perjantaina, elokuuta 4

Toasin (sama) täti väitti puhelimessa ettei vuokraa kerkeä enää maksamaan heille. Lähtee kuulma juuri tänään perintätoimistolle. Nyökyttelin puhelimessa ja sen loputtua maksoin vuokran toasille suoraa. En usko. Vuokra pitäisi maksaa 6. muistutuslaskun eräpäivä oli 30. Ja vaikka lasku lähtisi perintään tänään niin minähän voin osoittaa maksaneeni sen tänään eli perintä on turha. Vai?
Mtt:n psyko tulee lomilta vasta maanantaina, odottanen sinne. Sossua en saanut kiinni kun en jaksa jonottaa ikuisuuksia. Voipi olla, että kokeilen vielä uudelleen kun hänen soittoaikansa on 12-13.

sea   12:28   


10 Kommentti(a):

Blogger Katja...
Voi, miten kurjia juttuja! Minun maalaisjärkeni mukaan olet nyt kyllä sen vuokran suorittanut. Lohduttiko yhtään?

Muistan oman opiskeluaikani, silloin elettiin markka-aikaa. Kerran oli taskussa 20 mk, jolla olisi pitänyt elää kohtuuttoman kauan. Mietin pitkään, ostanko rahalla makaronia ja näkkäriä vai ässäarvan. Arvaapa, kumman valitsin. Näitä tällaisia ihan pöljiä sattumuksia minulla niiltä ajoilta riittää!

Valoisaa viikonloppua, Sea!
Blogger sea...
Nyt eletään euroaikaa ja minulla on 23 euroa tilillä kun maksoin sen vuokran (muut laskut maksamatta). Typerä täti selitti puhelimessa, että maksa nyt sen elokuukin samalla. Jaa siitä 23 eurosta? Tän siitä saa kun eivät jatka mun eläkettä. Jos saisin eläkettä kaikki olisi hyvin.

Ässäarvan tietty, siitä voi saada lisää rahaa. :D
Anonymous Tiina...
Mitenkäs sä muuten ylipäänsä asut TOAS:n asunnossa?
Aikamoinen byrokratia niilläkin ja empatiaa vaikka muille jakaa...
Blogger sea...
Koska olen tähän muuttanut? Ei kun toas on tosiaan ollut tosi ihana vuokranantaja (tähän mennessä), vuokrat on suht ok ja opiskelija kuitenkin olen välillä ollut.

Saas nähdä onko tuo toasin uusi linja vai onko Nina Korpi (tuu jo lomalta!) yhtä empaattinen kun ennenkin. :)
Anonymous Neo...
Juu, senkun lähettävät perintään vaan. Sä olet osuutesi tehnyt. Nih!

Ja sellainen pikku vinkki, että niin kauan kuin sulla ei ole kahta kokonaista vuokraa maksamatta, ei kannata stressata ihan niin paljon... Sen jälkeen sitten voidaankin alkaa puhua häädöstä ym. ikävästä.

Kyllä ne asiat siitä järjestyy, vaikket nyt enää eläkettä saakaan. Ihan varmasti. Mä lupaan.
Blogger sea...
Ei ole. Elokuun vuokran eräpäivä on vasta 6. päivä. :D
Emmä häätöä tosissani pelkää...kai... Stressaa vaan kun raha-asiat on ihan levällään kun työkkärirahat on jumissa Kelassa ja muutenkin talous kolmesataa miinuksella. Vihaan tälläistä välivaiheita kun tuki muuttuu toiseen tms. Sais vaan olla eläkkeellä rauhassa niin ei oikeasti tarvisi stressata.
Anonymous Anonyymi...
Mutta kyllähän vuokra on maksettava jos siinä asunnossa asut. Millä logiikalla et muka ole velvollinen maksamaan asumisestasi, jos tililläsi on rahaa. Ketä kiinnostaa jääkö sinne 23 e?
Olisi voinut jäädä enemmän mikäli et olisi ostanut kalenteria, rannekelloa vai mitä nyt viimeksi shoppasitkaan.

T: todellinen opiskelija, joka maksaa laskunsa vaikka viimeisistä rahoistaan
Blogger sea...
En missään sanonut etten maksaisi vuokriani, eriasia on vain milloin siihen on rahaa. Maksoinhan minä vuokrani vaikka tilille jäi 23 euroa. Maksoin heinäkuun vuokran. Elokuun vuokra ei ole vielä myöhässä, sen eräpäivä on 6. Tuskin sitä ajoissa saan maksettua, mutta sen suhteen on aikaa vielä murehtia. Rahaa tuohon heinäkuun vuokraan ei aiemmin ollut. Rahaa tuli kuun vaihteessa. Kysyin vain toasilta olisiko he halunneet, että heinäkuu jää roikkumaan ja maksan nyt elokuun vai miten heistä on paras.

Kalenteri ja kello olivat tarpeellisia tavaroita. Kumpaakin käytän päivittäin. Enkä maksanut niistä niin paljoa (yhteensä reilu 20e), että se olisi helpottanut rahallista tilannettani mihinkään suuntaan. 20 eurolla ei makseta yhtään laskua, saati vuokraa.

t. Todellinen köyhä joka tietää kyllä mitä on elää myös opintotuella ja joka tietää, että joskus laskut on myöhästyttävä jotta voi saada ruokaa jotta eläisi maksamaan ne laskut....
Anonymous Anonyymi...
Joo, en kyllä tajua minäkään, miksi ylipäätään asut siinä TOAS:n asunnossa, ethän ole opiskelija kuitenkaan? TOAS:n yksiöihin valtavat jonot, ja sitten niissä asuu joku joka ei edes opiskele. Halvemmallakin löytäisit kyllä asunnon. On sun omassa rahan käytössäs kyllä paljon parantamisen varaa! Osteskelet jatkuvasti jotain, johon normi "köyhällä" ei olisi varaa. Et ole mikään köyhä, joten lopeta tuo valittaminen. Mene vaikka töihin niin sitten ois varaa maksaa se vuokra.
Blogger sea...
Vastaus uudessa postauksessa. :)teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger