torstaina, toukokuuta 25

Bambiino nova karpalo: Aikas veikeä! En pidä suuremmin karpalosta kun se on niin väkevä, mutta tämä oli hyvää ja raikasta! Paitsi ne pari kohtaa missä oli liikaa hilloa kasassa. Tätä lisää!

Wanhan ajan kermakaramelli: Vähän olen karsastanut noita Wanhan ajan jäätelöitä, ovat peruskamaa ja mielestäni lähinnä mainoskikka koko wanha-aika. Vaan tämä oli uskomaton! Makea kun mikä muttei mikään suklaamakea vaan reilu kermakaramelli! Oihvoih. Harmi, että on vähän hintava (yli euron). Vohvelia voisi myös olla hieman vähemmän vaikkakin se oli mukavan rapeaa.

Oalty kauramansikka: Tässä ei siis ole maitoa eikä soijaa vaan jotain kaurasysteemiä. Monesti olen katsellut tätä pakastealtaasta ja pohtinut, että pakko olla pahaa. En pidä erityisemmin niistä Yosa jugurteistakaan. Pirskatti! Pitänee todeta, että tämä oli silti hyvää! Veikeän pehmeää eikä liian ällöä mansikkaa.

Dumle: Tämä on ihanan lapsimainen! Päällä hieman dumlemainen suklaa, jäätelö jotain toffeemaista ja seassa älyttömästi paksuja dumlen sisusraitoja, siis sitä mömmöä mitä dumlenamuissa on sisällä. Vaikkain jäde on aika pieni se on supernam, sanoo Dumletikkarifani. :)

Tunnisteet:

sea   19:01   


8 Kommentti(a):

Anonymous Anonyymi...
Äh, tuo Dumle ja Wanhan ajan kermakaramelli saavat ainakin minut kuolaamaan..! Maistoin joku aika sitten Dumle minibiteseja, ja ne olivat minusta parempia kuin "vanhat" dumlet. Pehmeämpiä, ei niin sitkaita.
Blogger sea...
Tuo Dumle oli hyvää! Parempaa kun Dumle karkkina. Omar-ihmisenä tykkäisit varmasti tuosta kermakaramellistä. :)
Anonymous Anonyymi...
Tuo oli hyvin sanottu, tuo "Omar-ihminen". :) Joskus olen miettinyt, että jossain vaiheessa kai vielä MUUTUN omar-karkiksi, niin paljon niitä tulee ratustettua.

Jaapa jaa, täytyy kai alistua välttämättömyyteen ja pitää jäätelömaistiaiset tässä joku viikonloppu. ;)
Blogger sea...
Hih. Jos susta joskus tulee Omar-karkki niin lupaan olla syömättä sua suihini. :D
Anonymous Anonyymi...
Haa, helppohan se on luvata. ;) Minusta nimittäin tulisi niin ISO karkki, ettet edes jaksaisikaan sellaista syödä. Jos lähistöllä olisi jotain omar-riippuvuudesta kärsiviä jättiläisiä, niin sitten voisin ollakin pulassa.

Kauhea jäätelönhimo, oikein inhottaa odottaa huomiseen. Itselläni tällainen himo tuntuu liittyvän PMS-aikoihin, outo juttu.
Blogger sea...
Ei susta nyt niiiiin iso tulisi etten sen kokoista jaksaisi syödä, mun mahaan menee mitä vaan. ;D

Mä hain taas jädee. Nyt sentään hillitsin himon ostaa useita tuutteja vaan ostin yhden paketin. Saas nähdä meneekö se kerralla vai pystyskö nauttimaan vaan kahdessa satsissa.
Anonymous Anonyymi...
Minä söin tänään vaniljakermajädeä kuuman kinuskikastikkeen kanssa! Ah, voi että olikin hyvää!!! Vieläkin sylki melkein valuu suusta, kun sitä ajattelen.

En oikein jaksa uskoa masusi valtavaan tilavuuteen. :) Itsestäni muuten sanon sen, että uskon - tai siis TIEDÄN - syöväni ajoittain enemmän kuin Ziippanen. Aika hämmästyttävää, eikö totta? Ei varmasti moni uskoisi, että pystyn.. mutta pystynpäs vain!
Blogger sea...
Kyllä minäkin pystyn syömään varmasti enemmän kun keskiverto mies. Vatsalaukku venyy ihme mittoihin jos sen siihen "totuttaa".teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger