maanantaina, kesäkuuta 5

Soitin sinne päiväsairaalaan kysyäkseni ottavatko minut takaisin. Tietenkin pääsin juttelemaan sen lääkärin kanssa joka ei päätöstään muuta. Hänestä se, että kykenen laittautumaan ja olemaan aktiivinen ihmisten keskellä on tarpeeksi. Samapa kai tuo jos sitä hymynaamaa ei kykene vetämään kun viikon ja vaikka päivästä muu aika menisi romahtamiseen. Olen kuitenkin tarpeeksi vahva vetämään tuota roolia. Tuntuu, että oli ihan sama mitä hänelle sanoin, koska kaiken hän käänsi päässään "tämä tyttö ylireagoi kaikkeen, tämä on vain sitä".
Jos jotain vihaan niin sitä lopuksi sanottua "tehdään nyt näin, eikö"...mitäpä minä siihen voin sanoa. Ei tehdä? Ei näyttänyt minun sanani tehoavan joten voin jankata loputtomiin ei tehdä eikä siltikään mene läpi vaan teemme kuten hän tahtoo. Ja kun ne niin antoivat ymmärtää hoitojakson alussa, että ymmärtävät ettei ihminen ole terve vaikka näyttäisi sille!
Päätä särkee...taidan mennä takaisin peiton alle hajoamaan.

sea   12:27   


6 Kommentti(a):

Anonymous Duussi...
Voi paksa. Voi ei. Miten ne voi tehdä noin?

Jaksua. Halaus.
Anonymous Anonyymi...
Kyllä minuakin hiukan kummastuttaa tuollainen touhu. Melkein kuin jotakin heitteille jättämistä..

Vaikka en neuvoa haluakaan, niin silti tulee mieleen, että voisiko olla hyvä ratkaisu näyttää ja kertoa IHAN KAIKKI siellä sairaalassa. Mennä sinne laittamattomana, näyttää todellinen itsesi.

Uskomattoman monet ihmiset muuten "lieventävät" ja kaunistelevatkin asioita puhuessaan lekurille. Häpeävät itkeä, häpeävät olla niin hajalla kuin ovat. Mutta se ei auta mitään. Minäkin olen tehnyt niin, joskus olen suorastaan valehdellut saadakseni tilanteet näyttämään paremmilta. Se on kai ihan inhimillistä, mutta ei pitäisi suotta olla vieraskorea tai noloilla lekurissa, kyllä ne ovat kaikenlaista siellä nähneet.

Toivottavasti eivät sentään voi pakottaa sinua sinne vanhustenhoitotyöhön. Minä en ole varma siitä, kuinka nämä jutut menevät.. jos siis eläkettä ei saa, niin kai työttömyysturvan kuitenkin saa?
Blogger sea...
Duussi: Jaa-a, joskus tuntuu, että ne voi tehdä ihan mitä niitä itse lystää. Eikä päätösten mukana tule edes lappua missä sanotaan mihin saa valittaa...
Blogger sea...
Peggy: Sanoi se päivärin lääkäri "voivoi, onpas kaukana, mutta minä en voi sille mitään" kun sanoin seuraavan ajan mtt:n olevan lokakuussa. Kaippa voin soittaa mtt:n ja kysyä pääsisinkö jonkun juttusille, mutta tiedä taas kun ei lääkäri ole tehnyt päätöksiä ja kesälomat tulossa.

Olen tässä viime viikkoina tosissaan pohtinut tuota roolin vetämistä ja vaikka luulin päässeeni siitä pitkälti eroon niin hui kauhea en itseasiassa ole päässyt pätkääkään eroon. Olen vain oppinut vihaamaan itseäni kun huomaan vetäväni roolia.

Täysin laittautumattomana ulos lähteminen on vaan jotenkin ihan hirveä ajatus. Näin juuri päikkäreillä unta kuinka setäni tulee kysymään mikä mulla on kun naama on ihan punanen (unessa oli nyt hetki menossa). Jotenkin se käveleminen tuolla ulkona sellaisten ihmisen ympärille jotka eivät tiedä mistä on kyse on se kamalaluus. Jos voisin vain humahtaa suoraa sinne ja pois sieltä.
Pelottaa myös hurjasti jos se lääkäri näkee minut siellä päivärissä. Jyrää kumminkin alleen taas ja minä lähden häntä koipien välissä kotiin kun en uskalla sanoa asioita ääneen (kiukkuisena vaikenen, en huuda/motkota tms). Tai mitä jos ne pitävät minua vain valehtelijana joka yrittää saada tahtonsa läpi? Siis pitävät sitä meikitöntä minua valheena?
Anonymous Saara...
Entä jos printtaisit valikoituja pätkiä täältä blogista ja luetuttaisit niitä? Tosin jos on riittävän pässi niin mikään ei auta. Sillon pitäis kyllä jostain saada hommattua toisen lääkärin mielipide.

Toimeentulotukeen (sossusta) on kyllä oikeus, kun rahat ei riitä tai kun "ensisijainen etuus" eli vaikka se työkkäri ei oo vielä alkanu tippua tilille.
Blogger sea...
Olen monesti tuota pohtinut, ei vain ole printteriä käytössä.

Sossu on kiero laitos. Vaihtuessa toiselta tuelta toiselle et voi koskaan olla varma onko se jo liikaa sossulle ja maksavatko he ylimääräisiä menoja vai ei. Joskus saamasi summa voi olla pienempi (opiskelija), mutta silti et saa mitään. Eikä voimat kyllä riitä todellakaan mihinkään kinaamiseen ja ravaamiseen edes taas. :(teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger