perjantaina, kesäkuuta 2

Soitin juuri sinne mielenterveystoimiston lääkäri. Hän ei näe mitään syytä olla erimieltä päiväsairaalan lääkärin kanssa, ei vaikka minä sanoin mitä. Mene töihin, nähdään lokakuussa.
Melkein kysyin saanko lähetteen Pitkäniemeen jos tämä on kerta teidän päätös. Siis potilaaksi, en hoitajaksi. En oikeasti enää tiedä mitä tekisin. Voinko kävellä sinne päiväsairaalaan hajoamaan? Voinko mennä valittamaan tästä terveyskeskukseen (jonne sentään saa aikoja ennen lokakuuta)? Ei herrajumala minä töihinkään voi mennä!
Näköharhan on muuten palanneet vuosien poissaolon jälkeen, ei onneksi yhtä pahana, mutta sivusilmäharhat.

sea   12:00   


8 Kommentti(a):

Anonymous Elma...
VOIH :(
Tosi kinkkinen tilanne. Oisko sulla mahdollisuuksia mennä jonnekin yksityislääkärille, vaikka jollain maksusitoumuksella? Jostain kumman syystä- vaikkei näin saisi olla- huomasin oman tenavani mielenterveysongelman kanssa, että yksityislääkärille hakeutuminen oli ikäänkuin signaali (sille lääkärille) että kyllä nuo nyt tosissaan taitavat olla...

Joko oot selvittänyt, tuliko nauhallesi uusi vai vanha Tehari. Jos eilinen jäi väliin, voin kertoa mitä siinä tapahtui.

*iso halaus*
Blogger sea...
Kuka maksaisi yksityiseni? Ei kukaan. Ei sossu suostu sitä maksamaan kun on hoitosuhde mielenterveystoimistoon. Soitin äsken päiväsairaalaan ja pyysin päästä takaisin. Lupasi välittää sanat lääkäreille ja muille, soittelen maanantaina uudelleen ja katsotaan miten käy. Jos sanovat ei niin kai se on mentävä sinne paikan päälle itkemään. En keksi mikä muukaan taho nyt voisi auttaa. Sieltä se surkea selonteko kuitenkin lähti liikkeelle.

Tuli se eilinen tehari nauhalle. Se oli vain jostain syystä ihan väärässä päässä nauhaa, ei voi käsittää. Katselin sen. :)

*rut*
Blogger Martsuli...
No miksi et voisi mennä kokeilemaan työntekoa tai mitä se lääkäri sitten ehdottikaan?
Jos se ei suju niin lekuri näkee että olit oikeassa eikä se onnistu?
Blogger sea...
Ajattelin ensin ihan samaa kun lääkäri tuota ehdotti. Vaan kun mietin mitä se käytännössä tarkoittaa olin jo hajota. Minulta katkeaa eläke, vaihtaisin työkkäriin (paperisotkua, odottamista, odottamista, rahat loppuu, odottamista, laskut erääntyy, odottamista, paperisotkua). Saisin työtarjouksen jostain Koukkuniemestä (vanhainkoti), paperisotkua, haastatteluja, kuvottavaa työtä kipeällä selällä, poissaoloja, leimaantumista välinpitämättömäksi. Oravanpyörä on loputon...

Ja jos jostain stressaan niin rahasta. Olen monesti miettynyt, että jos olisin miljonääri olisin varmasti jo terve, sillä puolet sairastamisestani on rahariippuvaista.

Eli se mitä yritän sanoa on, että jos lähden tuohon mukaan se sotkee elämääni todella paljon vaikkei ehkä sille terveen korvaan kuullosta. Sotkuinen elämä taas pahentaa masennustani enkä halua mennä takapakkia kun kerrankin on ok olo.
Blogger Peggy G....
Voi itku.. :( Ikävä tilanne. Mutta luulisi, että asiasta voisi vielä keskustella..? Ehkä sinun pitäisi mennä sinne sairaalaan ja antaa heidän nähdä todellinen tilasi..?
Blogger sea...
Jos ne minut ottavat...
Blogger heidimaria...
Enpä voi kuin taas kerran sanoa, että tiedän niin tuon tunteen:( Itsekin stressaan ihan hirvittävästi rahasta. Rahasta huolehtiminen on niin väärin muutenkin sairaalle ihmisille! Sitä vartenhan on esim. kela, että sairas ihminen voisi rauhassa toipua ja palata työkykyiseksi. Ei siitä mitään tule, jos menee huonokuntoisena töihin! Älä nyt ainakaan minnekään Koukkuniemeen mene töihin, jos ei todellakaan tunnu siltä. Yritä päästä sinne sairaalaan ja saada siellä puhuttua oikea tilasi ilmoille. Toivottavasti onnistut.
Blogger sea...
Vaan kun Kelaankaan ei voi vain kävellä, täyttää lappua ja anoa eläkettä (kuntoutustukea), ensin on mtt tms hoitavan lääkärin kirjoitettava tukea puoltava b-lausunto. Sitten se pitää saada hyväksytyksi Kelassa. Kieltämättä todella turhauttavaa todistella omaa sairauttaan etenkin kun se todisteleminen vie ne kaikki voimat. Vaan kun sairastaakkaan ei saa "rauhassa", saati parantua. Ei ihme, että monesta tulee alkoholisti tai päätyy itsemurhaan. Oikein hämmästyttää tämä eri tahojen paperisotku jota joutuu käymään läpi.

Ei todellakaan tunnu siltä, että menisin Koukkuniemeen (jo pelkän selän takia) tai ylipäätään mihinkään. Onneksi siellä päiväsairaalassa on ovet auki joten jos muu ei auta niin menen sinne istumaan, kantakoon sitten pihalle. ;)teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger