sunnuntaina, maaliskuuta 27

Jälleen kerran tulossa postaus josta saan vielä turpaani. En muuten ole koskaan saanut kirjaimellisesti turpaani, kirjallisesti kyllä.

Eräs tuttava kertoi tässä innoissaan tulleensa raskaaksi. Odotti ilmeisemmin onnitteluja ja taputuksia. Minä tiesin hänen suunnitelmistaa, tulla raskaaksi hinnalla millä hyvänsä vaikka sitä vakikumppani (ellei vakipanoja lasketa) olekkaan. En ole missään vaiheessa ollut iloinen tuosta ideasta ja oletin tehneeni sen selväksi. Moralisoimaan en pahemmin ala, koska kyseessä on aikuinen ihminen jonka odotan tietävän tekonsa seuraukset. Myös siis sen mitä mahdollinen isä on mieltä, mitä mieltä muut ihmiset ovat (kaikki eivät pidä tuosta, eivätkä tule sitä hyväksymään) sekä mitä tälläinen voi aiheuttaa itse lapselle, unohtamatta toki mitä se tekee itse äidin elämälle. Aivan, se bilettäminen jokaisessa opiskelijapippaloissa on ohi tämän jälkeen. Lapsi ei ole lelu mikä on jokin kiva juttu jonka voi hommata ilman, että asiat sen suuremmin muuttuu.

Se mikä minua ärsytti oli suunniteltu raskaus jota nyt vähätellään, sitä suunnittelu osaa. Jos nainen harrastaa seksiä ilman ehkäisyä on hän mielestäni silloin velvoitettu ymmärtämään, että siitä voi napsahtaa nakki. Ne kuukautiset voivat tulla vuosia vaikka on käyty hyppimässä vähän kaikkien punkissa, mutta ei se silti tarkoita ettei "vahinko" voisi sattua. Serkulleni kävi vahinko. Tosin serkkuni kohdalla se oli "vahinko", ehkäisyä ei siis käytetty. Serkkuni ei kuitenkaan laskenut ovulaatiopäiviä eikä pohtinut sopivia isäehdokkaita, ilman isien lupaa.

Olen siis "pahoillani", itseasiassa siis en ole, mutta minä en hyväksy sitä, että joku mies saatetaan tahallisesti ja suunnitelmallisesti isäksi, ilman hänen lupaansa. Jos eletään ilman pillereitä ja muuta ehkäisyä, lasketaan ovulaatioita, hihkutaan vuosia miten halutaan raskaaksi, etsitään sopivia isiä niin turha tulla sanomaan, että kyseessä on vahinko! Kyseessä on puhtaasti tarkoitus tulla raskaaksi ilman isän lupaa. Tietysti ilman lupaa, kukapa sitä lupaa antaisi. Kyse on mielestäni harhautuksesta, luottamuksen pettämisestä ja petoksesta. Erittäin rumaa käytöstä sanon minä. Älä siis odota minulta onnitteluja, niitä ei todellakaan ole tulossa.

Näin. Tästä ei pidä vetää herneitä nenään. Tämä on vain puhdas mielipide asiaan jonka jokin ihminen on tehnyt. Tätä ei siis ole tarkoitettu lyttäämään koko ihmistä, pelkkä teko.

sea   01:09   


11 Kommentti(a):

Anonymous Anonyymi...
Moi Elina,
Perustelin blogin, johon liitin blogisi linkiksi. Ajattelin, että tuskin minulle kovasti lukijakuntaa tulee, enkä sitä haluakaan, mutta on kohteliasta ilmoittaa sinulle asiasta.

Ihaa, nyk. Vuokratontilla
Anonymous Anonyymi...
Ottaen huomioon nuorten naisten tiedossa olevan taipumuksen yrittää tulla äidiksi on syytä huomauttaa, että mies, joka tulee isäksi on kyllä itsekin syyllinen tilanteeseen. Jokainen mies tietää, että kondomi on keksitty.
Blogger sea...
Ihaa: Aina on ilo päätyä toisen linkkeihin (tai no, ehkä ei pornosivuille tms). :)

Anonymous: On toki keksitty. Mielestäni on silti rumaa käyttää toisia ihmisiä hyväksi noin julkealla tavalla. Kuinka moni nainen väittää syövänsä pillereitä? Pitäisikö miehen käyttää kondomia koko elämänsä jokaisella kerralla? Ettei vaan tule isäksi vahingossa.

Eikä unohdeta sitä, että jälkiehkäisyt ja abortit on keksitty.
Moro,
Nyt on muotia sinkuksi haluavien naisten keskuudessa blogata verokalenterista hyvätuloinen mies, sekstata suojattua yhdyntää ja kiikuttaa kondomi hedelmöitysklinikalle keinosiemennykseen. Miehelle operaatio maksaa helposti miljoona mummoa. Eli miehet, yhdynnän jälkeen kondomi hävitetään huolellisesti ja varmistetaan, etteivät pikkuveitikat joudu hukkateille.
Anonymous Anonyymi...
Niin, jos tuo juttu menikin niin, että olimme yhdessä suunnitelleet lapsen hankintaa, mutta vahinko oli siinä, ettemme olleet ajankohtaa päättäneet ihan näin aikaiseen. Molempien puolesta lapsi on tervetullut.
Blogger sea...
vuokratontilla: Tuo nyt vasta onkin sikamaista!

Anonymous: En tiedä kenestä puhut, mutta tuttavani kyllä vaikutti hyvinkin suunnitelleen raskauden, isän tietämättä.

Trolli: Miten ihmeessä ihmiset kuvittelevatkin lasten jotenkin pelastavan suhteen. Ei tuollaisesta koidu kun lisää harmia vaikka se ehkä ensin tuntuukin loistoidealle.
Blogger sea...
Trolli: Avioerolapsena on sanottava, että mielummin ero kun jatkuva huuto. Vaikka olinkin niin pieni (5v) etten paljoa muista, tosin pitäisi kai muistaa.
Anonymous Anonyymi...
Joo, on sitä vastuuta miehessäkin. Jos näin miehen näkökulmasta kommentoin. Tietty jos sanotaan että ehkäisy on hoideltu niin sitten vähän kusinen temppu. Mutta siltikin sitä kondomia suosittelisin käyttämään jos kyseessä on joku ns. yhden illan juttu, jollaiseksi tämä ei nyt tainnut jäädä , reps.
Anonymous Anonyymi...
Kyseessä ei ollut yhden illan juttu koskaan.
Anonymous Anonyymi...
Nyt voit huokaista helpotuksesta miehen puolesta, vauva kuolee hetkenä minä hyvänsä. Mikähän on, kenestäkään tilanne ei ole iloinen?
Blogger sea...
En lähtisi tuolle linjalle. Itse itsensä tilanteeseen on laittanut, ei pidä itkeä jos ei saa ymmärrystä. Minä en sääli ihmisiä jotka tulevat kerjäämään sääliä omilla "mokillaan".







teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!



arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger