sunnuntaina, marraskuuta 7

Mitä tapahtuu miehelle joka lukee liikaa naistenlehtiä? Heistä tulee tumppu von tumppuja. Toinen viulu, olen pahasti pettynyt sinuun... *huoh*
Hassua miten naistenlehtien sisältö niellään sellaisenaan, mutta muiden tiedotusvälineiden tietoa voidaan kyllä kyseenalaistaa. (Minäkin nielen, sperman, sellaisenaan...) Ainahan tietysti voidaan vedota itkien "no mistäs muualta minä sitä tietoa saisin!?". Miten olisi vaikka naisilta? Jos tyttöystäviä ei ole niin eiköhän lähipiirissä ole muita naisia? Jos ei ole, niin sietää hankkia. Blogimaailmassakin on aika monta naista jotka puhuvat seksistä vähän väliä. Lukekaa niiden juttuja, ne tulevat sentään suoraa naisilta eikä median suodattamana. Oletteko hyvät miehet koskaan törmänneet sellaiseen ilmiöön missä kohtalaisen pieni ryhmä saa paljon hälyä aikaan? Jos pelkkiä tiedotusvälineitä tutkisi voisi luulla ettei Suomessa ole kun jormaolliloita ja mervijamattinykäsiä, mutta eiköhän meistä jokainen tiedä, että siihen väliin jää useampi miljoona tavallista tallaajaa. Onko siis kaikki naiset joko huoria tai lahnoja? Siltä teidän puheet vaikuttavat. Naiset odottavat miehen olevan täydellinen, naiset pihtaavat, naiset potevat päänsärkyä joka ikinen ilta ja naiset eivät niele. Media kirjoittaa siitä mikä myy. Naisten seksiongelmat myy. Vaan tarkoittaako se, että kaikilla on samoja ongelmia, kaikki on samoja?

Alla faktaa, omaa kokemusta, sitä ei ole media suodattanut.
Minä olen joka ikinen kerta saanut, oli akti kestänyt sitten 5min tai 15min. Minua ei tarvitse nuolla joka kerta, en edes hirveästi perusta sille, vaikka onhan se ihan kivaa vaihtelua. Minä en odota miehen tekevän töitä. Hitto, eihän minun orgasmini eteen edes tarvitse tehdä mitään.
Usein olen joutunut miehiä opastamaan, mutta on minuakin opastettu. En minäkään ollut seppä syntyessäni. Ihan oikeasti! Onneksi kohdalleni on sattunut miehiä jotka eivät ole kitisseet vaikka ovat joutuneet sanomaan mikä on kivaa ja mikä ei. Kiitos sen tiedän olevani nyt erittäin hyvä suihinottaja. Ja siitä saa nauttia lähes jokainen mies jonka kanssa seksiä harrastan. En silti ole täydellinen, kukapa olisi, jokaisen uuden kumppanin kohdalla on kuullosteltava mikä on hyvä ja mikä ei. Onneksi sängyssäni vierailleet miehet eivät ole olleet nurisija tyyppiä (paitsi Joonas, mutta onneksi tuo ei nurissut minun sängyssäni). Sellaiset heivaan kyllä pihalle.

Sen sijaan, että olettaa toimivansa jotenkin oikein tai olettaa tietävänsä, kannattaa kysyä tai kuunnella sitä naista. Ihan samoin kun naisen kannattaa kuunnella sitä miestä. Siitä se hyvä seksi syntyy. Jos et viitsi tehdä mitään niin miksi se toinenkaan tekisi?

Ja kas kummaa. Tämä ikuinen "mies vonkaa, nainen antaa". Ikävä kyllä myös minä olen saanut vongata ja toivoa, että mies antaa (parisuhteessa)! Nyt minun kai pitäisi sitten hirveästi ymmärtää miehiä, miten kamalaa heidän elämä on! Ja pah.

Kyllä minä laittaisin tuollaisen kumppanin vaihtoon, jos kerran on noin vaikeaa...kommunikoida. Mitäpä jos viettäisitte enemmän aikaa niiden tyttöystävienne seurassa sen sijaan, että tuhlaisitte kaiken aikanne naistenlehtiin? Jos olisin vittupää voisin kysyä miksi miehillä on OIKEUS vongata, kitistä ja pettää jos oma nainen ei anna? Ja sitä oikeutta ei SAA ottaa pois, eihän. Ja viimeisenä. Mitä hiton väliä sillä on kuka tykkää, kuka vonkaa tms? Jos kerran pelkkä lantioiden yhtään hinkkaaminen riittää, niin miksi tämä ainainen nurina?

Enpä tiedä ärtyskö vai sääliskö. Taidan sääliä, sillä eihän tätäkään kirjoitusta huomioida vaan mielummin ryvetään itsesäälissä syyllistäen muita.

sea   18:15   


0 Kommentti(a):








teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!



arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger