tiistaina, lokakuuta 10

Mää olen itseasiassa aina loppu. Vaikka lääkäri heitti vitsinä jotta hän sitten pistää minut tahdonvastasesti Pitkäniemeen (jos meinaan itseni tappaa) niin nyt se alkaa kuullostaa aika hyvälle. Hitsi kun on Anni, mihin minä kissan tyrkkään? Pitkäniemessä saisi ainenkin ruokaa napaansa ja saisi nukkua, ei tarvisi tehdä mitään. Vaan tieni käy takaisin päiväsairaalaan, mtt-lääkäri kun ei halua tehdä mitään päätöksiä vaan miracle-päiväsairaala on ratkaisu kaikkeen. Satanen vetoa mikään ei muutu siltikään. Lääkäri on nyt päättänyt tehdä minusta työkykyisen vaikka väkisin. Mä en enää jaksa. Nyt kömmin peiton alle ja jään sinne, en nouse enää ikinä. Selkääkin särkee ihan helvetisti muttei ole vara ostaa särkylääkkeitä. Nenäkin on törkytukossa, muttei ole raha ostaa siihenkään lääkkeitä mitä lääkäri juuri viime viikolla kirjoitti. Arvatkaa mitä, mtt lääkäri kirjoitti myös uusia lääkkeitä, arvatkaa mitä, en minä saa niitäkään ostettua. Arvatkaa mitä.... Wäinölöissä on 12 kerrosta.

sea   12:44   


8 Kommentti(a):

Anonymous Anita...
Tekisi mieli sanoa jotain lohduttavaa, mutta ei tule niitä oikeita sanoja. Ajatuksissa lähetän sinulle paljon voimia!
Anonymous veronmaksaja...
Sinä siis et halua kuntoutua työkykyiseksi? Haluat vain syödä ja nukkua sairaalassa yhteiskunnan hoidettavana mutta et halua kuitenkaan parantua?

Anteeksi nyt mutta en ymmärrä.

Eikö kaikenlaisen terapian ja kuntoutuksen tarkoituksena ole nimenomaan tehdä ihmisestä työkykyinen?
Anonymous Anonyymi...
Elina, mä kyllä ymmärrän tuskasi, ymmärrän että sulla on ollut vaikea lapsuus ja vaikea nuoruus jne. Ymmärrän että ne vaikuttavat syvästi tähän päivään ja ohjaavat elämäsi suuntaa.

Mutta se mitä _en_ ymmärrä on, että jatkuvasti kirjoituksistasi saa sen käsityksen, niinkuin töissäkäynti olisi kaikista kamalin rangaistus, mitä osallesi voisi tapahtua?!
Ja niinkuin tuo veronmaksajakin tuossa ihmettelee- terapian ja kuntoutuksen tarkoitus on nimenomaan tehdä ihmisestä työkykyinen!

En haluaisi olla ilkeä, mutta toivot pääseväsi sairaalaan, jotta saisit ruokaa napaan ja nukkua eikä tarvisi tehdä mitään. Tuota noin.. Ruokaa tietenkin kaikki tarvitsevat, mutta voit kai sinä nukkua ja olla mitään tekemättä kotonakin? Vai lasketaanko telkkarin katselu ja irkkaaminen jotenkin vartavasten erityiseksi tärkeäksi suoritteeksi?

Muutama postaus sitten valitit, että apua ei saa. Nyt sinua ollaan "vitsinä" heittämässä tahdonvastaisesti sairaalaan? Siis- tahdotko sä apua vai et? Kun ei se päiväsairaalakaan tunnu kelpaavan.
Blogger sea...
*vetää syvään henkeä* Joskus ihmettelen luetteko te tätä blogia ollenkaan, ymmärrättekö täysin väärin vai ettekö todellakaan ymmärrä?

Kirjoitan vastaukseksi postauksen myöhemmin, ei jaksa avautua kommenttilaatikkoon pahasti etenkään kun oli muutenkin tarkoitus kirjoittaa lisäselvitys tuohin edelliseen.

Kiitos Anita. Pelkkä kommenttisi on lohduttava. :)
Anonymous Anita...
Veronmaksaja, voi luoja, hyppää jonnekin. Ja anonyymi, jos et ymmärrä, anna olla.

(Olen itse kuullut masennuksen johdosta kaikenlaisia ymmärtämättömiä lausahduksia ja kumma kyllä, niiden lausujiin ei ole tullut enää pahemmin pidettyä yhteyttä.)
Blogger sea...
Kaikilta ihmisiltä ei voi odottaa ymmärrystä... Mites se sanonta meni, jos on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia?
Anonymous Anonyymi...
Itse olen työkykyinen mutta lääkärit ei anna minun olla sitä. Yrittävät vaan ajaa mun elämän alas ja työntää ulos yhteiskunnasta. Ole onnellinen jos lääkäreilläsi on tuo asenne. Sinulla on ihana kissa ja sivusi ovat todella hienot!!! Osaat myös kuvata. Itsekin haluaisin tehdä tällaiset sivut mutta en osaa...
Blogger sea...
Mjoo, en ole käynyt ko lääkärillä onneksi enää kevään jälkeen. Nyt odotan vain muuttoa ja uutta lääkäriä. Työkyvytön ei ole työkykyinen ja työkykyinen ei ole työkyvytön, joskus se vain tuntuu olevan lääkäreille liian vaikea yhtälö. ;)

Kiitoskiitos, sivut ei ole minun käsialaa, paitsi värit ja kuvat. Joulupukki onneksi tuo uuden kameran jotta pääsen taas ottamaan kuvia. :)

ps. Huomasit ehkä ettei nämä sivut enää päivity? Jos kissa jutut kiinnostaa niin Anni Pitkätassussa on lisää, jos pään sisukseni niin laita sähköpostia, voin laittaa uuden blogin urlin sitä kautta. :)teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger