sunnuntaina, heinäkuuta 31

Hihiiii! Kyselin tänään Amandalta (tulevalta "äidiltäni") sopisiko josko tulisin 24.9 lauantaina 12.15 koneella Stanstediin. Vastaus oli söpö. Ensin hän kyseli josko voisin tulla Victorialle bussilla ja siitä taksilla kotiin, hän kyllä maksaa matkan. Stansted kun on pirun kaukana (60-70km? 1½h ainekin) ja hän joutuisi ottamaan vähintään kolme lasta mukaansa... Viimeisessä viestissä (sain neljä peräkanaa) Amanda totesi kuitenkin, että antaa olla hän kehittää minulle jonkun kyydin, muutenhan minä pidän heitä vielä ihan julmureina. :D
Itseasiassa meinasin ehdottaa alkuperäisessä viestissäni, että voisin tulla esim. Liverpool Streetille junalla (kentältä suora juna sinne) ja he voisivat hakea minut vaikka sieltä. Stansted todellakin on kaukana heiltä katsottuna (kauimmainen "Lontoon" kenttä) ja ruuhkat ovat todennäköisesti kamalat. Viestin kyllä, että mieluiten tulisin Heathrowlle, mutta lennot sinne maksavat vähintään sen 400 euroa kun taas Stanstedille pääsen 40 eurolla (ei en unohtanut nollaa). Ai niin, kaikki kammokokemukset Ryanairista saa kertoa. ;)
Saas nyt nähdä miten hommassa käy. Minä voin oikein hyvin sukeltaa rinkkoineni juniin ja metroihin, ei minua tarvitse oikeasti hakea, vaikka kivahan sekin tosin olisi, mutta ymmärrän paremmin kun hyvin jos toivoisivat minun tulevan vähän lähemmäs. Itseasiassa voisin ottaa vaikka taksin Stanstedilta aina kotiovelle asti ja silti säästäisin kasan rahaa. Vaan joo, huomanna näemme saanko lipun haluamalleni lennolle. Sisko maksaa matkani kun minulla ei ole korttia mikä kelpaisi nettiostoihin. :)
Nyt alkaa jännittää, minä olen oikeasti lähdössä!

sea   02:33   


7 Kommentti(a):

Anonymous Anonyymi...
Ei RyanAirista voi olla kammokokemuksia kun niille lennoille pitää asennoitua oikein. Halpamatkustaminen on karumpaa, ei voi saada Finnair-palvelua, vaikka onko sekään aina hyvää?!
Anonymous Anonyymi...
Lensin viime syksynä Tampereelta Hahniin ja Ryanair kyllä hälvensi hienosti kaikki ennakkoluulot. Palvelu oli ystävällistä ja kaikki sujui jouhevasti, eikä haitannut vaikka kahvikupista joutui maksamaan, kaupan päälle tuli melkoista flirttiä stuerteilta;).

Ainoa miinus oli tiukat painorajat matkatavaroissa, onneksi käsimatkatavaroihin sain tungettua painavimmat tuliaiset.

Niin ja turvallisuusohjeet olivat niin käsittämätöntä irkkuenglantia, että meinattiin tippua tuolilta kun mietittiin että mitä kieltä ne puhuu.
Blogger sea...
BigEvil: Onnea! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja siskolle terkut. Ja tervetuloa hetkeksi Tampereelle. ;)

niunau: Tuo on varmaan se minkä minä huomaan. Olen aina lentänyt Finnairilla/British airwaysilla/tms ja rakastan lentämistä "rikkailla" lentoyhtiöillä (turistiluokassa). :) Vaan raha vie voiton tällä kertaa...

Anonymous: Hienoa! Ah voih minä rakastan niin britti- kun irkkuenglantia! Se on sitä oikeaa englantia. :D
Painorajat myös minua hirvitti. Takaisin ei voi ainekaan tulla ryanairilla, kun on kumminkin sen 40 kiloa roinaa mukana. ;)

Oliko teidän lennot ajoissa? Serkku pelotteli, että Ryanairin lennot ovat kuulma aina vähintään pari tuntia myöhässä. :)
Anonymous Anonyymi...
Mun ekat lentoreissut ikinä oli viime viikolla, Ryanairilla. Eikä ole himppuakaan valittamista! Ja aikataulusta oltiin edellä kumpaankin suuntaan mennessä.

Mutta tästä sitten lisää rehveillä... :)
Blogger Liljetys...
Ryanair on ihan jees, vaikkakin Pirkkalan terminaali on ihan karmea betonibunkkeri parin muovituolein varustettuna. Ja lentoemot puhui käsittämättömintä brittimurretta ikinä, kone oli vähän nuhjuisen oloinen, mutta perille päästiin hengissä :)
Blogger sea...
Kati: Hei rakkaani. Koska mennään? :)
Blogger sea...
Yks v*tun päivänsäde: Eipä kai Pirkkalan kentältä enempää voi odottaa. :D
Puolan sisäset lennot on varmaan yhtä siistejä? ;)

Katsoin ensin, että ompas "tuhma/ruma" nimimerkki, eihän tuommoisia voi kirjoittaa. Järkytys olikin suuri kun katsoin kuka siellä takana oikeasti on. Eiiii näin! :)







teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!



arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger