maanantaina, huhtikuuta 24

Siis oikeasti! Onkohan tuolle Dr Phil "perheen" miehelle sattunut otsalohkovahinko (vai mikä kohta se päästä onkaan missä on tunnekeskus)? Miten ihminen voi olla noin tunteeton? Siinä toinen istuu ja tuijottaa tyhmänä kun omat lapset itkee silmät päästä kun pelkäävät isäänsä. Hän mielestä lapset kaiketi valehtelevat. Tokihan teinit toisiaan huijaavat ja liioittelevat, mutta en jaksa uskoa, että nämä lapset jaksavat loputtomiin sellaista, etenkin kun samaan aikaan kuitenkin sanovat rakastavansa isäänsä ja haluavansa asiat kuntoon. Jos olisin yleisössä varmaan menisin mottaamaan tuota miestä. Taidan ottaa tämän aika henkilökohtaisesti sillä oli aika jolloin toivoin, että minullakin olisi ollut joku Dr Phil puolellani uskomassa ettei kotona ole hyvä olla vaikka vanhemmat (äiti) niin väittävät.

Vaan se mistä piti kirjoittaa. Tuntui jälleen hyvälle kun eräs irkkiläinen ymmärsi ettei voi ymmärtää. Monesti minun masennuksesta/nukkumisesta tms tapellaan ja toiset olettavat tietävänsä miltä minusta tuntuu. Saan ohjeita lenkille menosta, valvomisesta unirytmin kääntämiseksi ja sellaisia tavallisia. Voitte uskoa kuinka monesti olen testannut näitä neuvoja. Ihan huviksenihan minä uniongelmista ja masennuksesta kärsin. Tänään aiheena oli unettomuus. Neuvoja sain siis tuutin täydeltä ja muuta vinkumista kasapäin. Vaan hyvältä tuntui kun tämä eräs kaiken sen kyselemisen jälkeen totesi, että on ikävä yleistää normaalitapauksia niille joilla on oikeasti univaikeuksia sairaudeksi asti. Totuus on ettei tarvitse ymmärtää toista ihmistä vaan yrittäminen riittää. En minäkään hyväksy/ymmärrä/pidä kaikesta mitä muut tekevät, mutta yritän ymmärtää miksi he niin tekevät. Jos en ymmärrä niin ei se silti tarkoita etteikö se olisi toiselle ihmiselle oikein, voi hyvinkin olla. Ihmiset on erilaisia ja on vaikea sanoa mikä on kellekin mitäkin.
Minä en esimerkiksi voisi ymmärtää miten joku voisi luopua unesta. Kerrassaan käsittämätöntä. Olisihan se hienoa joo vetää nappi naamaan ja painaa töitä 24h, mutta olisiko se oikeasti mielekästä? Itse unettomana ihmisenä olen oppinut arvostamaan unta niin paljon, että en luopuisi siitä mistään hinnasta. Nukkuminen on aivan ihanaa! Sitä paitsi uskon, että nukkumisella on erittäin tärkeä syy/tarkoitus ihmisen elämässä. Emme tiedä unesta/nukkumisesta läheskään kaikkea, mutta jos ihminen on tarkoitettu nukkumaan lähes puolet elämästään niin luulisi sillä olevan joku järkevä syy? Toisaalta, jos joku haluaa vetää pilleriä naamaan ja olla ilman unta niin mikäpä siinä, oma on asiansa, en voi sanoa hänen olevan väärässä jos se hänelle on oikein. Mikä minä olen sanomaan miten toisen pitäisi elämänsä elää. Voin toki kertoa mielipiteeni, mutta viime kädessä on uskottava, että toinen tuntee itsensä parhaiten. :)

Kun tuolla jossain oli puhetta siitä hiustenlähdöstä nykästessä niin laskinpa tänään suihkun jälkeen hiuksia harjatessa mikä on se normaali tukon kappalemäärä. 29. Tuommoisia lähtee pari päivässä, suihkussa lähtee jo kymmenen, suihkun jälkeen harjatessa tuo tukko ja illalla harjatessa yleensä myös jotain 10-20 välillä. Jos hiukset olisi vapaana niin varmaan päivän mittaankin tippuisi jotain. En silti ole lähelläkään kaljuuntumista, kyllä tässä päässä hiusta riittää. Hah, nappasinpa mittanauhan, normaali ponnari on noin kymmenen senttiä ympäryysmitalta, joukosta puuttuu reilusti hiuksia sillä osa "kehystää kasvoja" ja on etuhiuksina. :)

sea   18:28   


0 Kommentti(a):
teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger