keskiviikkona, elokuuta 9

Novalla kysellään muna ja kana kysymyksiä. Osa on ihan loistavia. Tänään äkkäsin, että ne löytyy netistä! Vähän hilpeitä! :D

Tänään tippu kivi sydämeltä. Työkkärirahat oli tullut tilille ja maksoin heti laskut pois, tai no se vuokra jäi, mutta muut. Ihana, huoli poissa. Ja huomenna voi mennä tapahtumien yöhön kun on vara käydä jossain syömässä illan aikana. :)

Kuvassa äitipuolen ruusupuskaa, kuvia maalta siis. ;)

sea   19:12   


8 Kommentti(a):

Blogger Peggy G....
Nättejä ruusuja.. :)

Ja onnittelut raha-asiain selviämisestä! Niinhän se on, että aina asiat jollakin lailla ratkeavat. Ymmärrän kyllä senkin, että varmasti voi (?) tuntua kiusalliselta pyytää apua esim. vanhemmilta.. mutta joskus niinkin kannattaa tehdä, jos kireäksi menee.
Blogger sea...
On, paljon muitakin nättejä kukkia maalla olikin. Paljon on eri kuvia vielä sieltä jemmassa. :)

Ratkesi ne hieman, sai laskut maksettua. Toki tiesin tuon rahan tulevan, en vain tiennyt tarkkaan milloin kun Kela vähän mateli. Sossustakin on onneksi tulossa lääkekorvaukset takaisin, mutta sitten ei hajuakaan milloin seuraavan kerran...
Blogger Peggy G....
Itse voin suoraan tunnustaa, että sain joskus ihan aikuisikäisenäkin "tukea" vanhemmilta. Ei sitä ole kivaa myöntää, mutta myönnänpä nyt täällä sinulle. Ehkä se tekee minusta "pullamössön", enpä tiedä..

Toivottavasti lääkekulusi korvataan reilusti. Sehän on kai aika korkea se KATTO, jonka jälkeen ei enää tarvitse itse maksaa mitään. Merkillistä on sekin, että se, mitä lääkkeitä korvataan ja ei korvata, vaihtelee vuodesta toiseen. En tiennyt sitä itse aiemmin, mutta nyt tiedän.
Blogger sea...
Mjoo, unohdin mainita tuosta vanhemmista. Kyllä minäkin joskus pyydän iskältä rahaa kun oikein paha tilanne on. Nykyään yritän välttää sitä viimeiseen. Yritän selvitä tuosta vuokrastakin sossun avulla ja vasta sitten harkitsen iskää. Hän on kuitenkin vuosien varrella antanut niiiiiin paljon rahaa.

Sossu korvaa kaiken. Eli kun ostan lääkkeeitä (resepti) tai käyn lääkärissä (kunnallinen, ei yksityinen) niin lähetän kuitit vain sossuun ja saan kaiken takaisin. Sinänsä hyvä, koska ei minulla olisi ikinä vara maksaa noita lääkkeitäni. Samoin sossu maksaa fysioterapiani, koska olen saanut sinne lähetteen lääkäristä. Hammaslääkäri pitäisi mennä myös heidän laskuun.
Blogger Peggy G....
Fysioterapia - se muuten kuulostaa mielenkiintoiselta! Vaikka en varmasti itse sellaiseen uskaltaisi mennä, sinne jonkun fysioterapeutin silmäin alle.. :( Hierontaa olen itse harkinnut, mutta jätin sikseen koko ajatuksen, kun pilateksen pyörteissä loukkaantunut selkänikin parani itsestään. -Saako fysiossa hierontaa, vai onko se lähinnä niin kuin ohjattua jumppaa?
Blogger sea...
Mä pääsin fysioon tuon selkäni takia. Nyt viime kerroilla olen saanut sähköä ja ultraa sekä hierontaa. Jatkossa kai samoja ja varmaan kertovat jotain liikeitä millä saa pidettyä selän kunnossa. Ihmeen helpolla olen osannut olla fysioterapiassa. Onneksi ovat mukavia nuoria naisia ja tosi sympaattisia. En sitten tiedä onko selkäni samaa mieltä, sillä huomaan jännittäväni sitä alintajuntaisesti. Etenkin kun hierotaan selkä säpsähtää pienestä ja jännittyy. Tai sitten se johtuu vain siitä, että selkä on fyysisesti rikki :)

Mä vähän salaa haaveilen jos sain aikaiseksi mennä vatsatanssiin syksyllä. Tietysti iltaisin opiskelu vähän rajoittaa vaihtoehtoja joten saas nähdä kun uudet opistojen vihkoset tulevat.
Blogger Peggy G....
Hieronta ja ultra kuulostavat ihanilta.. :) Itsekin varmaan säikkyisin vähän hierontaa, joskus ainakin täällä kotona kun Siippanen hieroo, niin alan herkästi kutista! Se on todella ärsyttävää. :)

Minäkin haaveilen itämaisen tanssin aloittamisesta baletin kaveriksi, mutta saa nyt nähdä miten ja missä niitä tunteja on. Itämainen tanssi varmaan sopisi sinullekin tosi hyvin, se on sellaista naisellisuuden, rytmin ja mystisyyden juhlaa. Ainakin minun mielestä siis. Aistillista!
Blogger sea...
Itseasiassa ultra on äärimmäisen tylsää. Fysteri vaan heiluttelee ultratikkua pitkin selkää, ei tunnu niin miltään. Sähkö on veikeää nipistelyä/tärinää. :)
Emmä itseasiassa ihan hirveästi kutia selästä oikealla otteella hieroessa, jännitän vain.

Itämainen tanssi on kivaa, harrastin sitä joskus kauan sitten vuoden verran. Sellainen rauhallinen, mutta vaikea laji! Pitää olla haastetta. :)teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger