torstaina, heinäkuuta 13

Mun vaistot osu sittenkin ihan oikeaan. Ei neljä tuntia juttelua merkitse vielä mitään. Minkäs teet. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.

sea   18:36   


14 Kommentti(a):

Anonymous Neo...
Sitten se oli oikein superääliöarkakohtelias, jos ei merkannu. Haloo, neljä tuntia yhdessä eikä se muka tarkoita mitään muuta kuin että kaveri oli ääliö. Ei ymmärrä.

Niin muuten, kynnetkin on kauniit. Kas kun se on vain pintaa, jonka saa korjattua. Kuvassa se ei kyllä näytä yhtä pahalta kuin annat ymmärtää.
Blogger sea...
Ei tuollanen vaalea lakka tosiaan näytä niin pahalle. Nyt nekin on jo siivottu nätin pinkeiksi. :)
Anonymous niunau...
Harmistus. Nyt vaan uusia treffejä kun pääsit vauhtiin :)

Punanen ihoja ja kuluneet kynsilakat on arkea, niitä näkyy kaikkialla.
Anonymous Anonyymi...
Huh?? Aika kummallista viettää 4 tuntia ihmisen kanssa, joka ei yhtään "kolahda". No, meitä on moneksi.

Minusta on tosi hyvä juttu, että käyt treffeillä. Itse huomaan joskus, että on vaikea pakottaa itseään liikkeelle "sosiaalisessa mielessä", varsinkin jos on paha VAIHE menossa (KOHTAUKSIA yms.). Mutta aina se kannattaa, liikkeelle lähteminen.
Blogger sea...
Semmosta tää elämä on. Kyllähän sitä istuu ihan jees seurassa pitkääkin vaikka ei pahemmin kolahtaisi.
Anonymous Saara...
neon kommentti on vähän outo minusta.. Siis joko on ihastunut toiseen tai sitten pitää sitä ääliönä? Suuri osa ihmisistähän on vain ihan ok. Ja neljä tuntia elämästä.. mä vietän töissä monempia tunteja joka päivä, mutta en silti menisi sänkyyn työni kanssa :-P

Tarkotan nyt lähinnä, että turha heti kohdistaa toisiin ihmisiin kauheita agressioita tai myöskään pahoittaa mieltään. Treffeillehän mennään sitä varten, että otetaan selvää tyypistä, lopputuloksesta ei voi olla etukäteen takuita. Ja jos kuvittelee tietävänsä kaikista muutaman minuutin jälkeen, mitä tykkää vai tykkääkö, niin voi jäädä monesta hyvästä paitsi.

Sitä paitsi, mikä kieltää istumasta yhden nelituntisen tyypin seurassa, vaikka se ei ihmeemmin sytyttäis? Onkstäänyt joku "ei pidä antaa ymmärtää jos ei ymmärrä antaa" -juttu vai? Kaikkea oppii vanhoilla päivillään.. miten monta kertaa oonkaan erehtynyt istumaan jopa pitkän illan seurassa, jossa en kuitenkaan jaksa toista kertaa lähteä. Pyydän anteeksi kaikilta ;)
Anonymous Neo...
Puolustuksen puheenvuoro:

Ilmeisesti en ilmaissut itseäni aivan täsmällisesti, koska kommenttini on jossakin määrin väärinymmärretty. Ainakin kirjoitin kommentin hymynkare suupielessä vaikka otsa saaattoikin olla hieman rypyssä. Eli mistään aggressioista ei todellakaan ollut kyse.

Neo ei ole mitenkään treffivastainen, mutta ei kyllä ole koskaan ollut treffeillä neljää tuntia ihmisen kanssa joka ei kolahda eikä kukaan ole ollut Neon kanssa treffeillä neljää tuntia jos ei kolahda. Yleensä tämä kolahtamisasia on käsitelty treffien päätteeksi, niin ettei kummallekaan ole jäänyt epäselväksi millä linjalla jatketaan. Eli mikään ei estä pysymään ystävinä vaikkei sillä tavalla kolahtaisikaan.

Valitettavasti Neon sänkyyn työ joskus tulee. Pitäisi oppia jättämään työt työmaalle, mutta aina silloin tällöin huomaa makaavansa sängyssä miettien työasioita. Työ tulee sänkyyn myös silloin, kun miettii saako tarpeeksi palkkaa selvitäkseen itse hankkimistaan laskuista. Toisaalta en myöskään irtisanoutuisi työstäni vain siksi, ettei se kolahda. Se on laitettava kolahtamaan...
Blogger sea...
Elkää rakkaat tapelko. ;P
Kumpikin on minusta vähän oikeassa. :)

Tokihan sitä viettää monia tunteja elämässään seurassa jota ei huvita myöhemmin nähdä ja mikäs siinä jos on ihan kivaa.

Mutta kyllä sitä vähän pöljä olo tulee kun toinen neljän tunnin jälkeen ei olekkaan kiinnostunut. Eikä edes sano tätä treffien lopussa vaan mailissa jonka minä lähetin ensin.

Vaan tämä on elämää. En ole pahoittanut mieltäni enkä ole vihanen. En ihastunut korviani myöten joten ei mitään ongelmaa siirtyä seuraavaan. :)
Anonymous Neo...
Minen ainakaan tappele kenenkään kanssa. Korkeintaan voin olla eri mieltä asioista. Enkä nyt ollut edes oikeastaan eri mieltä. Ainoastaan väärin ymmärretty, mikä johtuu siitä, että viestintä yleensä menee epäonnistuu, paitsi sattumalta ;D
Blogger sea...
Hih. Otetaa kaikki tikkarit ja ollaan kavereita. ;)
Anonymous Neo...
Joo mut mä tahdon sit sen punasen tikkarin. :)
Blogger sea...
Saat punasen. Mun tikkaripussissa on niin paljon, että kaikille riittää just semmonen kun jokainen tahtoo. ;P
Anonymous Saara...
Nii en minäkää millää pahalla :) Ollaan vaan ehkä neon kanssa molemmat kärkeviä ilmaisussamme.. Hyvä että ei neokaan ottanut turhan vakavasti :)
Blogger sea...
Emmä uskonutkaan, että te pahalla. Kärki minunkin kielessäni on. ;)teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger