torstaina, syyskuuta 21

Mikä päivä! Äärimmäisen väsynyt, mutta hyvin tyytyväinen olo.
Herätys oli kasin maissa. Kympiltä psyko. Ihan jees meni, aika hiljainen olin, mutta ei vaan mitään sanottavaa...pää on ollut tyhjä niin on. Puhuttiin lähinnä mun tyhjämoodeista.

11 jälkeen kävin "kuppiostoksilla", huomenna varmaan kuvaa niistä. Kirjastoon ja Sampolaan. Tarkoitukseni oli mennä ja perua itämaisen tanssikurssille meno, mutta päädyin tunnille ja pakkohan sinne on mennä jatkossakin vaikka tiukkaa se rahallisesti tekee. Vetäjä oli sama vanha jolla olen käynyt ennenkin. Tosi mukava! Kivaa oli, paitsi selkä ei oikein innostunut. Lopputunnista särki tosissaan, välillä oli pakko pysähtyä, venytyksen aikana ei kyennyt oikeastaan kun makaamaan. Eihän tuossa olisi ongelmaa jos kykenisi pitämään lantion koko ajan oikeassa asennossa, silloin liikkeet ei käy ristiselälle, mutta auta armias jos lantio on väärässä asennossa eli siinä asennossa missä ihmiset sitä normaalisti pitää, alkaa selkään koskea. Juttelinkin pukuhuoneessa vetäjän kanssa selästäni ja hän kehotti tekemään sen mukaan mitä pystyy. Hyväähän tuollainen liikunta tekee kun se nimeomaan vahvistaa keskivartalon lihaksia jotta selkä saisi helpotusta. Hitsin mukavaa laji tuo kyllä on. Ei tule mikään valuva hiki, mutta lihakset kyllä kertoo ettei ihan laiskoteltu ole! Tekniikalta vaikeaa ja haastavaa, ei tosiaankaan niin helppoa kun oletetaan. Käytetään lihaksi joita ei tiedä omistavansa, pidettävä keho sellaisessa asennossa mikä ei normaalisti luonnistu sekä liikuttava teknisesti vastoin normaalia käytäntöä. Menen ensi viikollakin jos vain jaksan ja kykenen.

Vatsiksen jälkeen hilpasin kotiin, pariksi tunniksi. Kävin kaupassa ja rentoutin selkää hieman (+kiskasin särkylääkkeitä). Sitten viuh takaisin Sampolaan ruotsin tunneille. Muuten ihan kiva, mutta oma opettaja oli kipeänä ja sijainen oli ärtsy. Kun kerta ollaan varta vasten ruotsin alkeiskurssilla ei pitäisi opettaa ajatuksella "nämä on teille varmasti tuttuja". Minulle ehkä onkin jotkin tosi alkeet, kuten muutamille muille, mutta ryhmässä on paljon ulkomaalaistaustaisia jotka eivät ole koskaan lukeneet ruotsia eivätkä ymmärrä siitä sanaakaan eivätkä edes tunne kaikkea slangisanoja mistä voisi olla apua. Minun vieressä istuva mies on selvästi pulassa jos opetus olisi aina tuota tasoa. Minä pääsen pätemään olemattomilla taidoilla kun neuvon jokaisen sanan suomeksi kun opettaja ei viitsi suomentaa kaikkea. Toivottavasti oma opettaja tulee pian takaisin.

*haukotus* Kotona ei onneksi tarvitse tehdä mitään! Ruuaksi vetäsin neljä pihviä, helpotti lihahimoon. :D Kohta varmaan lämpimään suihkuun ja nukkumaan, huomenna ajattelin mennä pankkiin sopimaan lainan maksulykkäyksiä, kisulle ruokaa pitäisi ostaa...ja semmosia.... :)

Vähän mä olen hyvä kun jaksoin kaiken tänään! Aamulla olin oikeasti varma etten lähde mihinkään tai vähintään skippaan jotain. Ehei! Tein kaiken ja melkein vähän päälle. ;)

sea   22:16   


4 Kommentti(a):

Anonymous Anonyymi...
neljä pihviä!!??!
Blogger sea...
Neljä. Sellaista possun filepihviä ei siis mitään jättikokoa, mutta juu. Tervetuloa ahmijan elämään.
Anonymous Isosiskosi...
Voi kun ihanaa sisko! Sä vaikutat niin tyytyväiselle. Mä olen niin onnellisen sun puolesta.

Hienoa että sait itsesi tuonne tanssikurssille, nyt toivotaan että jaksat käydä siellä, tekis varmasti ihan hyvää kun sais musiikin mukaan nauttia olostaan, se on jotenkin niin rentouttavaa. Mutta muista vetäjän kehoitus, sen mukaan mitä pystyy. Jos ei jaksa niin ei jaksa, sit kun jaksaa niin tekee/menee silloin :)

Toivottavasti saatte pian oman opettajan ruotsiin, mikään ei ole rasittavampaa kuin opettaja joka olettaa toisten osaavan ja menee vahvimpien mukaan niin että heikkoja hirvittää.
Blogger sea...
Kyllä sitä onneksi jaksaa, ei tuolla silleen hiki tule tai muuten hirvitä se vauhti. Siksi tykkäänkin, vihaan hikoilla. Lihakset vaan on pidettävä tiukkana ja liikutettava jotain lihasta mitä takulla ei ole olemassakaan! :D
Kunhan tuo selkä ei vain huutaisi.

Minä olen ehkä olevinaan niitä vahvoja, mutta hirvittää se minuakin! Tuollaisia varten on ne valealkaja kurssit. Halusin nimenomaan alkeet, koska en ole valealkaja jolta puuttuu kielioppiosaamiinen.teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger