sunnuntaina, elokuuta 8

Mä olen kyllä ihan varmasti kirjoittanut tästä. Kyselin asiaa useammaltakin lukijalta, mutta kukaan ei muista. Yritin etsiä hakusanoilla, mutta ei löytynyt. En saakeli ala lukea kaikki juttujani läpi tarkastaakseni. Menköön toisen kerran jos menee.

Tuossa aiemmassa mainitsin Jannen joka kuristi Hannen. Ne rimmaa edelleen kivasti, mutta se onkin ainoa kiva asia koko jutussa. Otavassa piirit oli pienet. Hanne asui kanssani asuntolassa ja oli yhdessä vaiheessa paras ystäväni. Istuskelin Hannen huoneessa katsomassa tv:tä jopa silloin kun hän ei itse ollut paikalla. Puheenaiheemme oli aina miehet. Janne ja Hanne "seurustelivat" hyvin on-off. Jossain vaiheessa minäkin eksyin Jannen matkaan. Silloin he olivat olleet erossa jo jonkun aikaa, minä kun en yksinkertaisesti koske kavereihin miehiin. En itseasiassa tiedä miksi lähdin Jannen mukaan, jokin heikko hetki. Janne ei ole mitenkään komea eikä mitenkään viehättävä persoona muutenkaan, itseasiassa Janne on aika ruma, väkivaltainen, juoppo, varas ja hyvin epäluotettava. Ehkä olisin antanut itselleni anteeksi jos olisin eksynyt Jannen kämpille kerran, mutta kun eksyin sinne monta kertaa. Eikä se seksi edes ollut mitään maata järistävää! Kuten mainitsin, Janne oli myös sängyssä väkivaltainen. Silti jäin häneen jotenkin koukkuun. Onneksi koko juttu kaatoi omaan mahdottomuuteensa. Myöhemmin Janne ja Hanne alkoivat seurustella ihan oikeasti.

En oikeastaan katunut tuota Janne juttua kovinkaan pahasti ennen Hannen kuolemaa. Muutettuani pois Otavasta ja lähdettyäni Lontooseen yhteyden ihmisiin katkesi aika pahasti. Ikävä kyllä myös yhtys Hanneen katkesi. Kuulin kavereiden kautta, että he olivat muuttaneet yhdessä keskustaan. Samat kaverit kertoivat myös Hannen viimeisestä illasta.
Janne ja Hanne olivat eronneet, asuivat silti vielä saman katon alla. Hanne oli baarissa (ja Janne toisessa) kertonut kavereille ettei viitsisi mennä kotiin yöksi kun Janne on kuitenkin ihan pöllyssä. Aikoi mennä isälleen, mutta totesi lopulta ettei Janne ennenkään ole tehnyt mitään ja meni kotiin. Mitä kotona todella tapahtui, sitä ei tiedä kukaan, eikä Jannekaan varmaan pahemmin muista. Ilmeisemmin pahemman riidan tuoksinnassa Janne oli tarttunut Hannea kurkusta ja kuristanut hänet hengiltä. Vaikka oikeudessa myöhemmin todettiinkiin ettei kuristus Hanne tappanut, vaan joku verisuonen katkeaminen, niin minun silmissä Janne kuitenkin hänet tappoi. Ollakseen tarpeeksi idiootti Janne kääräisi Hannen mattoon ja piilotti sängyn alle. Sen jälkeen vaan toiselle paikkakunnalle ryyppäämään. Pari päivää myöhemmin poliisit sattuivat pidättämään Jannen kännäämisen/riehumisen takia ja samalla hän tunnusti tekonsa. Hannen äiti oli sillä aikaa jo kerennyt käydä etsimässä tytärtään asunnosta. Saakelin sika istunut linnassa vain pari vuotta. Vituttaa sillä Jannella on muitakin juttuja ihan tarpeeksi takana, hän vain onnistuu luistamaan kaikesta syyttämällä muita.

Tuon jälkeen ole pelännyt hulluna miehiä jotka ottavat minua kurkusta kiinni. Monesti kiihottuneessa tilassa tulee siveltyä toisen kaulaa ja otettua kiinni niin, että osa sormista painaa kurkkua. Minä kun vielä pidän kaulaan koskettamisesta, mutta väärä ote saa minut pakokauhun valtaan. Olen myös joskus hieman rajumpi otteissani ja pidän (hieman törkeistä) miehistä jotka esim. pitelevät käsiäni väkisin paikallaan (sitominen on kivaa, ei kai mulla muuten niitä käsirautoja olisi). Silti joskus saatan kammoksua liian väkivaltaisia otteita. Inhottava kaksipiippuinen juttu. Helvetin Janne.

Tämä Hannen piti laulaa isänsä hautajaisissa, sitten kun ne joskus tulevat... Ei kerennyt.

sea   20:22   


0 Kommentti(a):








teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!



arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger