tiistaina, elokuuta 23

Jos vähän vääntäisi sillisalaattia teidän iloksi.

Tulin maalta lauantaina, juna oli vaan tunnin myöhässä. Sunnuntain loikoilin ja nautin omasta rauhasta, joka loppuu pian! Tänään juoksin jälleen kerran Kelaan, kirjastoon ja hain Postista läppärini. Ilta onkin mennyt sitä ihastellessa. Nettiin en sitä saanut. Piuhattomana olisin varmaan saanut, mutta minulla ei ole kaikkia vermeitä, piuhalla en saanut. Ostin myös uuden hiiren, mutta tämä vanha koneenipa ei huolinut edes usb-päistä hiirtä. Just.

Otin kisunpennusta hirveästi kuvia, laitan ne nettiin tässä huomenna/ylihuomenna, kunhan jaksan. Pitäisi käydä kaikissa pankeissa, laatia tytöille (vuokralaisille) lista kaikesta tarpeellisesta tiedosta, kirjoittaa/postittaa osoitteenmuutokset ja ennen kaikkea siivota ylimääräiset rojut asunnosta. Ehei en ole vielä aloittanutkaan siivoamista, en ole muistanut ostaa edes jätesäkkejä. Mitä sitä turhaan ajoissa olla liikenteessä! Tähän muuttaessa pakkasin tavarat edellisenä yönä! Pitäisi muuten myös selvittää huoliiko ryanair kaikki matkatavarani ruumaan, jos siis en ottaisi käsimatkatavaroita käsilaukkua enempää. Saisinko silloin laittaa käsimatkatavaroiden 10kg ruumaan rinkassa muiden mukana?

Sohvakin pitäisi saada myytyä. Ei kukaan tarvisi Tampereella sohvaa? Lääkäriinkin olisi mentävä uusimaan reseptit. Perheelle olisi kai ostettava jotain lahjoja. Tiskattava. Nälkäkin on ja kamala limujano.

Miksi muuten palestiinalaiset ajavat israelilaiset pois Gazasta? Miksi siirtokunnat eivät saa olla siellä rauhassa? Valtaisivat loput maasta, ei se Gazan alue nyt niin iso ole. Älkääkä sanoko, että israelilaiset ottivat Gazan joskus. Ööö, saadaanko me ajaa karjalaiset pois Karjalasta ja ottaa maat omaan haltuun noin vain? Sodassa maata menetetään ja sillä sipuli. Miksi palestiinalaisia pitäisi ymmärtää ja miksi he ovat nyt voitolla? Eikös kaikkien pitäisi olla palestiinalaisten puolella jos kerran hyväksymme heidän päätöksen ajaa toiset pois? Miksi silti kaikki sympatia on israelilaisten puolella? Miksi en ole kuullut yhtään hyvää syytä tuohon kotoa pois ajamiseen? Eikö juutalaiset koskaan saa omaa kotia ja rauhaa?

sea   03:01   


7 Kommentti(a):

Blogger sea...
Mä olen kanssa kysellyt sitä nyt vähän kaikilta (vanhemmilta ja viisaammilta), mutta kukaan ei osaa kertoa miksi. Eikös palestiinalaiset vielä pommitellutkin enemmän?

Jos sitä huomenna... Jos tänään pitäisi välipäivää? Tuli nukuttua myöhään ja kaupassa pitäisi käydä sekä tietysti uudella koneella leikkiä. :)
Jos viikonloppuun mennessä siivoisi tuon vaatehuoneen niin tytöt saisi sinne tavaroita kun tuovat niitä jo etukäteen.

Voi räkä! En enää ikinä lähde mihinkään! ;P
Blogger sea...
Kiitos kiitos. Myrtti auttoi minua saamaan tämän nettiinkin ja nyt olen hylännyt vanhan koneeni kokonaan. ;)
Katsellaan saanko nettiä toimimaan Enkussa...

No voihan perse. Ei millään viitsisi ottaa rinkan lisäksi toista kun uskon saavani kaikki siihen. Halvasta lipusta saa kärsiä.
Blogger sea...
Kulkee toki, mutta turha rojuhan se on. Eikä mulla ole kivaa reppua. Pitäskö shopata... ;)
Blogger sea...
Käykö patjalla istuen pirttipöydän penkki pöytänä? ;)
Blogger sea...
Paitsi selkään alkaa koskea kun on istunut tässä monta tuntia. Voisi kohta vaihtaa vatsalleen ;)
Blogger sea...
Nukkumaan...älä nyt viitti, eihän kello ole mitään. :)
Blogger sea...
Kommenttinosastochattiä ;)
Öitä, mä jään vielä tähä. :)







teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!



arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger