tiistaina, maaliskuuta 28

Tämän meemin päätä oli niin hauska etsiä, että pakkohan tätä on jatkaa kun vihdoin sen löysi. Listalta löytyy omiakin suosikkejani!

Ohjeistusta:
1. Julkaise omassa blogissasi koko lista yhdessä näiden ohjeiden kanssa.
2. Lisää listan viimeiseksi oma nimesi, blogisi osoite ja blogisi yleisimmät aihepiirit.
3. Seuraavan osallistujan löydät tämän kirjoituksen kommenttilaatikosta (eli siis VAIN ensimmäisenä ehtinyt saa luvan vastata).
Huom! Muistathan sallia kommentoinnin blogissasi ainakin tämän listan etenemisen ajan ja jos blogisi on salainen tai aiheuttaa muuten vain "umpikujan" useimmille lukijoille, niin ilmoitathan minne lista on edennyt vaikka kommentilla edellisessä blogissa, kiitos!
Idea: Kierrättää tietoja aktiivisista blogeista; on kiva löytää uutta luettavaa ja silmäiltävää!

1. Sia, http://www.kadentaidot.blogspot.com/, neulominen ja käsityöt
2. Mari-Jii, http://pikkuolento.wordpress.com, neuleet ja taaperoelämä
3. Evelin, http://amina.vuodatus.net, käsityöt, kissat ja elämä yleensä
4. Kirsi, http://masias.vuodatus.net/. Äidin elämää kahden pienen pojan kanssa
5. Thiire, http://omaspihas.vuodatus.net. Kolmen melko pienen tytön äiti kertoilee ihanasta elämästä hiekkalaatikon ja postiljoonin vaikutuspiirissä
6. Annemarjaana, http://annemarjaana.livejournal.com/. Rauhamäkisten päiväkirja, perheen elämänmenoa. Juttua lemmikeistä (kilpikonna, kalat) sekä ihmisistä. Blogi liittyy perheen kotisivuihin.
7. Sari, http://sarppa.vuodatus.net. Sattumia ja tapahtumia elämästä. Tarinoita siitä mitä elämässäni tapahtuu. Tarinaa tulee aina kun aikaa jää perheen pyörittämiseltä. :) Tarinaa maustaa aika ajoin myös kirjoittajan lukihärön mukanaan tuomat kirotusvireet. ;)
8. Ruusu, http://ruusutar81.vuodatus.net/. Kirjoituksia siitä, mitä kaikkea kohdalle osuu ja voi tulla eri käänteissä. Maailma ympärilläni, sitä avoimin silmin katselen. Hieman myös käsitöistä, kukista, kirjallisuudesta ja elokuvista. :)
9. Marja, http://nicefactor.vuodatus.net. Käsityöläisen blogi, ompelua - neulontaa - huovutusta - kaikkea mitä keksii tehdä. Elämästä yleensäkin :-)
10. Anne, http://anne.vuodatus.net Kotiäiti jupisee, valittaa ja yrittää olla ottamatta elämää liian vakavasti. Eikä sillä ole oikein mitään sanottavaa mistään.
11. likkalaps, http://likkalaps.vuodatus.net. Tyttö pohtii elämää, miehiä, ihmissuhteita ja kaikkea mahdollista.
12. Perhis, http://perhis.vuodatus.net. Yksityisen perhepäivähoitajan arkea kera omien lasten ja hoitolasten.
13. Herkku, http://herkku.vuodatus.net. Kolmekymppisen naiseläjän ilmoituksia arjesta - sään ja sydänveren välimaastoista. Myös: http://ihanat.vuodatus.net, http://hurahdus.vuodatus.net ja http://sivupohjat.vuodatus.net.
14. Duussi, http://duussi.vuodatus.net. Humanistineidin arkea (ja vähän juhlaakin) yliopistonmäellä, kotipesässä, parisuhteessa, hotellilla, jumppasalissa ja tanssitunneilla.
15. Vale, http://vale.vuodatus.net. Satunnaisuuksia, ajatuksia, unia, tapahtumia lukionsa päättävän tytön elämästä. Lisukkeena tarjoillaan puutarhanhoitoa, ajoittaista askartelua sekä lukupäiväkirjaa.
16. Mariia, http://rage.vuodatus.net; Miltei 3kymppisen naisen elämisen kiemuroita, ihmissuhteita, työtä, harrastuksia, musiikkia.
17. Oosa, http://oosa.vuodatus.net elämää ja Elämää, käsitöitä ja perheellisyyttä. Itseään etsivän vm. -77 naisen / äidin / häsäilijän päiväkirjatyyppistä kirjoittelua.
18. yllatystytto, http://yllatys.vuodatus.net otteita parisuhteettoman tytön elämästä, superpallona suljetussa tilassa ja valitusta, kun mies ei vaan tajuu.
19. Rintti, http://rintti.vuodatus.net/ Elettyä elämää, unelmia ja tosi tarinaa liian mukavasta möröstä ja sen ystävistä. Tarinaa myös kassaneidin näkökulmasta.
20. Matami http://matami74.vuodatus.net kaikkee maharollista tupakanpoton lopettamisesta käsitööhin omalla murtehella.
21. Perhepotretti, http://potretti.vuodatus.net: perhe-elämää, äidin arkea, unia, mietteitä, huolia, murheita, iloja ja riemuja.
22. sea, http://sumuinensunnuntai.blogspot.com/ Kaipuuta terveeseen elämään, villalangan puremia ja muuta yhtä kummallista.

sea   20:40   


13 Kommentti(a):

Anonymous romukasa...
Minäminäminä!
Blogger sea...
Olitko jo kytiksellä? :D
Anonymous romukasa...
Et uskokkaan kuinka F5 oli lujilla! :D
Blogger sea...
Arvasin, että joku siellä kumminkin reloadii sivua hiki hatussa kun jäin säätämään ylimääräisiä vuodatuksen html-sotkuja pois. :D

Itse löysin tuon Duussista ja juoksin siis seitsemän blogia läpi löytääkseni pään. :)
Anonymous romukasa...
Duussista minäkin nappasin kiinni ja se olikin sitten menoa. Harvemmin tulee tällaisiin pöljähdettyä, mutta tuo hännän jäljestäminen koukutti salamaakin nopeammin! :D
Blogger Lz...
Nyt loppu!! En jaksa jahdata enää ja annan luovutusvoiton jollekin sitkeämmälle.. hittojen hitto. =D
Blogger sea...
Kiireellä vaan kommenttikenttään, kyllä se pää jossain on. Ei saa luovuttaa! Hidastella voi sitten kun on saanut kommentoitua ensimmäisenä. :D
Blogger Martsuli...
Hei miten sait nuo osoitteet linkeiksi? Jouduitko näkemään paljon vaivaa? Mä en osaa ainakaan...
Blogger sea...
Mulla ne tuli automaattisesti. Jos ei niin sitten kaippa pitää säätää jokainen erikseen kuten tavallisesti linkkiä tehdessä?
Blogger Martsuli...
En löytänyt mitään asetuksia joita olisin voinut muuttaa.. piti sitten jokainen osoite muuttaa erikseen linkiksi. Tylsää ja työlästä.
Blogger sea...
Jes. Enpä minäkään osaa auttaa sen enempää kun minulla ne tuli automaattisesti, mikä on ihme, yleensä blogger ei ota linkkejä pelkällä kopioimisella.
Blogger Hallatar...
Heips!

Käyn kurkkimassa näitä muita meemin blogeja... =)

*käspäivää*
Blogger sea...
Tervetuloa. Täytynee tänäänkin etsiä jononpää ja katsella ketä on mukana. :)teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger