maanantaina, heinäkuuta 3


Kirsikasta tikku pois, purastaan puoliksi, käännetään ja purastaa toinen puoli, kivi ulos suusta ja kermaa pursotetaan perään. Nam.

sea   18:49   


3 Kommentti(a):

Anonymous Duussi...
Siis kermavaahtoa suoraan truuttapurkista suuhun? Ah, mitä tyttöherkuttelua! En voi kuvitella yhdenkään miehen harrastavan tuota! :)

Tuo kermiksen nimihän on muuten väännös ranskasta. Cessibon = c'est si bon = onpa niin kerrassaan hyvää! :)
Anonymous Saara...
No, yhden hyvinkin miehen ja itseään sellaisena pitävän olen nähnyt juuri niin tekevän. Ja kenenkään muun en.
Blogger sea...
Kyllä, suoraa truut purkista. Jos se kirsikka on jo siellä suussa niin lusikallako sitä kermaa pitäisi perään laittaa. ;)

On muuten hyvää valmiskermavaahtoa. :D

Ehkä miehet tekee tuota salassa? ;)







teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!



arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger