ei ole ongelma, (melkein toivoisin että olisi, olisi sitä ainakin TERVEELLISEMPÄÄ ahmia, jos ahmia pitää) mutta sitten kaikkea huikean epäterveellistä saatan ahtaa. Ja kun vatsani ei kuitenkaan KESTÄ sellaisia superrasvaisia juttuja.. :( Silti vaan, kun se k o h t a u s tulee, niin se on menoa.

Ehkä voisit jotenkin yrittää valaista tuota, että miksi ja miten sait kohtaukset aisoihin. Jos siis osaat sitä selittää.
Blogger sea...
Älä kerro kellekkään, mutta mä itseasiassa oon ihan varma, että mulla on joku hirvee kasvain mahassa ja siksi vaaka näyttää aina vaan enemmän söi miten tahansa...mutjoo.

Emmä nyt tiedä onko se terveellisempää vetää kaksi laskiaispullaa kun iso pyrex-vuuallinen kaalilaatikkoa? Mutta totta, kun iskee ahmimiskohtaus niin sillon menee mikä vain ikinä on se mitä haluaa ahmia, aivan sama oliko se terveellistä vai superrasvasta.

Emmä oikeastaan tiedä miten olen saanut sen suht kuriin. Aloitin tuolla, että tietoisesti kieltäydyin santsikierroksesta. Vakuutin itselleni kymmeniä minuutteja, että en todellakaan tarvitse toista lautasellista. Myös laittamalla astiat heti likoamaan (tai antaa Annille nuoltavaksi) ei jäänyt kiusausta ottaa vielä vähän. Siitä se sitten jotenkin lähti. Kieltäytymisen ja vakuuttelun kautta. Nimenomaan sellainen vuoropuhelumainen kieltäytyminen tyyliin "mutkun emmä oikeasti tarvitse", ei niinkään "Eiiiiieiiiiieiiiii!"-tyyliä.
Siis kyllähän mä edelleen viikottain syön liikaa jotain, otan vielä yhden keksin/karkin/jäätelön/tms. mutta yritän ainenkin pohtia joka kerta onko ihan pakko. Neulominen myös auttaa kun on käsillä tekemistä.
Blogger Anni...
Mä olen tunkenut puikkojen päihin viinipullon korkkeja. Huonot pakkaavat kyllä hajoamaan moisesta, mutta kun valikoi hyvät korkit, niin homma toimii.
Blogger sea...
Viinipullonkorkki! Kuullostaa täydelliselle. Pitääkö tässä nyt alkaa juomaan viiniä tai ylipäätään alkoholia. :Dteacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger