keskiviikkona, toukokuuta 24

Eilinen kiukku muuttui yöllä ahdistukseksi ja tänään en vain kyennyt nousemaan sängystä. Olisin kovasti halunnut mennä päiväriin juttelemaan omalle hoitajalle, mutta en vain päässyt ylös. Oikein rintaan koskee kun ahdistaa pahasti.

Saavutin myös jonkun pisteen irkissä. On eräs irkkaaja joka jaksaa vittuilla joka asiasta, aina, joka lausessaa. Sanon mitä tahansa aina hän kääntää sen vittuiluksi siihen etten tee mitään, olen olevinaan masentunut ja laiska lihava valittaja.
Olen aiemminkin yrittänyt kauniisti sanoa ettei tuollainen ole minusta mukavaa, mutta tänään suutuin kunnolla. Linkkasin privaan (kahden kesken keskustelu) tuon aiemman postauksen missä avauduin ja kerroin miten minusta on rumaa aukoa päätä toisen sairauksista. Kinasimme ja kinasimme. Minun pitäisi kestää haukkumista, koska kaikki muutkin kestävät. Tiedän, hän kohtelee kaikkia toisinaan hieman ilkeästi ja kyllä minäkin vittuilen hänelle takaisin. Vaan ironialla on rajansa. Jos se on jokaisessa lauseessa, jos jokainen pienikin sana käännetään yli-ironiseksi vittuiluksi, jos toinen pyytää lopettamaan, koska se loukkaa ollaan ylitetty se raja. Se ei ole enää hauskaa. Kuinka moni hyppää kaivoon jos muut hyppäävät? Kuinka moni ottaa turpaansa joka päivä, jos muutkin ottavat? Pitääkö lapsen jaksaa alkoholisti äitiään jos muutkin perheessä jaksaa? Pitääkö koulukiusatun kestää jos muutkin kestävät? Pitääkö ihmisen ylipäätään kestää jotain mistä tulee pahamieli ja mikä loukkaa tunteita. Väkivaltaa se henkinenkin on. Tämä irkkaaja toki nauraisi itsensä kipeäksi jos sanoisin hänen pään aukomisen olevan henkistä väkivaltaa. Hänestä se on vain tavallista vittuilua mitä hän tekee kaikkien kohdalla. Hänestä minun on se kestettävä, koska itse puhun masennuksestani/sairauksistani. Olen vapaata riistaa.

Jos muistaisin kuka oli se ihana ihminen joka ensimmäisen kerran mainitsi minulle bed:stä halaisin häntä. Halaisin myös niitä ihmisiä jotka ymmärsivät masennuksen olevan oikea sairaus. Joskus tuntuu, että joudun tappelemaan yksin kaikkia muita vastaan.

sea   20:33   


4 Kommentti(a):

Blogger Peggy G....
Tuollaisia negatiivisia ja suorastaan ilkeitä ihmisiä pitäisi välttää, ainakin jos on masennus ja BED. Jotkut ihmiset ovat sellaisia, heidän kanssaan kun on, niin sen jälkeen on olo väsynyt, voimaton, suuttunut. Sitten on taas toisenlaisia ihmisiä, jotka tuntuvat jotenkin jättävän omasta positiivisuudestaan pikku palasen itsellekin.

Minusta monet syömishäiriöiset ovat tunteellisia ja herkkiä ihmisiä, jotka voivat helposti reagoida ympäristön ihmisiin. Tunnistan itsessänikin tarpeen "pistää ranttaliksi" (=ahmia), jos olen hermostunut tai stressaantunut, tai jos olen joutunut olemaan jonkun huippunegatiivisen ihmisen seurassa.
Blogger sea...
Niinpä. Ilkeää on, että tiedän tämänkin ihmisen olevan pohjimmiltaan oikein mukava. Olemme tunteneet vuosia ja keskustelleetkin vakavia niin irkissä kun livenä.

Itse reagoin todella helposti negatiivisiin asioihin syömällä. Niin ristiriitaista kun se toisinaan onkin!

Et oikeasti uskokkaan miten ihanaa on kun olet löytänyt minut vai löysinkö minä sinut. Sama se. :)
Blogger Peggy G....
Jeps, mukavaa on löytää sukulaissieluja.. niitä kun on kovin harvassa! :)

Ehkä tällä negatiivisella ihmisellä on itsellään paha olla ja purkaa sitten sitä oloaan muihin. :( Surullista, mutta näinkin voi olla.
Blogger sea...
Harvassapa hyvinkin, etenkin sellaisia jotka ymmärtää näissä syömisjutuissa. :)

Nii-in, vaikea sanoa kun ei toinen koskaan anna itsestään mitään muille.teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger