tiistaina, tammikuuta 2

Mun elämä on vähän tylsää. Nyt kun selkä on taas rikki ja jalkakin eilen hajosi (reidestä, ei kestä astumista) ei tule käytyä kun kaupassa, muuten makaan kotona ja kiljun kivusta.

Tänään raahauduin kirjastoon asti. Kannatti. Siinä hyllyjen välissä haahuillessa iskin silmäni söpöön mieheen. Tovi pidettiin silmäpeliä ja lopulta mies tuli juttelemaan. Ihan kivan oloinen joku ranskalainen tutkija (oletan). Arvasin ulkonäöstä (aavistuksen perisuomalaista tummempi) ja hyllystä, että ko. mies ei ole suomalainen. Eikä suomalaiset miehet sitä paitsi ymmärtäisi jos niille pitäisi silmäpeliä kirjastossa. Saati tulisi juttelemaan! Mjoo, olisin tietysti voinut antaa yhteystiedot ja pyytää kahville joskus, mutta en sitten vain osannut. Ehkä "ensi kerralla". :)

Nyt kaikki katkerat suomalaismiehet voivat sitten tulla huutamaan kommenttikenttään miten
suomalaisille naisille ei kelpaa kotimainen mies. Sietää katsoa peiliin sen huutamisen lomassa. Minulla ei ole mitään suomalaisia miehiä vastaan, eikä ulkomaalaisia tai no, tarkennetaan eurooppalaisia. En minäkään ns mustia miehiä (miksi musta kuullostaa pahalle, mutta black ei?) katsele koskaan, olen testannut (ja nähnyt läheltä muita suhteita) ja kiitos ei sovi minulle. Minulle kaikki miehet on samalla lähtöviivalla oli kansallisuus mikä vain. Suomalaismiehillä on vain paha tapa a) olla ymmärtämättä koko silmäpeliä b) katsoa kun halpaa homeista joululimppua c) luulla naisen olevan hakemassa seksiä, jos nainen katsoo muutaman ylimääräisen kerran jossain hiemankin epätavallisessa paikassa eli muualla kun baarissa. Ulkomaalaiset miehet ymmärtävät katseet paremmin, tulevat juttelemaan ja osaavat käydä treffeillä muuten vain. Tosin monelle heistä on hieman häntäheikkimäisiä, sekin tosin riippuu mistä on kotoisin. Suomalaisten pitäisi rentoutua ja ulkomaalaisten vakavoitua. :D

sea   18:52   


14 Kommentti(a):

Anonymous mariza...
Kiva, että sinulla oli piristävää silmäpeliä. Tosi on, ettei Suomessa sellaiseen pahemmin törmää...Vaikka muistaakseni, kun nuorna likkana vietin pari vuotta etelä-Euroopassa, niin kotiin palattuani vannoin, että nyt sai riittää nuo etelämaalaiset vilkkusilmäiset pojat;minä tahdon rehellisen suomalaisen miehen!!Joskus se iskuinnokkuus oli rasittavaa(enkä ole edes pohjoismaisen blondi...)Nykyään olisi tietysti vain mielissään samanlaisesta huomiosta,heh.
Blogger sea...
En minäkään sellaista gigolomeinikiä jaksa. Hieman varauksellisesti kyllä suhtaudun etelä-eurooppalaisiin miehiin, mutta ei heistäkään sentään kaikki takinliepeissä roikkujia ole. :)
Anonymous mariza...
No ei nyt sentään kaikki, oli niillä joillakin ihan järjellistäkin toimintaa..Ja onpa nykyinen siippanikin muuten ulkomaalainen, vaikkei ihan etelä-euroopasta asti. Joten se niistä nuoruuden vannomisista...Meillä oli muuten aika samannäköinen kissa kuin sun Anni, mutta jouduttiin antamaan pois, kun mun tytär tuli allergiseksi.Se oli ihana katti!Toivotan sulle hauskoja päiviä kissasi kanssa!
Anonymous eudokia...
"En minäkään ns mustia miehiä --- katsele koskaan, olen testannut (ja nähnyt läheltä muita suhteita) ja kiitos ei sovi minulle. Minulle kaikki miehet on samalla lähtöviivalla oli kansallisuus mikä vain"
Eikös tässä ole pieni ristiriita?
Blogger sea...
Mariza: Onhan niitä varmaan etelässä enemmän kun täällä pohjosessa. Tosin löytyyhän näitä suomalaisia pelimiehiäkin...ne kierrän kyllä hyvin hyvin kaukaa, onneks nekin taitaa kiertää minut. :D
Tuntuu tosin ettei tänne Suomeen asti onneksi niitä pahimpia etelän miehiä tule vaan täällä tuntuu olevan aikalailla fiksuja. Liekö ärsyttävät edes lähtisi karuun pohjoiseen? :)

Ulkomaalaisessa miehessä olisi kyllä puolensa. En yhtään pistäisi pahaksi jos tuleva aviopuolisi olisi esim britti. :)
Blogger sea...
Eudokia: Siksi puhuinkin eurooppalaisista. Toki Euroopastakin löytyy tummia miehiä, mutta en nyt jaksa alkaa pilkku viilaamaan. ;P
Anonymous Anonyymi...
Ihanan romanttisen kuuloinen Kohtaaminen Kirjastossa.. :)
Blogger sea...
Tosi söpöö ja romanttista! :D
Noh eih, kyllä mua vähän hymyilytti kun tajusin toisen vastanneen katseisiin...kirjastossa, hyllyjen välissä... :)
Anonymous mariza...
Ja vielä Metsossa ja Tampereella...Okei, lasteni isä oli tamperelainen,vaikkakin erittäin epätyypillinen hämäläinen, sehän oli puheliaampi ja vilkkaampi kuin kukaan muu aikaisemmin tuntemani henkilö kansalaisuuteen katsomatta.Minä karjalaistyttönä katsoin usein suu auki mieheni menoa...
Blogger sea...
Heh. Eihän se vilkkaus loppujen lopuksi kansallisuutta katso. Tokihan noin yleisesti ottaen suomalaiset on hiljasia. Onneksi poikkeuksia löytyy. :)
Anonymous mariza...
Olisko nyt sitten onni vai epäonni, kun poika(18v,)on kuin edesmenneen isänsä kopio, niin ulkonäössäkuin käytöksessä.Oikea mummojen hurmaaja(no kyllä ne teinitytöt ja muutkin naissukupuolen edustajat siinä sivussa hurmaantuu, joillakin on vaan se taito hyppysissä...)
Blogger sea...
Jaa-a! Ehkä äidin opit (oletan, että olen opettanut) naisten hyvästä kohtelusta on menneet perille ja joku plikka saa pojasta vielä hyvän miehen. :)
Anonymous mariza...
Parhaani olen tehnyt ja käytöstavoista on lapsia kehuttu.Kiitos lämmittävistä sanoista!Pojalla on ollut sama tyttöystävä jo peräti 1,5 vuotta ja mukava tyttö onkin. Katsotaan nut miten suhteen käy, kun tyttö jää "sotaleskeksi" ensi maanantaina...
Blogger sea...
Eiköhän poika sitten ole hyvin kasvatettu jos sama tyttö on jaksanut jo 1½v! Sotaleskeysaika oli muuten minusta ihan hienoa aikaa. Sai viikot tehdä omiaan ja vkloput nyhjättiin kovasti yhdessä. :)teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger