maanantaina, heinäkuuta 31

Lihapullatkin toimii vartaissa loistavasti. Namnamnam. Värit oli myös mitä pirteimmät. :)

Minäkin päätin kokeilla Kiloklubia Kauran suosituksesta. Ei huono palvelu, löytyy paljon eri ruokia ja tuotemerkkejä. Miinusta ärsyttävistä värikoodeista jotka nipottaa ihme asioista. En myöskään ymmärrä miten niin grahamin paahtoleivän ja myslin syöminen ei nosta päivän kuituarvoja. Tuskin maksan kuitenkaan viikon jälkeen mitään maksuja, kunhan kokeilen. Ihan hyvä sinällä, että näkee vähän mihin normaalilla syömisellä kalorit kipuu (en siis syö ohjeiden mukaan vaan sitä mitä tahdon). Vähän välttää ylimääräisen ahmimisen. Toisaalta kiukuttaa rajoittaminen sekä "pakot"...ja kiukku johtaa ahmimiseen.
Kohta joutuu ostamaan uuden vaa'an. Vanha pyörivä rotiskossani ei riitä enää numerot. Ahdistaa.

sea   01:43   


11 Kommentti(a):

Anonymous katriina...
Jos ei kiloklubi, niin miten olis kalorilaskuri (www.kalorilaskuri.fi)? Hinta 1,90e / kk, ei värikoodeja eikä turhaa nipotusta :)
Anonymous katriina...
Täällä toinen katriina jatkaa. Kokeile ihmeessä kalorilaskuria! Mä tiputin 10 kiloa sen avustuksella seitsemässä kuukaudessa, eikä tehnyt edes tiukaa. Hiilarit alas ja proteiinia naamaan:).
Blogger Kaura...
Jeh, kantsii koklailla, jos joku palvelu natsaisi, ettei tarvitse itsekseen ahertaa. Kiloklubi ei varmasti sovi kaikille eikä minullekaan sopisi, jos en olisi tämmöisessä vaiheessa ja mielentilassa. Esmes kaksi kuukautta sitten olis vain veetuttanut :-) Vielä enemmän olis ottanut pattiin Painonvartijat, toisaalta.
Anonymous Anonyymi...
Kyllähän netistä nykyisin löytää apuvälineitä painonpudotukseen ja melkein mihin vaan. :) Kuitenkin.. jotenkin tulee mieleen, että tuo sinun BED-hommelisi ja laihdutus - kuinka ne sopivat yhteen? Olen lukenut sellaista, että jotkut BED-potilaat saattavat reaktiona dieettiin saada pahojakin ahmimiskohtauksia. -Ehkä sinun BED on menossa parempaan suuntaan, se vasta olisi mukava uutinen? :)

Nuo lihapullat näyttävät herkullisilta. :) Oikein suu vettyy.
Blogger sea...
Katriina x2 ja Kaura: Ei tuossa Kiloklubissakaan sinällään mitään niin hirveää ole. Kalorilaskurikin näyttää ihan kivalle. Painonvartijat on perseestä! ;P

Peggy: Ei ne sovikkaan, siinähän se vika on. Vaan kun vaa'asta loppuu numerot alkaa väkisin pohtia josko sittenkin yrittäisi. Ei pitäisi käydä vaa'alla ollenkaan.
Anonymous Anonyymi...
Vaa'asta loppuu numerot.. No, eihän se tietenkään kivaa ole, kyllä sen ymmärtää. :(

Onneksi kuitenkin syöt aika terveellisesti, sellaisen kuvan olen saanut. Kyllä se ravinnon laatukin terveyteen vaikuttaa, eikä vain kilot. KOHTAUKSIEN aikana tietty ravinto voi olla vähän vähemmän terveellistä, mutta ei minusta niitä kannata laskea mukaan.
Blogger sea...
Kohtalaisen terveellisesti pyrin syömään. En siis uita ruokaa kermassa ja voissa, en käytä puhdasta suolaa ja sokerikin on makeutusjauhetta (paitsi se mikä ruuassa tulee). Vihanneksiakin tulee syötyä, samoin kasviksia ja hedelmiä, leivänpäällis rasva on kevyintä mitä löytyy ja leipäkään ei ole puhdasta pullamössöä.

Syön vain liikaa. Sekä nuo ahmimiset tietenkin...
Anonymous Anonyymi...
Parempi elinajan ennuste sinulla kuitenkin varmaan on, kuin vaikka sellaisella miehellä, jolla on kaljamaha, juo mäyräkoiran päivässä ja ruoaksi sitten jotain HK:n sinistä. :)

Minulla muuten ei nyt ole ollut KOHTAUSTA, kun remontti on ollut vähän "tauolla". Eli oli niin kuin yhdessä arvelimmekin, remppastressi niitä teki.
Blogger sea...
Mjoo, ehkäpä. Vaikka onhan minun painoindeksi aika lukemissa. :)

Hieno kuulla! Minunkin ahmimiset on suht ok ollut tässä viime päivinä vaikka houkutuksia onkin. Kohta aattelin ottaa puolisen litraa jädeä, mutta sentään vaan puoli ei koko litraa. Pieni palkkio kun jaksoin tiskata.
Anonymous Anonyymi...
Hieno juttu, jos puoli litraa riittää. Jos _itse_ ottaisin sen puolikkaan, niin toinenkin siinä mennä hujahtaisi.. TIEDÄN sen! :( Siksi täytyy hiisi vie kärvistellä kokonaan ilman. Mutta annas kun viikonloppu koittaa! :) :)
Blogger sea...
Puoli ei riittänyt, mutta kärvistelen. Väänsin mansikkasmoothien jos se vaikka helpottaisi. :)

Loppu jäätelö saa luvan odottaa kunnes viimeisetkin tiskit on tiskattu. Osa jäi kun tuli kiire katsomaan Linnut-leffaa.teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger