tiistaina, helmikuuta 7

Kerran vähemmän väsyneenä sängyssä pohdin miksi en oikeastaan tahdo tavata joitain blogi-ihmisiä vaikka irkki-ihmisiä mielelläni tapaankin. Päädyin tekemään pienimuotoista listaa siitä kenestä minulla on minkäkinlainen kuva (enkä kerro) ja kenestä niin heikko ettei tapaaminen romuttaisi sitä.
Sarjaan "mikä ettei" kuuluu ehdottomasti liftari, auringonkukka, Kaura, Outi, J-J, Pinserin kaverit, triinu, Jani, Pörrö, Visukinttu ja miksipä ei Minttukin.
Muutamia on joiden kohdalla empisin, mutta uteliaisuus varmasti veisi voiton ja vilaisisin sivusilmällä miltä näyttää ja kuullostaa Näkymätön tyttö, Peggy, Kaislikko, Skitso ja Salanimi.
Sitten on ne jotka haluaisin kyllä tavata, mutta joiden pelkään poikkeavan kuvitelmastani, enkä halua rikkoa kuvaani, näitä on esim. mea, ainailona, marinadi, turisti ja benrope.
Ainoa jonka olen nähnyt (ja joka on aivan yhtä sekava) livenä on Daddalie. :)
Lopuista on sen verran neuraali kuva ettei se heilahtaisi puoleen eikä toiseen.

Saisikohan kasaan tapaamisen jossa olisi vain ne kenet haluan nähdä ja olisivathan he myös sellaisia joiksi heitä luulen? ;)

sea   00:06   


11 Kommentti(a):

Anonymous Anonyymi...
Hm.... Melko tarkasti huomioitu. Erityisen mielenkiintoinen on tuo listan pätkä, jossa itsekin olen ja jonka listan kanssa olen kanssasi samaa mieltä. Paitsi marinadista, joka minusta on ihan itsensä oloinen. Siis uskon että on. Me muut olemme kieltämättä sekavia. Onko se tahallista vai tahatonta, onkin sitten taas toinen tarina ;))
Blogger sea...
Jos olette sekavia niin sehän on vain hyvä! Eipä kai niillä sanomisilla olisi niin väliä, koska jokainen tiedämme, että livenä on usein ihan erilainen kun blogissaan. Blogissa on helpompi sanoa ne asiat mistä livenä ei suutaan saa auki. Minua itseäni pidetään irkitse ja livenä aivan eri ihmisenä, mikä osalleen on totta. Blogi-liveä on hankala vertailla, kun en ole ketään tavannut.
Enemmän se on siis ehkä ulkoinen olemus. En sinällään ole kuvitellut ketään lihavaksi, laihaksi, tummaksi, vaaleaksi, pitkäksi tai pätkäksi, mutta jos kohde onkin jotain ihan muuta kun olisin voinut kuvitella "petyn". Ääni on myös sellainen hassu johon kiinnitän huomiota (kuten ehkä muistat ;)
Anonymous Anonyymi...
Ähä! Kerrankin voitin jossakin rankingissa Skitson. :)
Blogger sea...
:D
Anonymous Anonyymi...
Minähän vastaisin kuitenkin täysin kuvitelmiasi. Oletan, että olet ymmärtänyt kuvitella minut fyysisesti Juha Miedon, Jope Ruonansuun ja Ben Zyscowiczin symbioosiksi, jolla on luonnetta ja luontaista lahjakkuutta kuin Boris Jeltsinillä ja Eddie Edwardsilla.
Blogger sea...
Jope ja Mieto sulautuu yhteen vielä ihan ok, mutta miten tunkea siihen vielä Beni?! :D
Blogger sea...
Hyvinkin. :D
Sähän et ollut vaalea etkä lyhyt. ;)
Blogger ainailona...
Meikäläisen kohdalla särkyisi kuvitelmat taatusti, joten parasta pysyä vaan blogimatkan päässä ja virtuaalihiipparitasolla;))
Blogger sea...
Hassu blogger heitti kommentit väärinpäin. :D
Anonymous Anonyymi...
Hii! Olisit nyt vaan kertonut, minkälaiseksi kuvittelet meidät! Kansa vaatii tietää lisää ;)

En ole koskaan uskaltautunut miitteihin, mutta ehkäpä sekin päivä vielä tulee. Uteliaisuutta kyllä olisi siihen suuntaan!
Blogger sea...
triinu: Kun ei mulla itseasiassa ole mitään kuvaa, mutta ilmeisemmin on, koska tiedän, että jos näkisin ja olisitkin jotain ihan muuta olisi se ihan outoa. En silti osaa määritellä mikä se kuvitelma on. :D







teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!



arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger