torstaina, kesäkuuta 29

Nuo hötöt todella on kun pumpulia! Onneksi tuli rankkasade ja painoi suurimman osan hötöistä maahan. Nenäni kiittää.

Miksi mun hortensian kukat on tummuneet? Onko ne kuolemassa ja tippumassa pois? Onko ne suuttuneet vedestä? Mikä? Tahtoo kirkkaat värit takaisin!

Nää harjaneilikat on niin kauniita! Oikeasti tuossa tummassa on tosi lilat reunat, kamera vain sai oikean reunan valkoiseksi, vasen on edelleen lila. :)

Nuo pinkinlilat on taas muuten niin ihania. Söpöjä täpliä.

Vaaleanlilat on ihania kun osa on niiiin valkosia ja osa lilahtavampia.Ah, mä niin tykkään värileikeistä. :)

sea   19:29   


7 Kommentti(a):

Blogger Peggy G....
Voi IHME, kuinka kauniita kukkia! Tuollaista väriloistoa kun saisi omalle pihalle, tai parvekkeelle.

Me olemme yrittäneet niin paljon kaikenlaista. Yksi vuosi istutettiin rhodoja, no arvata sopii pärjäsivätkö ne! Ei! Taisi olla liian varjoinen paikka, tai sitten maaperä ei sopinut. Harmitti kyllä, kun kuolivat. Nyt haaveissa siintävät liljat.. saa nähdä pärjäisivätkö ne paremmin.
Blogger Peggy G....
Lisäys: oletko muuten samanlainen kuin minä siinä suhteessa, että värien katseleminen piristää? Itselläni on tämä juttu aika vahvana. Nuorempana pidin mustista vaatteista ja nyt en oikeastaan juuri koskaan mustaa käytä, ellei ole pakko. Pehmeisiin pastelleihin pukeutuminen oikein hivelee sielua. Ja kaunisväristen kukkasten katseleminen!
Blogger sea...
Ei se niin vaikeaa ole. En minäkään tiedä kukista hölkösen pöläystä. Ostin nuo kukat K-Raudan kesäpihasta pelkästään katsomalla ohjelapusta, että viihtyvät kaiketi auringossa. Samoin hortensian ostin ihan vain, koska se oli kaunis. Kotona sitten katson miten niitä on hoidettava ja joudun pulaan. :D

Tärkeintä kaiketi on valita omalle pihalle sopivat, minun parveke on aika suojainen, osakseen paahteinen, enimmäkseen aurinkoinen, hieman varjoakin on. Sitten vain kokeilemaan. Siemenetkin olen kylvänyt runsaalla kädellä ja karsinut myöhemmin kun näen minkä kokoista kasvaa. :D Hoitona vettä ja kuihtuneiden kukkien nyppiminen. Hönkäilen ja paijailen myös kukkia paljon kun ihastelen niitä. Liekö siinä salaisuuteni. ;)

Väreissä todellakin on jotain! Minuun iskee voimakkaat värit, etenkin punaisen ja siniset eri sävyt. Kukissa on myös se maaginen pointti, että ne kasvaa. On ihana nähdä kuinka siemenestä kasvaa iso kukka joka pukkaa voimakkaan värisiä kukkia. :)
Myös sisustuksellisesti pidän väreistä. Sängyssä pitää olla tummat petivaatteet, kalusteiksi haluaisin punaista ja ylipäätään itämaista tyyliä. :)
Blogger Peggy G....
Minulla on tällä hetkellä olkkarissa viininpunaiset tapetit ja kullanruskeankeltaiset verhot. ;) Itämaista kai, varsinkin jos katsoo ikoninurkkaan yms.. :) Mutta se tulee vaihtumaan sellaiseen omenanvihreään tässä mitä pikimmiten, koska vihreä väri on sellainen, jota jaksan katsella kaikkein pisimpään.

Minä en voisi asua sellaisessa "valkoisessa" talossa, jossa tapetit yms. olisi ihan valkoiset. "Väriläiskänä" ehkä beige sohva. :( Tietysti nämä ovat makuasioita, mutta itse kaipaan ympärilleni värejä.

Kukkien kasvamista on kiva katsoa. Meillä kukkivat täällä itse istutetut lupiinit. Kovin ovat kauniita! (Sentään joku kasvi pärjää.;))
Blogger sea...
Oih, olen kade vaikken ole nähnyt kotiasi! Tummaa, reilusti väriä ja paljon jänniä juttuja. Postasin muutaman unelmahuonekuvan joskus. :)
Vihaan näitä valkoisia seiniä ja ankeita huonekaluja. En voi sietää mitään skandinaavisia sisustuksia! Itämaista, Pohjois-Afrikka-Lähi-itä akselilta ei Kiina/Japani.
Miksi en ole yllättynyt, että Pegiseni ymmärtää tätäkin piirrettä minussa. ;D

Lupiinit on ihania!
Blogger Peggy G....
Minä, peginkäinen, kyllä ymmärrän värikästä & eksoottista sisustuksenkaipuuta. :) Me olemme monessa asiassa niin samaa maata!

Voi että, kunpa vain näkisit erään Salossa asuvan ystäväni kodin! Siinä vasta tunnelmaa! Väriä, eksotiikkaa, enemmän vielä kuin minulla. Se sama ystävä on myös kirpparifani. Hän ei ole ortodoksi, mutta kotona on todella paljon ikoneja. Ja jotain lampukoita myös, hän osti niitä ortodoksisesta kirkosta. Ihanan näköistä..
Blogger sea...
Niinpä! Paitsi mä en ole pastillien enkä helmikorvakorujen fani. ;)

Olenkos muuten kertonut, että äitini suku on ortodoksi ja olen monesti itse pohtinut vaihtavani sinne. :D
Uskonnollisesti ihan sama mihin kuulun kun en usko Jeesukseen, mutta ortodoksikirkossa tunnelma on paljon hienompi kun perinteisessä ev.lutissa. Muutenkin koen sen jotenkin läheisemmäksi.teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger