perjantaina, joulukuuta 29

Kotona ollaan taas, oltu jo keskiviikosta, ei vain ole jaksanut kirjoittaa. (Ei oikeastaan ole mitään asiaa tai ainenkaan semmoista mistä viittisi kirjoittaa.)

Joulu meni ihan ok. Selkä tosin sanoi poks jälleen joten liikkuminen on tuskaa. Johan sitä kerkesikin pari kuukautta nauttimaan kivuttomasta olosta. Aattona vetäsin ilmeisesti vähän liikaa särkylääkettä (panadol 1g ja buranaa 1g) ja oksensin. Onneksi sentään vasta ruuan jälkeen joten jouluherkut tuli maisteltua.

Muutenkin meni ihan ok. Pikkusisko oli ihan lääpällään Anniin. Anni kun leikkii, mutta ei pure, ei raavi eikä hyökkää varpaisiin. Porukatkin tuntui tykästyvän kisuun ihan kohtalaisesti. Annin ja siskon kissan kanssa tosin oli ongelmia, tai no, minusta se meni ihan ok, olihan kyseessä kumminkin kissat. Anni vilkkaanan tenavana (kyllä 1½v kissa on vielä tenava!) olisi kovasti halunnut leikkiä ja juoksennella siskon kissan kanssa, mutta siskon kissa pelkäsi Annin nopeita liikkeitä. Siskon kissa olikin sitten pari päivää lasten makkarissa ja Anni alakerrassa. Porukoilla ei ole talossa kovin paljoa ovia.. Yläkerrassa on makkareihin, keskikerroksessa (alakerta) ainoa on vessa ja eteinen, toisessa alakerrassa (sauna) toki, mutta siellä on vain sauna ja pannuhuoneita.
Siskon kissa on tottunut olemaan makkarissa joten ei sinällään tuskaa. Annia makkariin ei olisi voinut päästää, olisi syönyt pikkusiskon Bratzit ym. Annin vaihtoehto olisi ollut alakerran (siis toisen alakerran eli saunakerroksen) kylmä ja ankea rappu, jossa Anni viettikin kaikki yöt. Hieman oli surku toinen sinne laittaa, mutta ei Annia yksin alakertaankaan voinut jättää. Pukuhuoneeseen ja saunan puolelle ei jostain syystä saanut päästää, tiedä sitten miksi?

Junamatkatkin meni ihan kivasti. Anni sai nukkua penkillä ja kopassa meni ok kunhan näki eteensä, mutta ei ulos (maisemat vilisi liian lujaa). Takasin tullessa eläinvaunu oli ihan pinkeänä, mutta onni suosi ja viereinen penkki pysyi tyhjänä! Koirarukat oli kasassa vierutusten, mutta Anni retkottaa prinsessana omalla penkillä. :D

Mutjoo, myöhemmin varmaan lisää tai jotain...tai sitten ei. Emmä tiiä enkä jaksa.

Tunnisteet:

sea   19:48   


2 Kommentti(a):

Anonymous Anonyymi...
Tuo Anni on kyllä syötävän söpö (ei, älä pelästy, en aio tulla sitä sinne syömään, olen vieläkin ihan ähkyssä jouluruoista - Anni on turvassa;))! Tavallaan kiinnostaa kissan tapa kommunikoida. Miten se esim. ilmaisee tyytymättömyyttään tai sellaista..

Ehkä voisit blogiin tehdä sellaisen "Annin kuulumisia"-palstan.. missä kertoisit kissan kuulumisia oikein kunnolla. No joo, se nyt oli vain ajatus..
Blogger sea...
Niin on. Vaikka joskus ihan aluksi pohdin kovasti rakastunko Anniin vai en niin nyt en antaisi Annia pois mistään hinnasta! Nauran ja lässytän kissalle joka päivä (kun se on niin söpö!!). Nytkin Anni the pöhkönaattori juoksee jonkun karvapallon tms perässä häntä pörröllä ympäri kämppään, edessä olevat tavarat vaan lentää!

Annista on vaikea sanoa miten se kommunikoi kun häntään ei voi luottaa. Annin häntä kun heiluu aina ja jatkuvasti. On siinäkin toki sävyeroja, mutta ne on joskus vaikea huomata. Anni on aina tyytyväinen joten empä tiedä miten se käyttäytyy kun on tyytymätön. ;) Eis vaan, jos esim. rapsutan masua kun ei saa niin takajaloilla potkitaan ja purraan.

Pitääpä harkita tuota Anni-palstaa. Omaan blogiin tuskin on aineksia tai no, äippä ei jaksa kirjottaa, mutta voisihan sitä harkita jotain omaa pientä sivusivua. Bloggerissa ei vaan saa kategorioita...noh, pitää kehittää jotain kun saa jostain eka energiaa. :)teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger