tiistaina, tammikuuta 9

Ihan perseestä. Selkään ja jalkaan koskee enemmän kun ikinä. Siis alaselkään, se välilevyt kasassa juttu joka selvis kesällä. Istuminenkaan ei enää helpota. Maatessakin pitää pohtia asentoa jotta jalka ja selkä todella lepää eikä jää jännittyneenä alle tai ilman tukea. Kiukuttaa niin paljon! Juuri kun olin päässyt nauttimaan siitä, että jaksoi kävellä kaupungilla ja elää normaalisti! Syön Burana 600mg useita päivässä (vaikken huomaa mitään eroa syömättömyyteen), joka yö pidän kylmäpakettia selässä (kylmä on kuumaa tehokkaampi, pistää veren kiertämään löllöömisen sijaan) ja kylmägeeliäkin tyrkin selkään pari kertaa päivässä. Mistään näistä ei ole suurempaa hyötyä, toisin kun kesällä. En myöskään uskalla raahautua lääkäriin sillä sieltä määrätään kuitenkin lääkkeitä ja fysioterapiaa johon minulla ei ole varaa eikä sossu varmaankaan maksa mitään, koska minulla pitäisi heidän laskujen mukaan olla veronpalautusrahoja tallessa. Pahimmillaan joudun odottamaan maaliskuulle. Tosin kuulin ettei sossu saa jakaa veronpalautuksia monelle kuulle. Siis laskea, että tammikuussa käyttäisin osan ja sitten helmikuussa osan jne... Vaan voivat katsoa tammikuussa, että joulukuussa olen saanut rahaa ja se vaikuttaa, mutta eivät enää helmikuussa. Onkohan tämä totta? Eikös tuo vähän sodi sen kolmen kuukauden taaksepäin katsomisen kanssa? Toivotaan, että voin oikeasti helmikuun puolella hakea taas toimeentulotukea, muuten varmaan napsahdan keskeltä kahtia tai päädyn vuodepotilaaksi. :(

Onneksi minulla on hassu kissa joka saa nauramaan! Annia taisi eilen paleltaa kun kaivautui peiton alle. Leikkimiseksihän se lopulta meni. Annista kun viltin narut on tosi kivoja, ylipäätään jos viltti hieman liikahtaa sen kimppuun on käytävä (äitin varvas parat!).

Tunnisteet:

sea   22:45   


14 Kommentti(a):

Anonymous Anonyymi...
Hmm.. uskallatko laittaa minulle s-postilla osoitteesi?? voisin tekaista Annille lelun oheiseen tyyliin
http://vinkuvatpuikot.homeip.net/?p=163

muoriska at iki piste fi
Blogger sea...
Mikä ihmeen lelu tuo on?! Söpö se ainekin on. :D
Meinannet varmaan kotiosoitetta kun sähköposti on yläreunassa? :)
Anonymous Anonyymi...
Ääh, voi kurjuus, kun kipeä olet.. :( Toivotaan, että nuo vaivat jotenkin lähtisivät.. Kuulostaa kyllä aika hurjalta, 600 mg buranaa ja kaikki kylmäviritykset.
Blogger sea...
Eihän tuo välilevyongelma katoa koskaan mihinkään. Ainoa keino on vain saada ympäristön lihakset tukemaan selkää. Yritä tässä nyt vaan liikkua kun ei kykene. :(
Anonymous toisaa...
Noi veronpalautusjutskat on ehkä kuntakohtasia, joten en osaa sanoa, mutta voi olla tosiaan että niitä ei pidempään katota. Nehän on kuitenkin valtiolle "lainattua" rahaa, jonka saa takas, ja sitä paitsi toimeentulotukiasiakkaalla on niille yleensä käyttöä.

Noihin välilevyongelmiin on jooga hyvä, ja sikälikin että sitä voi tehdä vaikka miten hellävarasesti eli miten pahassa kunnossa vaan. Ei mikään astanga tietystikään. Työväenopistojen kurssit on ehkä jo täynnä, kysyä tietysti voi. Mäkin voisin pystyä jotain opettamaan.
Blogger sea...
Jees. Aika hyvin muuten sanottu, veronpalautukset todellakin on valtiolle lainattu...sinänsä siis törkeää, että ne ylipäätään huomioidaan.

Fysioterapeutti käski välttää venyttävää liikettä ja mielummin toistoa. Venyttääkö jooga? Kokeilin joskus omatoimisesti vähän ja meni hermot heti alussa. Hengitystä saisi opetella varmaan vuoden enkä tiedä onnistuisiko se silloinkaan kun nenän kautta hengittäminen on mahdotonta.

Emmä tiiä. Kyllähän liikkua pitäisi ylipäätään, mutta jotenkin kaikki vaan tökkii. Tai no, se vatsatanssi olisi ollut kivaa, mutta kun silloin syksyllä selkä oli vielä kipeä.
Anonymous Kaarlo...
Aina löytyy syy ja syyhynkin vielä syy.
Blogger sea...
Nii-in.
Anonymous Anonyymi...
Ei siihen toimeentulotukeen enää tammikuussa pitäisi niiden veronpalautusrahojen vaikuttaa. Tai niin mä ainakin ymmärsin, kun itse hain toimeentulotukea.
Blogger sea...
Tammikuun? Mutta ainahan sossu katsoo edellisen kuun tulot? Niiden perusteellahan seuraava kuu lasketaan?
Anonymous akka...
Kannattanee kysyä eikä vain arvailla. Rohkeastisossuun yhteys. Selittää koko tilanteen. Sossuissa on aina mahdollisuus harkinnan varaiseen tukemiseenkin....huom huom...

Ja ei Burana auta tuollaiseen selkäongelmaan.Ihan turha lääke. Eli lääkärille vain ja ostat sitten lääkkeet kun siihen on varaa. Ikävää se on odotella,toivottavasti et joudu siihen.

Ei sitä vauriokohtaa kannata venytellä, se ärsyttää suurimmalla todellisuudella vain. Tosiaan niiden lihaksien vahvistusta, ja jos et itse tiedä liikkeitä niin silloinhan on hyvä jos saa apua.

Pärjäile, tiedän että tuo on raskasta :( kivun kanssa ei ole kiva elää
Blogger sea...
Pitäs vaan saada itsensä ylös ennen 16 jotta voisi soittaa. Eikä tuo sossu ole kovin antelias harkinnan varasella...kokeiltu monesti.

Kipu on harvinaisen perseestä.
Anonymous Anonyymi...
Ai katsooko sossu edellisen kuukaudenkin tulot? Vaikka olisi silloinkin hakenut toimeentulotukea... Hmh. En mä nyt kyllä muista, että koskaan olisi edelliseen kuun tuloja katsottu... Tai sit olen vain aina saanut niin vähän rahaa, ettei se ole mitään vaikuttanut. Eli voi olla. Mä en oikeastaan taida tietää asiasta. Voisi ehkä ottaa selvää:)
Blogger sea...
Siis minä ainenkin vien/toimitan sossuun aina sen edellisen kuukauden tiliotteen, eihän sen hetkistä koskaan ole tullut. Vai?teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger