sunnuntaina, syyskuuta 24

Mun on ihan pakko avata suuni tästä BB-sotkusta. Sorry. En mä muuten, mutta erehdyin lukemaan subin keskustelupalstaa enkä voi käsittää miten Sorellasta on tehty syyllinen ja Mikasta uhri. En nyt ole huutamassa raiskausraiskaus, Mika ulos talosta! Mies selvästi on järkyttynyt ja sitä rataa. En silti ymmärrä miksi Sorellan tehtävä on lohduttaa Mikaa. Miksi muut pitävät Sorellaa valehtelijana ja puhuvat miten kumpikin on syyllisiä. Aivan sama vaikka molemmat olisi peiton alle menneet tarkoituksena naida, mutta jos toinen nukahtaa ei toinen jatka. Oli kyseessä sitten mies tai nainen, tyttö- tai poikaystävä, tuttu tai tuntematon, nukkuvaa ihmistä ei hiplata eikä naida. Ei vaikka tämä hereillä ollessa olisi seksiä halunnut. Saisin varmaan tajuttoman sätkyn jos heräisin siihen kun minua naidaan vaikka itse olisinkin ollut mukana jos hereillä olisin ollut.

Pahinta kai koko keskustelussa on, että naiset haukkuvat Sorellaa huoraksi ja sanovat, että itse tämä kiehnäsi Mikassa. Vähän kun "mitäs pistit minihameen sit sut saa raiskata". Ei mene minulle jakeluun ei. En ole mikään Mika-fani enkä Sorellakaan, mutta kyllä Sorella vetää tässä pisteet kotiin, ei sukupuolensa takia vaan uhrina olon takia. Jos tilanne olisi ollut toisinpäin olisin Mikan puolella. Kummallista miten uhria onkin niin helppo sortaa. Ei ihme etteivät raiskaukset tule poliisin tietoon.

sea   00:40   


8 Kommentti(a):

Blogger Daddalie...
Wooord! Olen itse suunnitellut aivan samanlaista postausta, mutta kiva kun kirjoitit sen puolestani. Saanen linkittää?
Blogger T...
Aamen. Tuskailin tuota samaa eilen minäkin. Samalla mietin, että vaikka tuotantoyhtiö isoveljen äänellä kauheasti vakuutti, että "tämä on vakava juttu", niin todennäköisesti kihisevät siellä seinän takana innosta, kun vihdoinkin saatiin jotain säpinää. Paskat sille Mikalle mitään kunnon rangaistusta kuitenkaan anneta, kun "sehän nyt on raasu katunutkin niin hirveästi".
Anonymous Anonyymi...
osuit asian kantaan!

itse olin vielä eilen ihan sekasin koko jutusta enkä oikein tiennyt kumman puolella olisin, mutta sun teksti sai mut kääntymään sorellan puolelle.

kamalaa miten uhri käännetään syylliseksi ja päinvastoin.


itse uskon, että mika putoaa tänään suorassa lähetyksessä ilman sen suurempia varotuksia. varmaan alussa heti sanotaan että alahan pakkaamaan jne.näin saadaan myös shokeeraavia juonenkäänteitä ja mies lähteee talosta varmaan lähetyksen jälkeen suoraan poliisilaitokselle, sillä yleinen syyttäjä puuttuu tod.näköisesti asiaan vaikka sorella itse ei syytettä haluaisikaan nostaa...
Blogger sea...
Dadda: Sorry rakas, emmä voi antaa sun linkittää. Tiiät kai ketkä lukee sua enkä halua niitä suoraa tänne. :(
Blogger sea...
t: Mä en oikein tiiä mitä ajattelisin tän vuoden Isoveljestä. Heidin poistaminen oli naurettavaa kun mikä. Samoin jatkuva rangaistuksien ja lisätehtävien jako (jotteivat takulla onnistuisi). Kiukuttaa jos takana todella on vain lööppien hakua. Toisaalta kun pohtii miten tiukka Isoveli on ollut voisi hyvinkin uskoa Mikan rangaistuksen olevan kova.

Äääh, britti Isoveli oli niin kiva ja reilu! Ylipäätään britti-bb oli parempi.
Blogger sea...
Vaikkei Sorella taida päällepäin hirveästi kärsiä niin ihmiset unohtaa miten toiset pitävät asiat sisällä. Toisaalta saattaahan se olla ettei Sorella koe asiaa mitenkään järkyttävänä, mutta se on hänen tapansa. Ei mikään reagoimistapa kuitenkaan tee hänestä sen vähempää uhria.

Vaikka Mika reagoi voimakkaasti itkien ja katuen ei se muuta asiaa. Vaikka Mika sanoo ettei ikinä tekisi mitään tuollaista, hän kuitenkin teki. Varmasti alkoholilla oli vaikutusta enkä usko Mikan selvänä tuollaista harrastavan, mutta tehty mikä tehty. Hieno tietysti nähdä Mikan oikeasti katuvan ja itkevän.

Oli mitä tahansa kumpi tahansa tehnyt ennen Sorellan sammumista ja reagoi kukin miten vaan, totuus on, että Mika yritti seksiä sammuneen Sorellan kanssa.

Vaikea sanoa tuohon Mika tiputtamiseen. Se sopisi tietysti Isoveljen tiukkaan linjaan, mutta tuntuu silti jotenkin rajulta. Jos Mika pistetään ulos se saattaa aiheuttaa suurta kitkaa talossa etenkin pojat-tytöt linjalla. Sorella saa varmasti syyt niskoilleen.
Anonymous Anonyymi...
Oot kyllä ihan oikeassa. Sen kuitenkin haluan sanoa, että Mika taisi olla niin sekaisin, ettei tajunnut Sorellan nukkuvan. Ainakin toivon niin.
En silti halua puolustella ketään, mutta pidän tilannetta enemmänkin vahinkona kuin tahallisena tekona.
Onneksi bb keskeytti homman kuitenkin.
Postaan tämän anonyyminä, kun kuitenkin kaikki suuttu mulle...
Blogger sea...
Emmä ainekaan suutu! Keksi edes valenimi, anonymouksista ei koskaan tiedä ketä he ovat tai ovatko edes sama henkilö. :)
Kyllä minäkin näkisin ettei Mika oikein ollut tolkuissaan ja oletti ehkä Sorellan olevan hereillä tai vain torkkuvan. Toivon ainenkin näin, muuten Mika osottautuisi kyllä todelliseksi siaksi. Uskon näin olevan kun toinen kuitenkin itki ja oli selvästi järkyttynyt teostaan. Ei se tietysti mikään puolustus ole, tehty mikä tehty. Mika ei nyt voi kun ottaa opikseen ettei aja itseään uudelleen tuollaisiin tilanteisiin jos kerta himot vie mennessään.

Luojan kiitos Isoveli keskeytti! Tosin kun asiaa tarkemmin ajattelee niin pakkohan heidän oli, muuten olisivat myös syyllisiä.teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger