maanantaina, kesäkuuta 26

Jos olisi rahaa ostaisin parvekkeelle riippumaton telineineen. Siinä köllisin kaikki päivät, vetäisin kolme päikkärit ja tuhisisin.

Tänään olin ahkera. Kävin siellä psykolla, joka oli yllättävän mukava ja tuntui ainekin ymmärtävän minua. Uskalsin jopa sanoa mitä halusin. Hän ottanee asian huomenna puheeksi sijaislääkärin (oma on lomalla) kanssa ja soittaa sitten minulle. Terapiaa ei voi tarjota ennen elokuuta (joka on muuten hiton paljon lähempänä kun lokakuu), koska kaikki on lomalla. Tosin ihmetteli kovin miksi en käy Kelan tukemassa terapiassa, hänestä se olisi hyödyllistä minulle. Niille jotka ei tiedä niin Kelan tukema psykoterapia on yksityisellä käyntejä kerran viikossa joillekin jopa kaksi. Mtt:ssa pääsee psykolle/erikoissairaanhoitajalle kerran parissa viikossa tai harvemmin.
Kävin myös Kelassa vaihtamassa eläkkeen saajan asumistuen tavalliseen, onneksi oli kiltti tyttö tiskillä niin ei tarvinnut paljoa kaavaketta täyttää. Turhaahan se olisi kun ei asuntotiedot tai ylipäätään mitään tiedot sen enempää muutu. Sitten istuin jonottamaan vielä työkkäriinkin! Siellä saisi olla koneilla irkki niin ei olisi niin tylsää. ;) Tunnin jonotin ja sain muutaman ajan ja papereita. Hyvällä säkällä heilläkin kestää kaikki systeemit niin kauan ettei ketään kiinnosta työllistää minua ennen syksyä kun olen jo huutanut naamani punaiseksi ja päässyt takaisin kuntoutustuelle. ;)
Namnam. Ajattelin syödä kesän kunniaksi vähän "kevyemmin". Ostin vaivaiset 10 flap jackia Punnitse ja Säästästä sekä useamman ateriankorvikepirtelön. Jos söisi oikeaa ruokaa vain kerran päivässä ja muina noita... Ehkä paino tippuisi?

sea   16:45   


6 Kommentti(a):

Anonymous Anonyymi...
Mietin vaan, että sekin saattas auttaa että jättäis noi kermavaahdot ja majoneesit pois. Ei kukaan normaalipainonen vedä kermavaahtoo ja majoneesia. Ihan porkkanaa ja perunaa ruisleivällä.
Blogger sea...
Harvoinpa kermavaahtoa tulee syötyä, jos viittaat tohon valmispurkkiin niin taisin kolme vuotta sitten ostaa sitä viimeeksi... Majoneesia tulee syötyä joskus leivänpäällä, mutta se on kevytmajoneesi jossa rasvaa on itseasiassa vähemmän kun kevyessä floorassa. :)
Porkkanaa ei tule kamalasti syötyä, mutta tomaattia, kurkkua ja paprikaa löytyy jatkuvasti kaapista. Ruisleipää joskus, jos ei sitä niin grahamia tai moniviljaa.

Muita ehdotuksia...
Anonymous Neo...
"Ei kukaan normaalipainonen vedä kermavaahtoo ja majoneesia."

*reps*

Ja aivan saletisti myös normaalipainoiset käyttävät kermavaahtoa ja majoneesia joskus. Alipainoisista en menisi vannomaan...
Blogger sea...
Sitä paitsi mä en ole normaalipainoinen enkä edes normaali. ;)
Anonymous Saara...
Eeeeeeeehtäh. porkkanaa ja perunaa ruisleivällä. kuulostaa terveelliseltä, mut en osta. Olen normaalipainoinen hoikka ja syön kermavaahtoa kursailematta (miksi kursailla kun ei tarvitse vahtia mittoja?) ja majoneesia jos se on hyvää (kaupan majoneesit on pahoja, ite osaan tehdä hyvää mutta harvoin tulee tehtyä) ja oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Myös kaupan majoneesipohjaisia salaatteja tulee vedettyä. Anteeksnytvaan, en ihan tajua mitä anonymous ajaa takaa. miten niin "ei kukaan normaalipainoinen"? hä? ei mee kaaliin. mä en pidä leivästä. porkkanaakin kuluu aika vähän. peruna on hyvää.
Blogger sea...
Peruna on joo aika jees. Tullut syötyä uusia perunoita melkein joka päivä nyt viime viikkona. :)teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger