lauantaina, lokakuuta 29

Kaksi asiaa jota olen oppinut vihaamaan viime viikkojen aikana.
1. iPod
2. aussit

Aaaargh!! Lontoo on valloitettu!

sea   22:01    3 kommentti(a)



Löysin halvan nettipaikan, punnalla koko päivä. Täällä sitä kökitään. Ainoa kirous on tämä englantilainen näppis. Mistä veestä mä revin ä ja ö? Nyt nappasin ne kopioimalla. :D Myös muutama muu kirjain/merkki voisi olla sijoitettu hieman toisin. :)

Olen siis asunut tämän viikon hostellissa, ihan ok on mennyt. Paljon aikaa tapettavaksi ja rahat ihan loppu.
Kävin tiistaina "harjoittelemassa" Stephaniella. Ihan jees, paitsi Amanda on ilmeisesti syöttänyt oikein kunnolla peeta puhelimessa. Stephanie on todella peloissaan etten tule jaksa tehdä mitään. Kiitos. Arvatkaa vaan pistänkö Amandalle tekstiviestiä ensi viikolla (miten olen kotiutunut jne) vaikka tämä sitä pyysi...

En oikein tiedä tulenko viihtymään Stephaniellakaan. Kyse ei niinkään ole paikasta tai henkilöistä vaan jostain muusta, en tiedä mistä. Olen selaillut lehtiä etsien kotia ja työtä kodin ulkopuolella. En mitenkään erityisen vakavasti, mutta selaillut. Kallistahan täällä on asua ja tietenkin joutuisin jakamaan kodin muiden kanssa, mutta silti.

Emmä tiedä.

sea   18:51    0 kommentti(a)


sunnuntaina, lokakuuta 23

Voisin keksiä miljoona syytä miksi en jaksa päivittää, lupaan parantaa tapani, jossain vaiheessa.

Huomenna pakkaan tavarani ja muutan viikoksi hostelliin, toivottavasti paikka on ok (Globetrotter, Hammersmithissa). Vaikutti ihan fiksulle kun kävin eilen varaamassa paikan. Sainpa taas muistutuksen miksi en matkustele pahemmin bussilla Lontoossa... Tuo liiiiiikenneeee!

Omalla tapaa ihana lähteä täältä. Viime päivinä on ollut vähän ihme ilmapiiri. Amanda vaikutti eilen todella oudolle kertoessaan puhelusta Stephanielle (uuden perheen äiti). Painotti miten minun pitäisi kyllä tietää mitä hän on sanonut, totuuden, tiedäthän jne. Välittäjänainen Riitta oli laittanut mailia jossa puhui jotain minun selkäsärystäni (totta), pääsärystä (mistä veen päänsärystä?!) ja väsymyksestä (ööö..ai siitä tuiki tavallisesta aamuväsymyksestä josta lähes kaikki maailman ihmiset kärsii?). Stephanie soitti tänään ja kuullosti todella huolestuneelle. Hän haluaa minut sinne tiistaina "harjoittelemaan" ja haluaa nähdä jaksanko kävellä 30min matkan nuoremman lapsen koululle ja takaisin. Ööööö...
Amandan mukaan en kai jaksa kävellä ollenkaan. Minä kyllä sanoin hänelle jo yli viikko sitten, että selkäni on ok, voin viedä vauvat ulos jne, mutta edes viiden kerran jälkeen mitään ei tapahtunut ja Amanda edelleen pyysi Marthan tänne auttamaan...annoin periksi. Jos ei mene kaaliin niin olkoon. Oli pakko mainita tänään Amandalle miten juuri tulin Putneystä...kävellen, edes takaisin....
Yksi mitä muuten inhoan tässä perheessä on juoruaminen. Nele kertoi kaiken aina heti Amandalle ja Amanda Nelelle. Nähtävästi sama toimii Marthan ja Amandan välillä. Ihan arkisetkin asiat juorutaan heti eteenpäin... Minä olen aina ajatellut, että kaksi nannya on enemmän "liittolaisia" keskenään kun nanny ja äiti. Nähtävästi olen väärässä tai sitten joillain on pätemisen tarve.

Kuittaan uusimman uutiset tällä. Kahtellaan koska päivitän jälleen...joskus. En minä teitä silti unohda! :)

sea   21:09    0 kommentti(a)


keskiviikkona, lokakuuta 19

En pääse serkulle. En voi olla ajattelematta miten paljon halvempaa ja helpompaa olisi ostaa lippu kotiin, siihen minulla on varaa ja rahaa, toisin kun b&b majoitukseen viikoksi.

sea   23:39    4 kommentti(a)



Ei uskalla kamalasti hehkuttaa kun minun tuurilla jotain sattuu vielä...mutta...
Minulla on uusi työpaikka! Kävin eilen haastattelussa ja se meni hyvin, sovimme lopuksi, että muutan heille. Perheessä on kaksi tenavaa, 3v ja 6v (muistaakseeni...vai oliko se 5). Talo on upea ja tuleva huoneeni mielettömän kokoinen. Edellinen tyttö on viihtynyt kaksi vuotta joten ei perhe ihan kamala voi olla. :)

Tänään muutin kolmannen kerroksen ylimääräiseen huoneeseen sillä Amandan uusi tyttö tulee illalla. Pitää myös soittaa serkulle josko voisin majoittua sinne viikoksi sillä pääsen aloittamaan vasta viimeinen päivä uudessa paikassa.

Pitäkää peukkuja, että kaikki menee hyvin.

Maailman paras siskoni lähetti paketin joka sisälsi kaksi suomalaista lehteä, kaksi Läkerol dents askia, salmiakkiaskin, pantteri mixin ja viisi vanhaa autoa! Ooooooh.

sea   13:45    1 kommentti(a)


maanantaina, lokakuuta 17

Kävin tänään haastattelussa, kohta pitäisi soittaa heille. Toivon kovasti, että he sanovat ei. Hankalaksi asian tekee se, että Amandan uusi tyttö tulee keskiviikko iltana ja minun "pitäisi" olla ulos talosta vkloppuna tjsp. Ei Amanda minua kadulle heitä, mutta kumminkin. Huomenna on kaksi muuta haastattelua, mutta molemmat hommat alkavat vasta parin viikon päästä. Missä siis majailla pari viikkoa jos en ota tuota missä kävin tänään (jos sen saan, tod.näk. koska heillä on kiire saada uusi kun heidän uusi päätti lähteä kotiin samantien).
Ei heissä sinällään ollut kai mitään vikaa, mutta äiti tuntui olevan vähän hermoraunio (toisaalta olosuhteet ovat surkeat) ja lapset jotenkin vähän kurittomia ja järjestys talossa kerrassaan surkea. Mitä pidemmälle haastattelu eteni sitä vähemmän paikkaa halusin. En vain tiedä onko minulla "vara" sanoa ei. Mutten myöskään halua ottaa vastaan perhettä jota en halua.

Toivon kovasti, että vastaus olisi ei kun kohta soitan ja huomenna jompi kumpi sanoo kyllä. Liikaa toivottu?

sea   22:03    4 kommentti(a)


perjantaina, lokakuuta 14

Yhdysvaltain presidentin George W. Bushin suosio jatkaa uusimpien mielipidetiedustelujen mukaan vakaasti laskuaan, vaikka Bush on yrittänyt parantaa julkikuvaansa erilaisilla tempuilla.
-iltalehti-
Bushin kannattaisi testata unessa näkemääni temppua. Rantautua Suomeen, pieneen kylään lähelle Mikkeliä, jakaa mainoslehtisiä jokaiseen postilaatikkoon ja jutella ihmisten kanssa. Mitä sillä on väliä ettei suomalaiset voi äänestää häntä presidentiksi Jenkkien vaaleissa, hyvä maine ympäri maailmaa kohentaa varmasti julkisuuskuvaa.

Minua hän ei kyllä unessa vakuuttanut vaikka olikin ihan mukava ja hauska heppu. Isäni eikä naapurinikaan vakuuttuneet, mutta arvelimme naapurin vaimon olevan kylän heikoin lenkki. :)


sea   12:21    0 kommentti(a)


perjantaina, lokakuuta 7

Voi tätä elämää. Alkuviikosta iskenyt selkäkipu ei ole hävinnyt mihinkään. Olen vetänyt luvattoman määrän särkylääkkeitä ja lihaksen rentouttajia, mutta ei. Huomiseksi on aika selänsuoristajalle, toivotaan, että se auttaa. Toivoa saa myös, että sunnuntaina haastattelu menee hyvin ja saisin uuden perheen. Täytyy kyllä myöntää, että tulen ikävöimään Joshin iltasyöttöjä. Se on päivän mukavin hetki. Vauva vetää maitoa pullosta posket lommolla ja juotuaan kaiken nauraa rätkättää ilosena. Ei edes reisieni mustelmille potkiminen haittaa. :)

Ei mulla kyllä oikeasti ole edes mitään asiaa.... Tai sitten pää on vaan tosiaan tyhjä kun on koko päivän rampannu ja paimentanu penskoja.

sea   21:51    0 kommentti(a)


keskiviikkona, lokakuuta 5

You Are A: Kitten!

kitty catCute as can be, kittens are playful, mischevious, and ever-curious. Kittens are often loving, but are known to scratch or bite when annoyed. These adorable animals are the most popular pets in the United States--37% of American households have at least one cat. Whether it is your gentle purr or your disarming appearance, you make a wonderful kitten.

You were almost a: Bear Cub or a Frog
You are least like a: Groundhog or a ChipmunkWhat Cute Animal Are You?

sea   01:16    0 kommentti(a)



1. Etunimi? ***** Elina
2. Nimettiinkö sinut jonkun mukaan? Ei, mutta kaikilla meillä sisaruksilla on nimessä Anna (omaani se vain sisältyy)
3. Luettele lempinimesi! Toivon mukaan kukaan ei käytä lempinimiä sillä pidän Elinasta kovasti. Irkissä on oma nikki.
4. Syntymäpäiväsi? 8.11.1978
5. Nimeä joku, jolla on sama syntymäpäivä kuin sinulla! En tiedä ketään (äitipuolella on seuravana päivänä)
6. Asumismuotosi? Kerrostalo Suomessa, täällä perinteinen brittiläinen paritalo
7. Kengänkokosi? 39
8. Vasen- vai oikeakätinen? oik
9. Hiusten väri? Vaaleat (ei oma)
10. Silmien väri? Siniharmaa joka on ruvennut vihertämään.
11. Pidätkö piilolinssejä? En, omistan loistavan näön.
12. Onko sinulla tatuointia? 2, Nadja delfiini ja Ronja merihevonen
13. Lävistyksiä? Korvissa ja nenässä (ei korua nenässä)
14. Poltatko? e
15. Juotko? Vain alkoholittomia
16. Oletko koskaan juonut itsesi niin huonoon kuntoon, ettet muista mitään? en?
17. Lempijuomasi? Ananas light ja cola light
18. Lempiruokasi? Kaikki epäterveellinen, pitsa, hampurilaiset, ranskalaiset, paksut puoliraa'at pihvit ja semmoiset..
19. Lempijälkiruokasi? Jäätelö ja nyt kun olen täällä tahtoisin juustokakkua
20. Lempijäätelömakusi? Irtojädenä mango-meloni
21. Lempivärisi? pinkki
22. Lempiurheilulajisi? mm-lätkä sohvalta katsottuna
23. Lempikuukautesi? tammikuu
24. Lempituoksusi? mies
25. Lempiäänesi? sateen ropina ikkunaan
26. Vuoden lempipäiväsi? joulu
27. Uskotko jumalaan? En tähän perinteiseen Jumalaan, mutta jonkinlainen varmasti on olemassa.
28. Pidätkö presidentti Bushista? Voiko hänestä pitää?
29. Onko sinulla nettipäiväkirjaa/blogia? tämä
30. Avaatko kengännauhasi, kun otat kengät pois jalasta? en
31. Montako tyynyä käytät nukkuessasi? kahta
32. Esitätkö tähdille toiveita? toisinaan, tähdenlennolle aina
33. Katsotko vielä lapsille suunnattuja TV-ohjelmia/elokuvia? tietysti
34. Oletko sarkastinen? jeah
35. Onko kukaan sanonut sinun muistuttavan jotain julkkista? Ei muistaakseeni.
36. Jos olisit värikynä, mikä olisit? keltainen puuväri
37. Pidätkö lentokoneella matkustamisesta? ehdottomasti
38. Kokeilisitko/oletko kokeillut benji-hyppyä? Kovin tekisi mieli, mitä korkeammalta sen parempi.
39. Oletko koskaan laulanut yleisön edessä? koulussa
40. Monellako keikalla olet ollut? Minä lauluineni vai minä muiden? :P
41. Onko sinulla iPodia? Ei todellakaan. Muvo on.
42. Imuroitko musiikkia (Internetistä)? Nykyään harvemmin.
43. Montako lainvastaista asiaa olet suorittanut? Aika monta.
44. Oletko koskaan ampunut aseella? olen
45. Oletko koskaan tärvellyt tosissasi ja tahallasi toisen omaisuutta? olen
46. Oletko koskaan lyönyt vastakkaista sukupuolta olevaa henkilöä? luulisin
47. Oletko koskaan vahingoittanut itseäsi tahallasi? olen, monesti
48. Suurin virheesi? En yleensä jaksa murehtia menneitä, mutta jos jotain on pakko keksiä niin muutto Helsinkiin lapsena.
49. Mikä on kotoa katsottuna kauimmainen piste, jossa olet ollut? Kanada/Jenkit
50. Jos voisit matkata minne tahansa, minne menisit? Olen jo Lontoossa. ;) Rooma, Karibia
51. Millainen on unelma-autosi? Joku pieni kätevä kauppakassi josta näen ulos.
52. Oletko sinut pituutesi kanssa? Joskus kiukuttaa kun ei yletä, mutta yleisesti ottaen tykkään olla lyhyt.
53. Pidätkö käsialastasi? En, karmeaa sotkua.
54. Pidätkö itseäsi vahvana? Psyykkisesti kyllä. Tosin vihaan koko "olla vahva"-juttua.
55. Mistä pidät itsessäsi vähiten? lantio-takapuoli-vatsa-reidet-alueesta
56. Nimeä jotain fyysistä, mistä itsessäsi pidät? silmät, kädet ja tatuoinnit
57. Nimeä jotain ei-fyysistä, mistä itsessäsi pidät? pitkä pinna, kyky sietää paskaa elämää
58. Jos olisit joku muu, olisitko itsesi ystävä? Riippuu kuka/millainen olisin.
59. Ketä ikävöit eniten? En ketään, mutta ikävöin kotiani ja Tamperetta.
60. Homoavioliittojen puolesta vai vastaan? Puolesta, mikä minä olen ketään tuomitsemaan.
61. Oletko homofobinen? en
62. Oletko biseksuaali? Tykkään katsella toisinaan myös naisia, mutta hetero.
63. Ensimmäinen asia, jonka huomaat vastakkaisessa sukupuolessa? Kasvot ja äänen.
64. Onko sinulla ollut vastakkaista sukupuolta olevaa vierasta asunnossasi? Täällä ei, kotona on.
65. Minne haluaisit mennä ensitreffeillä? Teatteriin, leffaan, näyttelyyn/museoon tms. Joskus pelkkä kahvikin on mukava.
66. Kuvaile täydellisiä treffejä! Sopiva annos puhetta ja hiljaisuutta.
67. Onko kukaan laulanut tai soittanut (musiikkia) sinulle henkilökohtaisesti? on varmaan
68. Onko sinua suudeltu ilotulituksen aikana? Pyrin siihen. :)
69. Milloin sait ensisuudelmasi? Ihan kunnon suudelma, Marokossa ollessani 12v.
70. Onko joku yli 10 vuotta sinua vanhempi yrittänyt iskeä sinut? on
71. Mikä sytyttää sinua (”turns you on”)?
Niskaan ja kaulaan suuteleminen/hengittäminen, korvanlehden imeminen.
72. Mikä tappaa kiinnostuksesi? Tutustuessa vääränlainen ääni, ylhäällä olevaan viitaten taasen liika säheltäminen.
73. Oletko ujo? Enemmän kun ennen.
74. Oletko liian ujo pyytääksesi ketään (tyttöä) ulos? Tyttöä varmasti (romanttisessa mielessä), miehiäkin välillä.
75. Oletko varattu vai sinkku? sinkku
76. Oletko koskaan rakastanut ketään? olen
77. Kelle sanoit viimeksi rakastavasi tätä? Empä muista.
78. Milloin itkit viimeksi? Tänään, kaikki tuntui kaatuvan niskaan.
79. Oletko koskaan itkenyt ilman hyvää syytä? Varmasti jokaiseen itkuun on syy, aina en ole kuitenkaan ollut perillä mikä syy on.
80. Oletko kiinnostunut jostain henkilöstä juuri nyt? en
81. Koti poislukien, missä kävit viimeksi? Ennen tänne tuloa nukuin yön inulilla.
82. Mitä kirjoja luet tällä hetkellä? The Nanny diaries (eng)
83. Mikä on tämänhetkinen lempikappaleesi? Sarah Brightmanin Tu ja Gloomy Sunday.
84. Mitä hiirimatollasi on? Ei ole hiirimattoa. Kotona olevassa on varmaan hiiri ja nuppineula ellei vuokralaiset ole siirtäneet pois.
85. Mitä katsoit eilen illalla TV:stä? En muista enää, mutta tänään katsoin Igor: Between two worlds, Real families: My skin could kill me sekä Bingers: Battling bulimia, kaikki dokkareita. Olisin kattonut C.S.i-Miamin, mutta olen nähnyt ko. jakson.
86. Kenet haluaisit tavata juuri nyt? Elämäni miehen? Mahdollisen uuden perheen.
87. Jos voisit olla jonkun kanssa juuri nyt, niin kenen? Yksin, omassa kodissa.
88. Minkäväriset housut ja kengät sinulla on jalassasi? Harmaat pökät ja lilat villasukat. Kuka käyttää kenkiä sisällä?!
89. Millainen sää on nyt ulkona? kylmä
90. Kelle puhuit viimeksi puhelimessa? Mahdollisen tulevan perheeni tyttärelle tai sitten se oli heidän nykyinen tyttö, en tiedä, yritin tavoittaa äitiä.
91. Mitä kuuntelet tällä hetkellä? Stingiä: Fields of gold
92. Mitä söit viimeksi? Ranskalaisia, kanaa ja broccolia...parsa! Särkylääkkeitä ja kurkkukarkkeja.
93. Viimeisin katsomasi elokuva? The Incredibles-dvd
94. Pelottavat elokuvat vai onnelliset loput? Riippuu fiiliksestä.
95. Kesä vai talvi? talvi
96. Halit vai suudelmat? molemmat
97. Rolling Stones vai Beatles? Jos on pakko valita niin ehkä Beatles.
98. Kissat vai koirat? kissat
99. Sano jotain-ihan-mitä-vaan itsestäsi! Selkään särkee ja väsyttää.

[via turisti]

sea   00:23    0 kommentti(a)


sunnuntaina, lokakuuta 2

Alan kohta kirkua urakalla. Netti ei toimi vieläkään kunnolla eikä kukaan osaa sanoa missä on vika. Esim. blogger toimii niin, että saan kirjoitettua uusia postauksia, mutta en esim. saa muiden blogeja auki. Blogilista toimii yleensä (ei aina), samoin gmail, tosin sinne on mentävä monesti googlen kautta. Jotkut sivut saattavat aueta googlen kautta, yleensä ei. Ei ole mitään väliä olenko vieraillut sivulla aiemmin, saattaa olla täysin uusi sivu tai sellainen jota olen esim. eilen käyttänyt. Tuntuu ettei aukeamisen suhteen ole mitään logiikkaa. Miltä nyt sattuun tuntumaan. Bookmarkit eivät aukea, mutta sama sivu saattaa aueta googlen kautta, yleensä ei. Sivu saattaa myös aueta kun jaksaa hakata linkkiä tarpeeksi kauan, yleensä tosin ei. Onneksi jotkut sivut näkyvät cachedina ok.
Olen kokeillut ottaa winnin palomuurin pois sekä pitää winnin, mutta ottaa tuon itse laitetun pois. Ei auta kumpikaan. Olen tyhjennellyt cacheja ym ei tehoa. En keksi enää mitään. Perheen isän kone kuulma toimii ihan hyvin.

Kävin tänään vihdoin "kaupungilla". Lontoon metrossa on sitä jotain. Istuin District-linellä ja kuuntelin Gloomy Sundayta, ei voinut olla hymyilemättä. Kökötin kymmenissä liukuportaissa ja nautin. Leicester Squarella mikään ei ole muuttunut seitsemässä vuodessa, paitsi yksi Burger King on tullut lisää. Samat kaupat, kahvilat, ravintolat ja clubit...jopa ihmiset tuntuivat samalle. Maailmassa on jotain mikä ei muutu. :) Osasin suomalaiselle kirkollekin ulkomuistista, paha vain, että ovatkin remontin alla. Pitää ensi vklopuksi selvittää ruotsalaisen kirkon sijainti, ovat kuulma siellä nykyään. Kotiin tullessa niistin mustaa räkää. :)

sea   21:49    0 kommentti(a)







teacup photo from kuu_nel

sunday[.]gloomy[ät]hotmail[.]com


Listaa minut!

Listaa minut!



arkisto
heinäkuuta 2004
elokuuta 2004
syyskuuta 2004
lokakuuta 2004
marraskuuta 2004
joulukuuta 2004
tammikuuta 2005
helmikuuta 2005
maaliskuuta 2005
huhtikuuta 2005
toukokuuta 2005
kesäkuuta 2005
heinäkuuta 2005
elokuuta 2005
syyskuuta 2005
lokakuuta 2005
marraskuuta 2005
joulukuuta 2005
tammikuuta 2006
helmikuuta 2006
maaliskuuta 2006
huhtikuuta 2006
toukokuuta 2006
kesäkuuta 2006
heinäkuuta 2006
elokuuta 2006
syyskuuta 2006
lokakuuta 2006
marraskuuta 2006
joulukuuta 2006
tammikuuta 2007
helmikuuta 2007
maaliskuuta 2007
huhtikuuta 2007
toukokuuta 2007
syyskuuta 2007

vielä vanhempaa tavaraa


Get Firefox!
Powered by Blogger

Gloomy Sunday 2007 / Blogger