maanantaina, heinäkuuta 31

Tässä vertailukohde kun kehuin silloin sitä ripsiväriä. Kuvakulma muuten antaa lisäpituutta ripsille. ;)

Päivitin sitä toista. Jos olet hukannut osoitteen niin kysele sähköpostilla.

sea   23:33    6 kommentti(a)



Alkaa tosissaan nyppiä median mussuttaminen irkistä eli oikeastaan irc-galleriasta. Irkkaaminen on leimattu hirveäksi itsensäpaljasteluksi ja pedofiilileiriksi. Eilen tuli Yhteishyvä lehti. Kannessa mainostettiin "irkkauksesta" ja jutun otsikko oli "irkkaaja sukupolvi", arvatkaa oliko koko jutussa sanallakaan irkistä? Ei. Irc-galleriasta oli mainintoja ja mesestä, enimmäkseen kuitenkin puputusta miten vanhempien pitäisi katsoa mitä lapsi netissä tekee (niin pitääkin).

Näin lähemmäs kymmen vuotta irkanneena kiukuttaa, raivostuttaa! Irc ja irc-galleria on kaksi eria asiaa! Irc-galleria oli ehkä ennen irkkaajien kuvia sisältävä sivusto, mutta nykyään se on niin oma juttunsa jo. Maikkarin ohjelmia näytettiin joskus Ylellä, mutta nykyään maikkarilla on jo kaksi omaa kanavaa... Eivätkä ne silti ole samoja vaikkakin molemmat televisiosta tulevat. Sisältö on hyvinkin erilaista.
Minulle irkkaaminen on helppo keino pitää yhteyttä ystäviin ja tuttaviin ympäri Suomea (ja jopa ulkomailta). Sillä ei ole mitään tekemistä paljastavien herutuskuvien kanssa. Yritä siinä sitten selittää vanhemmille ja sukulaisille ettei minusta ole mitään nakukuvia netissä, minä vain juttelen vanhan koulukaverin kanssa.

sea   21:35    4 kommentti(a)



Lihapullatkin toimii vartaissa loistavasti. Namnamnam. Värit oli myös mitä pirteimmät. :)

Minäkin päätin kokeilla Kiloklubia Kauran suosituksesta. Ei huono palvelu, löytyy paljon eri ruokia ja tuotemerkkejä. Miinusta ärsyttävistä värikoodeista jotka nipottaa ihme asioista. En myöskään ymmärrä miten niin grahamin paahtoleivän ja myslin syöminen ei nosta päivän kuituarvoja. Tuskin maksan kuitenkaan viikon jälkeen mitään maksuja, kunhan kokeilen. Ihan hyvä sinällä, että näkee vähän mihin normaalilla syömisellä kalorit kipuu (en siis syö ohjeiden mukaan vaan sitä mitä tahdon). Vähän välttää ylimääräisen ahmimisen. Toisaalta kiukuttaa rajoittaminen sekä "pakot"...ja kiukku johtaa ahmimiseen.
Kohta joutuu ostamaan uuden vaa'an. Vanha pyörivä rotiskossani ei riitä enää numerot. Ahdistaa.

sea   01:43    11 kommentti(a)


sunnuntaina, heinäkuuta 30





Oon ihan koukussa. :)





Ihmeen pervoja sanoja rakkaus-paketissa. :O




sea   03:11    9 kommentti(a)


lauantaina, heinäkuuta 29


Vau, meikä siivosi. Keräsin kaikki rojut ja lehdet lattialta, siistin pöydät, viskoin ympärillä pyörineitä roskia roskiin, hutasin vähän pölyjä ja imuroin. Huomiseksi pyykkivuoro ja ehkä tiski jos jaksaa. ;P


Eilen oli Tampereen Kukkaisviikkojen avausparaati. Harmittavan lyhyt, mielestäni se on ennen ollut pidempi. Tässä kuitenkin vähän kuvia sekä kulkueesta, että vähän noin muuten fiiliksiä Keskustorilta. :)

Meikä sai takapuoleen purukumin! Istuin rotvallin reunalle etten olisi takana olevien edessä, mutta jostain siihen ilmestyi purkka. Ei tasan ollut siinä kun katsoin mihin istun! Kävin kulkueen jälkeen salaa KappHallin sovituskopissa repimässä sitä irti. ;)

sea   20:26    0 kommentti(a)




Ostin vihdoin jääkaappimagneetteja, rakkauspakkauksen. :)
Nyt olen koko illan seissyt jääkaapin ovella, onneksi ovi on kuitenkin pysynyt kiinni. ;P

Kolmannen kuvan laitan Gloomy kuvina puolelle.

(Klikkaa isommaksi niin saat jopa selvää.)

sea   01:56    0 kommentti(a)


perjantaina, heinäkuuta 28

Meikän nenä ja nielu inisee. Heräsin aamulla (joskus 6 pintaan) enkä meinannut saada nukuttua kun hengittäessä nielu vinkui. Oletan sen olevan nielu, koska ei ole väliä hengittääkö nenän vai suun kautta. Ärsyttävää! Eikä se ole edes mitään hiljaista tuhinaa vaan oikeaa vinkunaan.

Äipän rakas kisu, pussaisin sua nenään jos olisit vielä elossa. :)

sea   15:13    0 kommentti(a)


sea   00:02    0 kommentti(a)


torstaina, heinäkuuta 27


Toinenkin kukka puhjennut! Ja monta nupun alkua näkyy. Voi vitsi. Plussaa elämänlankaan verrattuna myös se, että kukka kestää enemmän kun päivän. :)

Maybellinen intense xxl ripsari vie kyllä pisteet kotiin. Valkoinen ripsiväri pohjalle auttaa todellakin! Kehtaa lähteä jopa ilman kajaalia liikkeelle kun ripset on metrin mittaiset. ;)



Sitten muutama kukka maalta. Oranssi on lilja, mutta mitä nämä loput on? Tuon viimeisen perennan (?) tiedän, mutta en kuollaksenikaan muista sen nimeä. Meillä se kasvaa villinä vanhan talon pihassa. :)
Lilan (alla) kuvaaminen oli hieman hankalaa! Kukka oli keskellä isoa kukkapenkkiä ja eikös reunoilla pörrännyt amppareita. Mene siinä nyt sitten keskelle puskaa. ;)



sea   20:41    8 kommentti(a)




Elämänlanka on vuosien varrella vallannut polkijan paikan.
Valokuvatorstain aiheena leikki. Kiitos sisko. ;)

Tunnisteet:

sea   01:22    4 kommentti(a)


keskiviikkona, heinäkuuta 26

Namnam mikä päivä, noin ruuan puolesta. Ensin piti tehdä smoothie, että jaksoi vähän tiskata, tehdä piirakan ja ruuan. Smoothie sisältää rahkaa puoli purkkia, banaanin, mansikkaa vajaa puoli rasiaa, 4-5 desiä maitoa, makeutusjauhetta sopivasti. Hyvää! Jossain mainittiin, että leseitä voisi heittää sekaan. Siis ihan kauraleseitä?! Sellaisenaan?
Seuraavaksi piirakka, jota on nähtävästi muutkin kokeilleet. Itse jätin sitruunan pois, koska laitoin mansikan kaveriksi raparperiä. Ai, että on muuten ihan törkeän hyvää! Ja tosi helppo ja nopea tehdä. Tuota vanilijatuorejuustoa voisi kyllä syödä suoraa purkistakin...
Ruuaksi tein pieniä lihapullia metsäsienikastikkeessa (se ihana valmispussi), riisiä kaveriksi. Siitäkin tuli tosi nam. Niiiiin...ja päälle tietysti colaa. Palautin tänään vain 42 tölkkiä (+kymmenisen limupulloa), että sainpa uuden satsin colaa jo tyhjillä tölkeillä. :D

sea   22:21    2 kommentti(a)



Kattokaa mikä kaunokainen siitä nupusta puhkesi! Onko herkempää olemassa! Tämä vetelee jopa elämänlangan ohi! Kyseessä on muuten kesämalvikki. :)
Taustalla on rautalangasta väännetty tukikeppi. Kotivinkissä/Kodin kuvalehdessä oli tehty tuollaisia joten pitihän minunkin. Ainoa rautalankani oli tosin jo tusinan kertaa väännetty joten lopputulos ei ollut kovin kaunis. Lyhyeksi se myös jäi kun ei ollut kun pieni pätkä mistä taioin kolme tukea. Mutta eiköhän se kelpaa. :)

sea   17:53    4 kommentti(a)



Tölkkien ohella on joutunut juomaa pulloista. Piti lomailun ajaksi saada kastelujärjestelmä parvekkeelle. Lähtöpäivänä otin tälläisen kuvan. Ananas lightiä ja yksi jaffa. :D
Hyvin vesi riitti kukille ja jäikin. Hortensiakaan ei ollut kuluttanut kaikkea vettä. Viskasin sille muuten hieman mäntysuopaa veteen, josko emäksisyys saisi kukat taas punertamaan...tai tappaa koko kukan. ;)

Kamalasti olisi vaikka mitä tekemistä, mutta ei jaksa eikä huvita. Pohdin kovin julkaisisiko maalta otetut kuvat nyt vai säästelisikö myöhemmäksi. Olen kyllä kamalan huono säästelemään kuvia.

sea   02:51    4 kommentti(a)


tiistaina, heinäkuuta 25


Ostamien ruusujen lisäksi parvekkeella oleva on tehnyt aivan mielettömän kauniita kukkia. Toisen laitoin tuonne sivupalkkiin.







Myös tähän toiseen on nuppu ilmestynyt (tärähtipä ilkeästi kamera, tyhmä on ruvennut suttaamaan). Jossain se siemenpussi pitäisi olla, pitäisi vain etsiä kun en muista mitä nämä on. :)


Vielä odottelen elämänlangan kukkimista!

sea   02:22    2 kommentti(a)


maanantaina, heinäkuuta 24

Valokuvatorstain aiheena kohtaaminen. Sokkeloissa tuli kohdattua monesti sekä rikottua käytäviä toisen edestä. Ulkona on kiva pelata. :)

Perskatti kun en pysy teidän päivityksien perässä. Kamala määrä edelleen blogeja lukematta! Sisko löysi tälläisen, siilikin on ihan hauska, mutta tämä oli söpömpi. :)

Tunnisteet:

sea   16:22    2 kommentti(a)


sunnuntaina, heinäkuuta 23

No jopas! Ensin kaatu kone, sitten kaatu fire kesken kirjoituksen. Kiva kaveri! Suuttu tietty kun ei ole viikkoon käytetty. :)

Päivittelen "Gloomy kuvina" koko viikon päivät, ihan just kohta. Muita kuvia sitten joskus, osaa varmaan panttaan valokuvatorstaille. :)

sea   20:39    2 kommentti(a)



Meikä on kotona! Hei koti! Vähän ihanaa. Kohta kauppaan hakemaan kolaa, arvatkaa kuka on ollut viikon ilman sekä tavaroiden purkua. Kamerakin on täynnä kuvia, pian pääsette nauttimaan niistä. :)

sea   18:22    3 kommentti(a)


lauantaina, heinäkuuta 15


Tää lähtee maalle viikoksi. Olkaa kiltisti sillä aikaa. :)
Ja jos varkaat käy meillä niin viekää toi vanha kone ja rikkinäinen tv samalla, jooko.

sea   11:44    6 kommentti(a)


perjantaina, heinäkuuta 14

Nyt kun hiukset on lyhyet eikä voi leikitellä pampuloilla niin pitää vaihtaa korvakoruihin. Kuvassa ei itseasiassa ole edes kaikki, pari paria puuttuu. Minä käytin vielä pari vuotta sitten vain ja ainoastaan kultaisia renkaita. :D

Mansikkamansikkaamansikkaa. Kaikki blogit päivitetty. Huomenna viikoksi maalle. :)

sea   22:36    4 kommentti(a)



Jalkapalloa en seurannut, mutta tämä on hauska! Oma ennätys reipas 7000. :D

sea   15:33    0 kommentti(a)


torstaina, heinäkuuta 13

Tämä kolahti minuun eniten viikon rumuus teemasta. Jos Emaliastia kehtaa niin ehkä minäkin. Tosin sinne muualle, en tänne.

sea   19:18    3 kommentti(a)



Mun vaistot osu sittenkin ihan oikeaan. Ei neljä tuntia juttelua merkitse vielä mitään. Minkäs teet. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.

sea   18:36    14 kommentti(a)





Kauneus on katsojan silmissä, mutta vaikka kuinka väittäisitte edellisen kuvan olleen kaunis kohta minusta niin väitän vastaan. :)

Palaneet raidat rinnassa ja lohkeillut kynsilakka ei ole kaunista, ne on rumat. :P

Tunnisteet:

sea   15:36    7 kommentti(a)


keskiviikkona, heinäkuuta 12

TISSIT!
Oho, katsoin ensin josko olisin vain painanut rintaani, mutta punainen ei lähtenytkään pois. Taisin palaa siellä puistossa vaikka istuimme varjossa. Hassu kuviointi on peräisin avonaisesta paidasta ja ohuesta huivista kaulallani. :D

sea   21:14    9 kommentti(a)



Oli ihan jees. Mies näytti kyllä enemmän 25 kun 29v. :) Sellainen perusnörtähtävä minun mittapuullani, ihan suloinen, aika ujo. Jotenkin hirveän timomainen (ex:ni). Voisihan sitä varmaan nähdä toisenkin kerran. Ei mitään hajua mitä hän piti minusta. Yleensä olen ihan ok tulkitsemaan, mutta nyt en kyllä osaa sanoa mitään. En ihan kamala varmaan ollut kun nelisen tuntia jaksoi kanssani Sorsiksessa istua tai sitten pelotin niin paljon ettei uskaltanut poistua.
Vähän ennen kun lähdimme lähistölle pöllähti väkeä piknikille, auringonvalossa huomasin puikkoja. Olivat kun olivatkin neulepolkkaajat! Piti ihan tarkastaa kun kotiin pääsin. *vilkuttaa, mä olin se siinä lintuhäkeillä!* :)

sea   18:11    3 kommentti(a)


tiistaina, heinäkuuta 11

Nyt voi sanoa jo normaalilla äänellä/kokoisella tekstillä.
Mulla on treffit huomenna. :) (<- juuttunut kestohymy joka saa posket kipeäksi)

sea   14:19    8 kommentti(a)


maanantaina, heinäkuuta 10

Jeeee! Halleluja! Mulla on tv, maksa 20e ja näyttää toimivan! Anastasiakin meni nauhalle ihan suorana eikä heiluvana. Ajattelin kokeilla onnea ja nauhotin sen. :)
Ulkona paukkuu myös ukkonen. Toivoa siis, että pääkipu helpottaa ilman lääkkeitä kun tuo ilma rauhoittuu ja raikastuu. Voisin muuttaa parvekkeelle sateen ajaksi!

(Ihan hiljaa kuiskaan vielä, että mulla saattaa hyvällä säkällä olla treffit tällä viikolla.)

sea   17:58    2 kommentti(a)


sunnuntaina, heinäkuuta 9

Just näin. Tätähän mä kaipaankin. Telkkaria joka vetää viimesiä. Mulla on se perkeleen vuokrakin maksamatta eikä siihen ole edes rahaa!

sea   22:00    0 kommentti(a)



Mainostan vähän itseäni kun ei ole muutakaan asiaa.

Gloomy kuvina. (tilaa)
Gloomy Cards. (tilaa)
Kone edelleen myynnissä (hinta muutamia kymppejä!).
Hortensia ongelma pahenee vain. Ihan harmaita. Apua!
Sivupalkki kukalle toivoisin myös nimeä (vissiin joku penstemon) ja miksi se on kuolemassa?

sea   18:33    0 kommentti(a)


lauantaina, heinäkuuta 8

Voihan kesä, vihaan tätä vuodenaikaa. Ihan liian kuuma ja yksinäisyys korostuu. Ihmiset rakastuu, viettää aikaa ulkona ja huitelevat ties missä, muiden kanssa. Minä istun kotona yksin ja suren kun telkkaristakaan ei tule mitään.
Pihalta kuuluu taas naurua. Siellä on väkeä grillaamassa, viskomassa mölkkyä ja petanquee, minä katselen heitä parvekkeelta kateellisena. Kurtistan kulmani surusta kun sisälle kantautuu naurun remakka ja hurraa huutoja. Parvekkeen oveakaan ei voi sulkea kun sitten tulee hiki. Tosin en ole varma olisiko hiki kuitenkin parempi kun kyyneleet.

sea   21:32    0 kommentti(a)



Onko tuo joku ilmastointi/tuuletusjuttu vai miksi ihmeessä naapurin ikkunasta tulee putki ulos? :D

Paljastan teille kamalan totuuden itsestäni. Minä pidän kovastikin Parisin kesäisen letkeästä biisistä. Anteeksi, video on kyllä kamala ja nainen on karmea, mutta...

(Kirjoitan tapaus Mikosta myöhemmin sinne toiseen.)

sea   16:32    4 kommentti(a)



Mulla on ihan hirveä ihon kaipuu. Haluaisin niin kuljettaa sormia toisen ihmisen iholla hiljalleen ja kevyestä omissa ajatuksissani. Kaipaan niin satunnaisia ohi mennessä jaettuja kosketuksia, pieniä hipaisuja, tökkäyksiä, pusuja, tuoksua. Iho janoaa ihoa.

sea   03:11    0 kommentti(a)


perjantaina, heinäkuuta 7

Valokuvatorstain viikon aihe on muutos. Tänään sain uuden sohvani. Tai no, vanha se on, mutta minulle uusi. :)
Kamerani ottaa tosi epätarkkoja kuvia nykyään. Voiko vika olla tuossa toisessa patterissa? "Perusakun" patterit vaihdoin juuri.

Tunnisteet:

sea   21:43    0 kommentti(a)



Janilla oli veikeä meemi.

Eniten käytössä on kaiketi koneen kello. Kellä nörtillä ei olisi? :D

Toisella sijalla kilpailevat kovasti videoiden ja eteisen seinäkello. Videoiden kello jätättää ja eteisen kello on tarkoituksella viitisen minuutti etuajassa. Joskaan en tiedä onko siitä hyötyä kun sen tietää. :)

Seuraavaksi tärkein lienee makkarin kellot. Älkää kysykö miksi niitä on kaksi. Ei hajuakaan, kunhan on. Joo, yksi päivä oli oikeasti herätys yhdeltä iltapäivällä. ;)

Vedettävä sydänkello on lähinnä koriste,
mutta jos touhuan hellan ääressä tai muuten keittiökulmassani niin tuo on ainoa joka näkyy siirtymättä sen suuremmin, joten sekin on käytössä. Sijaitsee siis eteisen ja olkkarin välissä, ylhäällä on kuva eteisen kellosta niin tuon peilin tällä puolella. :) Pitää vaan muistaa vetää parin päivän välein. Naksuttaa muuten sen verran kovaa, että olohuoneessa nukkuminen ei ole kivaa. Tosin naksutus on minusta mukavan kotoista. :)

Ulos lähtiessä tyrkkään ranteeseen tuon sykemittarikellon (ilman sykemittarijuttuja). Ilmainen kylkiäinen lehden mukana. Ei mikään kaunis, mutta kauniimmat kelloni on nahkarannekkeisia ja näin kesällä ne on ällöjä. Pitäisi ostaa metallinen vedenkestävä rannekello, mutta ei vain ole tullut ostettua. Kännykästä ei tule nykyään enää katsottua kelloa kun se on läpsläps.

Sorry ie:n käyttäjät jos kuvat on sekasin, yritin suoristaa niitä, mutta ei ne suostunut. Vaihda fireen.

Tunnisteet:

sea   15:43    4 kommentti(a)







teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!



arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger