maanantaina, maaliskuuta 20

Kauralassa puhuttiin halimisesta. Toisinaan olen hirveän kateellinen niille joilla on rakastavia ihmisiä ympärillä. On niin yksinäinen olo, on aina ollut. Jossain vaiheessa huomasin lukevani yllättävän montaa perhe-elämää käsittelevää blogia. Olin hämmentynyt. Mikä ihme niissä viehättää? Yöllä sängyssä äkkäsin, että jokaisessa blogissa äiti on vahvasti läsnä perheessä ja perheessä ollaan onnellisia. Ei olla mitään yltiömammoja, vaan reippaita tavallisia pehmeitä äitejä. Rakastetaan omaa lasta ja ollaan aidosti kiinnostuneita tämän elämästä, tehdään kaikki, että lapsen olisi hyvä olla. Sellainenhan hyvä äiti on?
Voisinpa vaihtaa oman äitini sellaiseen jossa olisi ripaus Kauran intohimoa, Kirjavan kauneutta, Kerttusen reippautta, Hannan hermoja, Satun uskaliaisuutta, Karusellin rakkautta ja Elman huumorintajua. Päällimmäinen muisto omasta äidistä on äiti joka jättää yksin, kuvittelee tietävänsä kaiken, haukkuu päätöksiäni, huutaa, juo, ääretön negatiivisuus, sanoo minua lihavaksi, välittää vain itsestään ja kuvittelee olevansa hauska muiden kustannuksilla.
Olisipa minulla vielä joskus joku joka huutaa ovelta moi ja halaa niin kotiin tullessa kun lähtiessä, aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä sekä sopivasti siinä välissäkin sillein ohimennen.
Jos sinulla on se erityinen vierellä (puoliso, lapsi, kissa tai ihan kuka vain) niin halaappa ja sano tykkääväsi. Se on tärkeää se.

Loppuun vielä kuva missä saan halauksen isosiskoltani joskus kahdeksankymmentäluvun alussa. :)


[18.31] ps. Tämä ei ollut mitään mielistelyä tai muuta nuoleskelua. Elämästäni puuttuu perinteinen äitihahmo ja toisinaan kaipaan sellaista aivan mielettömästi.

sea   15:20   


6 Kommentti(a):

Anonymous Anonyymi...
Yritän muistaa kertoa usein perheelleni kuinka tärkeitä he minulle ovat ja ymmärrän olevani onnekas, kun minulla on rinnallani puoliso, joka kestää kaiken minun pahan oloni. Toinen puoli asiassa on lähes kestämätön syyllisyydentunne siitä, että silloin kun ahdistus iskee, en kykene olemaan normaali (äh, inhoan tuota sanaa, mutta en nyt parempaakaan tähän hätään keksinyt) ja huolehtiva vaimo ja äiti, sellainen minkä perheeni ansaitsisi. Voimia sinulle, *lähettää halauksen*
Blogger sea...
Voi ei se haittaa vaikka joskus on vaikeaa. Ei kukaan aina ole täydellinen. Sopivalla tavalla epätäydellisyys on paljon mukavampaa kun täydellisyys, se tekee meistä ihmisiä. :)

Jaksamista myös sinne. *halaus takaisin* :)
Anonymous Anonyymi...
Voi sinua! Tämä postaus oli tosiaan koskettava.. Kyllä tietysti toimiva parisuhde on upea juttu ja siitä pitää muistaa olla kiitollinen. Minä uskon, että sinäkin vielä löydät sen oikean ja saat vaikka lapsiakin aikaiseksi. :) Odottaminenhan se on aina vaikeinta, silloin kun jotain hyvää oikein toivoo tulevaksi.
Blogger sea...
Kiitos kovasti.
En minä niin edes niitä lapsia kun olisi se oma rakas jota halia. Odottaminen on äärimmäisen turhauttavaa vaikka uskonkin, että jossain se oikea mies on.
Onneksi minulla on teidät. :)
Blogger vintti...
Minäkin pysähdyin pitkäksi aikaa, ja jostain syystä oikeita sanoja on hankala löytää? Onko niitä?

Tekstisi on raskas, surullinen ja silti- toiveikas, koska itse pidät pääsi pystyssä kaikista hankaluuksista huolimatta.

Itselläni on kaksi lasta, takana pitkä-raskas- suhde, sen jättämät jäljet, uusi elämä ja yksinäisyys.

Nuorempi lapsista on adhd lapsi,jolla myös lapsuusiän autismia. Terapiat, tuet, sairaalat- kaikki käyty. Toinen on murkku, joka on sitten oma lukunsa :-)

Usko. Kykenen jakamaan tuon sinun tunteesi siitä parisuhteen puuttumisesta ja siitä - että sohva on aika tyhjä aika ajoin.
Omaa uupumustani hoidetaan, ja vaikka ihan viittä vaille olenkin - niin uskon ja olen toipumiseni suhteen aika toiveikas.
Mutta silti, ei se toipuminen ole siltikään kaikki.
Jotain olennaista puuttuu.

Olinpahan sekava- mutta tällaisia nämä päiväni aika ajoin tuppaavat olemaan.
Toivon sinulle jaksamista, iloa ja uskoa elämään, uskoa siitä- että jossain kohden asioilla on taipumus järjestyä. Milloin? Siihen en valitettavasti osaa ottaa kantaa. Sitä päivää odotan muuten minäkin :-)
Blogger sea...
Vaikea sanoa onko oikeita sanoja, tuskin? Jokainen kannustava/positiivinen sana on kuitenkin oikea minulle. :)

Jos elämässä ei olisi toivoa en tiedä millä jaksaisin. Pakko uskoa, että jonain päivänä kaikki on hyvin, muuten tästä kaikesta taapertamisesta ei ole ollut mitään hyötyä. Jonain päivänä olen terve, minulla on työ, oma koti ja oma perhe (mies, lapsia, lemmikkejä mitä ikinä). Nyt minulla on unelmani. :)

Oh, adhd ja murkku. Ei kateeksi käy. ;P
Eis vaan. Kamalana teininä ainoa neuvoni on, rakasta, vaikka kuinka vituttaa ja kuinka raivostuttaa niin rakasta ja kannusta. :)







teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!



arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger