lauantaina, maaliskuuta 19

Tässä selvennyksen vuosi se alkuperäinen palautteeni www.karkurit.fi sivustosta.

"Hei

Nyt kun teitä on mainostettu monessa paikassa niin olisiko paikallaan tehdä toimivat kotisivut? Etusivullanne mainostatte, että sivut on tehty ie:tä ja netscapea ajatellan. Hyvin moni ihminen käyttää nykyään jo firefoxia. Eipä sinällä, selasin sivuja sekä firefoxilla, että ie:llä, raskasta, tökkivää, lataaminen kestää ja sivut eivät takulla näytä siltä miltä pitäisi. Olisiko iso homma pyytää joku ammattilainen tai edes puoliammattilainen tekemään toimivat sivut?
Heräsi myös kysymys miksi missään ei mainittu selkeitä linkkejä eri eläinsuojeluyhdistyksiin? Yhden sivun löysin missä oli listattuna sekavana listana eri ihmisiä. Eläinsuojeluyhdistykset pitävät usein listaa esillä mistä näkee heillä tallessa olevia eläimiä, joten näiden sivujen helppo löytyminen olisi ensisijaisen tärkeää. Näin tamperelaisena hämmästelin myös ettei missään mainittu Kissojen katastrofiyhdistystä http://www.kissojenkatastrofiyhdistys.net/ vaan Boondock's oli ainoa mikä mainittiin. Ei sillä, kyllä heiltäkin löytöeläimiä löytyy...

Toivoisin kovasti, että voisitte siistiä sivunne käyttäjäystävälliseen kuntoon. Eiköhän meille kaikille kuitenkin olisi tärkeää, että karkulaiset saadaan kotiin mahdollisimman vaivattomasti ja ettei yksikään omistaja jättäisi etsimättä etsimisen vaikeuden takia.


Elina *sukunimi*"

Tuo oli siis se mihin toimittaja Ankkuri näki tarpeelliseksi lähettää kaksi vastausta (toinen tämä edellisessä mainitsemani kusipää viesti) sekä soittaa molempiin puhelimiini.
Tässä toimittaja Ankkurin uusin vastaus.

"Puhelinnumerosi on julkinen koska sen sai tiedustelusta. Soitin kysyäkseni voinko julkaista viestit koska sähköpostissa kysymykseni palautui takaisin. Olen ennenkin julkaissut palautteita, tosin silloin ne olivat myönteisiä. ja sivut alkutekijöissään.

Sitäpaitsi ilmoituksia ei vain laiteta äkkipikaa sivuille. Et ilmeisesti hallitse sivujen tekemistä kun niin luulet.

Tottakai voit antaa palautetta, mutta en voi toiveistasi täyttää, koska ohjelma jolla sivuja tehdään ei sovellu firefoxiin. Meitä on monenlaisia eläinsuojelutyötä tekeviä, sellaisia kuin sinä ja minäkin. Ja eläimet voivat edelleen huonosti.

Terveisin
Maija Ankkuri"

Huom. numeroni saa numerotiedostelusta, tosin samalla nimellä on kaksi puhelinnumeroa eikä kummassakaan näy osoitteena muuta kuin kaupunki. Periaatteessa siis numerot voisivat olla eri henkilöiden numeroita.

Olisin erityisen kiinnostunut tietämään missä kohdin tuota alkuperäistä palautetta haukuin koko heidän vapaaehtoistyön lyttyyn ja käskin suurinpiirtein lopettamaan koko homman? Omasta mielestäni kritisoin puhtaasti sivujen ulkoasua ja toimivuutta sekä hieman sisältöä (en varsinaista ilmoitussisältöä) enkä todellakaan itse työtä.
Lainaanpa omia sanojani uusimmasta vastauksesta toimittaja Ankkurille...
"Jos löydän Arto Paasilinnan kirjasta pilkkuvirheen niin eihän sekään tarkoita, että Paasilinnan olisi lopetettava koko kirjoittaminen vaan, että seuraavassa painoksessa virhe voidaan korjata."
Kiinnostaisi myös kovasti tietää missä ilmoitan olevani kky:n työntekijä (tiedottaja, jollaiseksi toimittaja Ankkuri minua oli luullut). Ja onko toimittaja Ankkurilla ylipäätään lupa jaella vaihtamiamme sähköposteja kolmansille osapuolille ilman lupaani? Hän oli muuten lähettänyt keskustelumme myös kky:n puheenjohtajalle vaikka olin painottanut olevani asialla yksityishenkilönä. En tiedä oliko hän lähettänyt sen ennen vai jälkeen puhelinsoiton jossa painotin ensimmäisen kerran tätä yksityishenkilönä kantaani.

sea   13:58   


2 Kommentti(a):

Anonymous Anonyymi...
"
Sitäpaitsi ilmoituksia ei vain laiteta äkkipikaa sivuille. Et ilmeisesti hallitse sivujen tekemistä kun niin luulet.
"

Niitä ensin hierotaan Wordissa, jonka jälkeen painetaan export as HTML -wizardia, joka sitten turauttaa sivut paikalleen. Ettäs Elina tiiät. Näin niitä sivuja tehdään :)

Ja sitten ne toimivat IE:llä jotenkin ja tuurilla muilla selaimilla. Tässä tapauksessa ei juuri lainkaan ainakaan millään selaimella mitä satuin itseltäni löytämään :) Onhan se ainakin nopeaa ja vapaaehtoistyötä tehtäessä kaikki ylimääräinen tuhlattu aika on tietenkin turhaa.

Mutta en kyllä tuon sivun tekijänä viitsisi lähteä kenenkään muun sivuntekotaitoja spekuloimaan.


"
ohjelma jolla sivuja tehdään ei sovellu firefoxiin.
"

Väärin.
Blogger sea...
Emmä sivujen tekoa hallitsekkaan, Myrttikin teki nämä. Tosin sen hallitsen ettei tuollaista kakkaa saa laittaa esille. Se sattuu silmiin.

"
ohjelma jolla sivuja tehdään ei sovellu firefoxiin.
"

Väärin.


Tää on niin taas tätä jiiksteriä! :D







teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!



arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger