tiistaina, joulukuuta 12

Itkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettää
itkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettää
itkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettääitkettää....

sea   22:28   


15 Kommentti(a):

Anonymous Tiina...
Tässä on nessu. (ojentaa nenäliinaa) :)
Blogger sea...
Kiitos. En edes tiedä mikä on. Ahdistaa ja itkettää vaan julmestusti koko ajan.
Anonymous Ulla...
Voimia ahdistuksen keskelle! Jos jaksat, yritä tehdä jotain vaikka ihan pienenpientä piristävää. Mulla toimivaksi on osoittautunut kiskalta jonkin todellisuuspakolehden ja suklaa patukan (tai parin) osto, toivottavasti sulla on hihassa jokin vastaava kikka, joka ainakin hetkellisesti helpottaisi oloa. Paljon jaksamista!
Blogger sea...
Telkkaria yritän kattoa, mutta hetkeksi kun keskittyminen herpaantuu niin alkaa vaan itkettää.
Blogger Ziina...
hyvä ystävä, koita jaksaa! silitä kissaa, se rauhoittaa.
Blogger sea...
Hassua muuten, etten halua itkeä kissan nähden. Ei Anni itkuun reagoi, mutta silti... Mielummin menen peiton alle makkariin.
Anonymous Anonyymi...
Lähetän paljon positiivisia & lämpimiä ajatuksia suuntaasi! Joskus on ihan hyväkin antaa itkun tulla, jos itkettää. Toivottavasti kisun läsnäolo jotenkin lohduttaa..
Anonymous Isosiskosi...
Voi rakas siskoni.. mä halaisin lujasti jos olisin lähempänä, mut nyt joudun tyytymään vain kaukohaliin *isohali* *rutistus*

Toivottavasti olosi on jo parempi..
Blogger sea...
Kiitos. Tää on jotain ihme ahdistusitkua joka vaan puristaa rintaa eikä mene pois.

*hali*
Anonymous Kafkakoski...
Itkeminen on ainakin minua helpottanut pahoissa tilanteissa elämäni aikana. Toivon - tai oikeastaan uskon, että sinun itkullasi on sama tarkoitus, eli että se purkaa paineita sisältäsi, ja lopputuloksena sinulla on parempi olo. Toivottavasti jo heti huomenna!
Blogger sea...
Hmm..en tiedä. Tuntuu lähinnä lisäävän ahdistusta. Huomenna psyko, ei kyllä huvittaisi.
Anonymous Anonyymi...
Yritä mennä sinne psykolle, vaikka ymmärrän kyllä haluttomuutesi! :( Mutta jos oikein yrittäisit.. vaikka vähän pudottaa sitä "naamiota", näyttää, kuinka asiat oikeasti ovat..? Auttaisiko se? Miksi siitäkin ei voisi puhua, että koet heillä olevan väärän käsityksen sinusta.

Voih, kunpa voisi neuvoin olla enemmän avuksi.. :( Vaan kun on itsekin joskus hukassa!
Blogger sea...
Kyllä mä sinne menen. Tuntuu vaan ärsyttävälle puhua ihmiselle jonka luulee ymmärtävän, mutta joka ei ilmeisemmin todellisuudessa ymmärrä. Inhottaa kun tuntuu, että hoitoväki näyttää ystävällistä naamaa, mutta papereilla ollaankin ihan erimieltä. Miksi ei voi sanoa suoraa minulle?
Anonymous Anonyymi...
Tavallaan tekisi mieli kysyä, että MITÄ ne tarkalleen ottaen ovat sinusta sanoneet.. Mutta ymmärrän täysin, jos et halua kertoa.

Tiedätkö.. nuo "ammattilaiset", he tosiaan kierrättävät vaikutelmia, mielikuvia. Jotenkin saan sellaisen kuvitelman/vaikutelman (näin maallikkona, huom!), että nuo psykoihmiset eivät tunne sinua vielä lainkaan. Sinulla on ilmeisesti aika vahva itsekontrolli. Laitat itseäsi, olet "kunnossa", onnistut jopa esittämään iloista. Ovatkohan he koskaan vielä nähneet todellista sinua?

En tietysti väitä, ettet osaisi iloita, osaat varmasti, mutta masennuksesi on ehkä vakavampaa lajia kuin mitä ihmiset käsittävät! Olisitko jotenkin jumissa tässä? Et ole voinut näyttää todellista itseäsi niille psykoille?

No, en kyllä sinua syytäkään.. On vaikeaa avautua vieraalle ja olla oikein todella rehellinen. Aina sitä tulee kaunisteltua.
Blogger sea...
Mjooh. Tekstiä on kymmeniä sivuja joten lyhyesti ei selitetä mitä papereissa lukee. Voisin porukoilla skannata papereita ja liitellä sitten pätkiä tänne, kirjoittamalla kopioida kun ei jaksa.

Mutta siis monesti todetaan miten masennukseni esiintyy vain puheissani, minä en näytä masentunelle eikä kliinistä näyttöä ole. Tänään juuri puhuimme myös kuinka itse koen vastaanotolla, että minua olisi ymmärretty ja oltu ehkä jopa vähän samaa mieltä ja sitten papereista kuitenkin ilmenee, että ollaan ihan päinvastasta mieltä eikä tätä ole minulle kerrottu. Tästähän varmasti niin monet pettymykseni hoidon suhteen johtuu. Psyko kysyi jopa onko hänen kohdalla sattunut näin...hieman hymähdelle myönsin (en kehdannut suoraa sanoa, että jatkuvasti!).

Paljon oli myös oireiden vähättelyä, väärinymmärryksiä ja sokeutta. Sokeudella meinaan, että ei nähdä sanomassani mitään ongelmaa vaikka takana on isoja ongelmia. Tietenkin voisin itse olla tarkempi sanoissani ja kertoa enemmän, mutta mielestäni ammattilaisen myös pitäisi nähdä sanojen taakse.

Suoranaisia valheita ei papereista sentään löytynyt, lähinnä väärinkäsityksiä ja väärinymmärryksiä. Tai oli siellä jossain tosi alkupäässä (2001) joku moka, mutta se korjaantui jossain myöhemmin tjsp. :)

Mulla on tosi vahva itsekontrolli, siihenhän mut on pienestä asti opetettu. Roskat vien ja pyykkituvassa käyn ilman meikkiä, mutta jo lähikiskalle laitan ainekin sen puuterin. Hiukset on aina harjattava tai peitettävä jos ovat likaiset. Vaatteet on myös oltava siistit ja puhtaat. Hassua miten papereissa muuten luki kuinka käyn itse kaupassa ja pesen itse pyykkini. Kysyn vaan kuka ne tekee jos en minä?

Olen, olen todellakin jumissa. Kuten tän päiväsessä postauksessani sanoin "kykenin pidättämään itkun". En siis osaa itkeä vapaasti vaan yritän aina pidätellä. Jos tuntuu ettei kykene enää niin pyörittelen juttua niin, että saan vaihdettua puheenaihetta. Vältän vaikeista asioista puhumista, koska en halua itkeä. Monesti myös olen ajatellut todellakin mennä psykolle meikittä ja laittautumatta, mutta aina pistän edes vähän. Tai sitten esteeksi muodostuu muut menot. Monesti psyko on suht aikaisin päivällä ja kun kerta joutuu nousemaan niin hoidan sitten muutkin kaupungissa olevat asiat samana päivänä. Mutta enhän minä voi kävellä kaupoissa meikittä! Ei koko Tampereen tarvitse nähdä miten karmeaa elämäni on! Pohdin jopa meikkien ottoa mukaan, mutta ei viitsisi kökkiä vessassa varttia meikaten. ;)teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger